Wandel virtueel rond

Woning te koop in Wilgenlaan 53, 2940 Hoevenen

Instapklare bel-etagewoning met 2 slpk., inpandige garage, praktijkruimte en tuin

€ 389 000
  • Aantal slaapkamers: 2
  • Grond opp.: 240 m²
  • Bewoonbare opp.: 189 m²
  • EPC: 127 kWh/m² Label B
  • Bouwjaar: 1980
  • Niet geïndexeerd KI: € 1100
Deze ruime bel-etagewoning is gelegen in een aangename, residentiële wijk in Hoevenen. Hoewel het er rustig wonen is, zijn winkels, openbaar vervoer en scholen toch allemaal in de directe omgeving te vinden. De woning werd netjes onderhouden en is instapklaar. Binnenkomen doet u via een aparte inkomhal met ingemaakte kast en gastentoilet. De trap leidt u naar de eerste verdieping, waar zich een grote woonkamer met fineerparketvloer en een volledig ingerichte, moderne keuken bevinden. De tweede verdieping beschikt over een ruime badkamer met ligbad, douche, dubbele wastafel met meubel en spiegelkast, een apart toilet en 2 grote slaapkamers, waarvan de master-bedroom beschikt over een dressing. De woning heeft verder nog een inpandige garage met automatische poort en een achterliggende praktijkruimte met wasplaats. Het totale perceel heeft een oppervlakte van 240m² en is noord-georiënteerd. In de netjes aangelegde tuin vindt u een heerlijke plek om van de buitenlucht te genieten. In de tuinberging kan allerhande tuinmateriaal gestockeerd worden.  Uw wagen kan u parkeren in de inpandige garage. Echter is er ook op de oprit voor de woning nog plek voor 2 extra wagens. De woning werd uitgerust met 16 zonnepanelen die beschikken over groenestroomcertificaten. 

Indeling

Gelijkvloers

Inkom | 6,4m² U komt de woning binnen via een ruime inkomhal op natuurstenen tegelvloer. De glazen voordeur trekt meteen aangenaam daglicht naar binnen. Onder de trap werd een handige ingemaakte kast voorzien. Verder beschikt de hal nog over een gastentoilet.

Garage | 22,5m² De grote inpandige garage biedt ruim plaats aan een wagen en kan daarnaast nog als praktische bergruimte gebruikt worden. Ze werd voorzien van een gepolierde betonvloer, automatische poort en ingemaakte kasten.

Praktijk | 10,5m² Achter de garage bevindt zich nog een polyvalente ruimte op laminaatvloer, dewelke momenteel werd ingericht als praktijkruimte. Dankzij het grote schruifraam, met zicht op de tuin, valt hier flink wat daglicht binnen.

Wasplaats | 3m² Verder is er op het gelijkvloers nog een wasplaats aanwezig, waarin u de aansluiting voor de wasmachine alsook de CV-ketel kan terugvinden. De ruimte werd tevens voorzien van een lavabootje.

Toilet | 1,5m² Er is een gastentoilet voorhanden, gesitueerd in de inkomhal. Deze werd tot boven toe betegeld en beschikt over een hangtoilet en lavabo.

Tuin | 240m² Het totale perceel heeft een oppervlakte van 240m². De mooie, aangelegde tuin met tuinberging vormt een heerlijk plekje om te relaxen en te genieten van de zon.

Tuinhuis | 15m² Achteraan de tuin bevindt zich nog een tuinberging. Deze doet handig dienst om tuinmateriaal in te stockeren. De berging werd tevens voorzien van elektriciteit.

Verdieping 1

Hal | 4m² De trap brengt u naar de eerste verdieping, waar u boven komt in de hal op fineerparketvloer. Deze geeft toegang tot de leefruimte met open keuken.

Leefruimte | 35m² De L-vormige woonkamer is ruim en beschikt over een mooie fineerparketvloer. Via de raampartijen aan beide zijden, valt veel daglicht binnen. Het schuifraam geeft rechtstreeks toegang tot het terras op de 1e verdieping.

Keuken | 5m² De moderne keuken op tegelvloer werd voorzien van een granieten werkblad en beschikt over alle hedendaags comfort: een 4-pits inductiefornuis, dampkap, microgolf, oven, vaatwasser, koelkast en dubbele spoelbak met quooker-kraan.

Terras | 18m² Via het schuifraam in de leefruimte heeft u rechtstreeks toegang tot het ruime terras op de 1e verdieping. Mogelijkheid bestaat om hier een trap naar de tuin de voorzien.

Verdieping 2

Hal | 4m² De hal op de tweede verdieping geeft toegang tot de 2 slaapkamers, de badkamer en het toilet.

Badkamer | 4m² De ruime badkamer is netjes onderhouden en beschikt over een ligbad, douche, dubbele wastafel met meubel en een spiegelkast. De ruimte werd tot boven betegeld.

Slaapkamer | 15m² In de ruime master-bedroom met fineerparketvloer valt flink wat daglicht binnen langs het grote raam aan de tuinzijde. De ruimte kan tevens naar wens verduisterd worden d.m.v. een automatische rolluik.

Dressing | 4m² Extra troef aan de master-bedroom is de aangrenzende dressing. Ook hier zorgt een raam voor voldoende lichtinval.

Slaapkamer | 14,5m² Ook de 2e slaapkamer is een erg ruime kamer met fineerparketvloer en een raam met automatische rolluik.

Toilet | 1,5m² Verder beschikt de 2e verdieping nog over een apart toilet. De ruimte werd tot boven toe betegeld.

Technisch

Beglazing Dubbele beglazing aanwezig // De slaapkamers zijn voorzien van automatische rolluiken

Dak Het dak werd geïsoleerd.

Elektriciteit De elektrische installatie is niet conform aan het AREI // 16 zonnepanelen met groenestroomcertificaten aanwezig // Alarm aanwezig

Isolatie EPC-waarde: 127 kWh/m²jaar - Energielabel: B

Keuken De keuken is voorzien van een granieten werkblad, dubbele spoelbak, microgolfoven, oven koelkast, vaatwasser, 4-pits inductiefornuis en dampkap

Raamwerk Aluminium raamwerk aanwezig, vernieuwd in 2021

Sanitair De badkamer beschikt over een douchecabine, ligbad, dubbele wastafel met meubel en spiegelkast

Verwarming HR condenserende ketel - 2017

Wilgenlaan 53, 2940 Hoevenen Zin om hier te wonen?

Bijkomende info

Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding Nee
Verkavelingsvergunning Ja
Recht van voorkoop Nee
Bouwvergunning Bouw vergund
Beschermd erfgoed Nee
Overstromingsgevoeligheid Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone Niet van toepassing
G(ebouw)-score A
P(erceel)-score A
Asbest - attest Niet-destructieve asbestinventaris
Asbest - inventaris Asbestveilig Attestnr.: 20240412-000001.000

Ook interessant

Niet wat je zoekt?

Vul jouw wensen in en wij zoeken met je mee!
Registreer mijn wensen

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.