Wandel virtueel rond

Woning te koop in Antwerpsebaan 216, 2040 Berendrecht

Ruime, instapklare woning met 3 mog. 4 slpk. en tuin met zwembad

€ 425 000
  • Aantal slaapkamers: 3
  • Grond opp.: 612 m²
  • Bewoonbare opp.: 197 m²
  • EPC: 310 kWh/m² Label D
  • Bouwjaar: 1966
  • Niet geïndexeerd KI: € 1249
Deze ruime, vrijstaande woning bevindt zich op een boogscheut afstand van het centrum van het rustige polderdorpje Berendrecht. Winkels, scholen en openbaar vervoer zijn van hieruit makkelijk te bereiken. U komt de woning binnen via een aparte, ruime inkomhal met handige ingemaakte kasten onder de trap. Een dubbele glazen deur geeft toegang tot de leefruimte, die dankzij verschillende ramen kan genieten van flink wat lichtinval. De grote leefkeuken staat in open verbinding met de woonkamer en werd volledig vernieuwd in 2020. U beschikt hier over alle hedendaags comfort. Een schuifraam zorgt vanuit de keuken voor een rechtstreekse toegang tot het deels overdekte terras en de tuin. Verder vindt u op het gelijkvloers nog een achterinkom met ingemaakte kasten en een apart gastentoilet. De kelder voorziet in extra opbergruimte. De eerste verdieping telt een erg ruime master-bedroom met ensuite dressing, twee volwaardige kinderkamers en een in 2016 vernieuwde badkamer met inloopdouche, handdoekdroger en dubbele wastafel met meubel. Een deur in de badkamer geeft toegang tot het dakterras. De master-bedroom met dressing is erg ruim en biedt als dusdanig de mogelijkheid om op te splitsen in 2 aparte kamers. De woning werd uitgerust met 15 zonnepanelen. Het totale perceel heeft een oppervlakte van 612m². In de toffe, volledig omheinde tuin kan u rustig en in alle privacy van de buitenlucht genieten. Er zijn 2 terrassen aanwezig: eentje overdekt achter de woning en een vlak aan het zwembad. Dit toffe, verwarmd pooltje is ideaal voor een verfrissende plons in de zomermaanden!

Indeling

Verdieping -1

Kelder | 26,5m² De doorgaans droge kelder is ruim en is een praktische bergplaats. Ook de meters van de nutsvoorzieningen en de omvormer van de zonnepanelen zijn hier ondergebracht.

Gelijkvloers

Inkom | 12m² U komt de woning binnen via een ruime, lichte inkomhal op tegelvloer. De houten trap leidt u naar de eerste verdieping. Onder deze trap vindt u praktische kasten, die plaats bieden aan heel wat spullen.

Woonkamer | 38m² De woonkamer op tegelvloer is erg ruim. Een hoekraam zorgt voor veel inval van daglicht en geeft een tof zicht op de tuin.

Keuken | 30m² De tijdloze leefkeuken werd in 2020 vernieuwd en is voorzien van een 5-pits gasfornuis, dampkap, koelkast, diepvries, oven, microgolfoven, vaatwasser en 1.5 spoelbak. Het schuifraam trekt veel daglicht binnen en geeft toegang tot het terras en de tuin.

Achterinkom | 3,5m² De achterdeur leidt naar een praktisch halletje op tegelvloer. Hier vindt u een handige inloopkast terug. Verder geeft de hal toegang tot de kelder, het toilet en de inkomhal.

Toilet | 1,5m² De gelijkvloerse verdieping beschikt over een apart gastentoilet met tegelvloer. Het raampje biedt mogelijkheid tot verluchting. Bovendien zijn leidingen voorzien voor het plaatsen van een lavabootje.

Tuin | 612m² Het totale perceel heeft een oppervlakte van 612m². In de toffe, aangelegde tuin kan u rustig en in alle privacy van de buitenlucht genieten. Er zijn 2 terrassen aanwezig: eentje overdekt direct achter de woning en een vlak aan het zwembad. Dit toffe, verwarmd pooltje is ideaal voor een verfrissende plons in de zomermaanden!

Verdieping 1

Nachthal | 9m² De houten trap in de inkomhal brengt u naar de ruime, centrale hal met tegelvloer op de eerste verdieping. Ook hier valt via een groot raam aangenaam daglicht binnen.

Badkamer | 16,5m² De in 2016 gerenoveerde, prachtige badkamer is voorzien van een inloopdouche, dubbele wastafel met meubel en prachtige spiegel. De ruimte is volledig tot boven betegeld. Vanuit de badkamer heeft u toegang tot het dakterras.

Slaapkamer | 18,5m² De gigantische master-bedroom is op zich al super ruim en beschikt daarbij ensuite nog over een grote, praktische dressing. De 2 grote raampartijen aan de straatzijde brengen super tof daglicht binnen.

Dressing | 10m² De dressing, die zich ensuite aan de master-bedroom bevindt, heeft een tegelvloer en beschikt over ingemaakte kasten, waar u al uw kleren in kwijt kan.

Slaapkamer | 10m² Ook de tweede, ruime slaapkamer, voorzien van laminaatvloer, geniet van heel wat natuurlijke lichtinval. Verder beschikt de ruimte over handige, ingemaakte kasten.

Slaapkamer | 8,5m² De derde, volwaardige slaapkamer is voorzien van tegelvloer en is gelegen aan de tuinzijde. Ook hier bieden ingemaakte kasten veel praktische opbergruimte en valt er aangenaam daglicht binnen.

Technisch

Beglazing Dubbele beglazing - hoogrendementsglas

Dak Het dak werd vernieuwd en is geïsoleerd

Elektriciteit De elektrische installatie is conform aan het AREI // 15 zonnepanelen aanwezig

Isolatie EPC-waarde: 310kWh/m²jaar - Energielabel: D

Keuken De keuken werd voorzien van een 5-pits gasfornuis, dampkap, anderhalve spoelbak, koelkast, diepvries, microgolf en vaatwasser

Raamwerk PVC raamwerk aanwezig, vernieuwd in 2015

Sanitair De badkamer is voorzien van 2 wastafels en een inloopdouche

Verwarming HR condenserende-ketel 2009

Antwerpsebaan 216, 2040 Berendrecht Zin om hier te wonen?

Bijkomende info

Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding Nee
Verkavelingsvergunning Nee
Recht van voorkoop Nee
Bouwvergunning Bouw vergund
Beschermd erfgoed Nee
Overstromingsgevoeligheid Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone Niet van toepassing
G(ebouw)-score A
P(erceel)-score C
Asbest - attest Niet-destructieve asbestinventaris
Asbest - inventaris Niet-asbestveilig - Attestnr.: 20240305-000235.000

Ook interessant

Niet wat je zoekt?

Vul jouw wensen in en wij zoeken met je mee!
Registreer mijn wensen

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.