Wandel virtueel rond

Woning te koop in Otterstraat 12, 2040 Zandvliet

Goed gelegen HOB met 3 slpk. en toffe tuin

€ 455 000
  • Aantal slaapkamers: 3
  • Grond opp.: 575 m²
  • Bewoonbare opp.: 196 m²
  • EPC: 265 kWh/m² Label C
  • Bouwjaar: 1973
  • Niet geïndexeerd KI: € 1033
Deze instapklare halfopen bebouwing is erg goed gelegen: rustig en toch vlakbij het centrum van Zandvliet. Scholen, winkels en openbaar vervoer vindt u allen op korte afstand. U komt de woning binnen via een grote inkomhal met gastentoilet. Van hieruit komt u rechtstreeks in de ruime woonkamer, dewelke opvallend veel inval van daglicht heeft. Het grote schuifraam geeft toegang tot en zicht op de mooie tuin. De in 2021 vernieuwde keuken staat in open verbinding met de leefruimte en werd voorzien van alle comfort. Verder heeft het gelijkvloers nog een wasplaats, bureau/speelkamer en een badkamer met ligbad, inloopdouche, toilet, kolomkast en dubbele wastafel met meubel. De trap leidt u naar de eerste verdieping, waar de hal toegang geeft tot 3 slaapkamers, waarvan de master-bedroom werd uitgerust met een inloopdressing, en de 2e badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel met meubel. Mogelijkheid bestaat om de zolder - met veel potentieel - te benutten als volwaardige ruimte. Het totale perceel heeft een oppervlakte van 575m². In de tuin met net, aangelegd terras is het aangenaam vertoeven. Met haar zuidwest-oriëntatie, kan je er quasi de hele dag van de zon genieten. Hier bevindt zich een grote tuinberging, waarin allerhande tuinmateriaal gestockeerd kan worden.

Indeling

Verdieping -1

Kelder | 8m² De kelder is droog en vormt een praktische bergruimte. Van hieruit heeft u ook een toegang tot de kruipruimte onder de woning.

Gelijkvloers

Inkom | 10,5m² U komt de woning binnen via de ruime inkomhal met marmeren vloer. De trap leidt u naar de 1e verdieping. In de hal vindt u het toilet terug.

Leefruimte | 32m² De ruime woonkamer met tijdloze tegelvloer geniet langs 3 zijden van heel wat inval van daglicht. Het grote schuifraam geeft toegang tot de tuin. De moderne gashaard zorgt in de winter voor een gezellige warmte.

Keuken | 13m² De in 2021 vernieuwde keuken staat in open verbinding met de leefruimte en werd voorzien van dezelfde mooie tegelvloer. Verder werd ze uitgerust met een 5-pits gasfornuis, dampkap, combi-oven, stoom combi-oven, koelkast, vaatwasser en spoelbak. Een achterdeur zorgt voor een rechtstreekse toegang tot het terras en de tuin.

Bureau | 6m² Via een glazen deur heeft u vanuit de keuken toegang tot het aparte bureau. Ook deze heeft dezelfde tegelvloer en geniet van daglicht dankzij het raam. Deze ruimte zou ook prima kunnen dienen als speel- of hobbykamer.

Badkamer | 8m² De eerste badkamer is gelegen op het gelijkvloers en werd in 2024 knap vernieuwd. U beschikt hier over een ligbad, inloopdouche, toilet, kolomkast en dubbele wastafel met meubel.

Wasplaats | 8m² In de wasplaats kan u de aansluiting voor wasmachine en droogkast terugvinden, alsook de CV-ketel. De achterdeur geeft toegang tot de tuin.

Toilet | 1m² Er is een gastentoilet met handenwassertje voorhanden, gesitueerd in de inkomhal.

Tuin | 575m² Het totale perceel heeft een oppervlakte van 575m². In de tuin met net, aangelegd terras is het aangenaam vertoeven. Met haar zuidwest-oriëntatie, kan je er quasi de hele dag van de zon genieten.

Tuinhuis | 40m² In de tuin vindt u een grote tuinberging, die onderverdeeld is in 3 compartimenten.

Verdieping 1

Slaapkamer | 17m² Grote ramen met uitzicht op de tuin trekken flink wat daglicht naar binnen in de ruime master-bedroom op laminaatvloer. Extra troef is absoluut de ensuite dressing met ingemaakte kasten.

Slaapkamer | 18m² Ook de 2e slaapkamer is een aangenaam ruime kamer die geniet van flink wat lichtinval dankzij 2 grote ramen.

Slaapkamer | 7,5m² Hoewel de 3e slaapkamer de kleinste is, is dit nog steeds een volwaardige kinderkamer met laminaatvloer en raam aan de tuinzijde.

Badkamer | 3,5m² De 2e badkamer is gesitueerd op de 1e verdieping en beschikt over een inloopdouche, toilet en wastafel met meubel. Een klein raampje zorgt voor voldoende daglicht en verluchting van de ruimte.

Verdieping 2

Zolder | 42m² De zolder op betonvloer wordt momenteel gebruikt als bergzolder en is niet toegankelijk via een volwaardige trap. Toch heeft deze open ruimte heeft heel wat potentieel. Mogelijkheid bestaat om de kleine slaapkamer op te offeren en de zolder te benutten als een volwaardige ruimte.

Technisch

Beglazing Dubbele beglazing met elektrische rolluiken aanwezig, vernieuwd in 2021.

Dak Het dak is geïsoleerd, het dak op de voormalige garage werd vernieuwd en geïsoleerd.

Elektriciteit De elektrische installatie is conform aan het AREI

Isolatie EPC-waarde: 265 kWh/m²jaar - Energielabel: C

Keuken De in 2021 vernieuwde keuken beschikt over een koelkast, stoomoven, combi microgolfoven, 5-pits fornuis, dampkap en vaatwasser.

Raamwerk PVC raamwerk aanwezig, vernieuwd in 2021.

Sanitair De badkamer op de gelijkvloerse verdieping werd vernieuwd in 2024 en beschikt over een dubbele wastafel, inloopdouche, ligbad en toilet. Op de eerste verdieping vindt u de tweede badkamer die beschikt over een wastafel met meubel, inloopdouche en toilet.

Verwarming HR-condenserende Ketel Junkers // Gashaard in de leefruimte

Otterstraat 12, 2040 Zandvliet Zin om hier te wonen?

Bijkomende info

Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding Nee
Verkavelingsvergunning Ja
Recht van voorkoop Nee
Bouwvergunning Bouw vergund
Beschermd erfgoed Nee
Overstromingsgevoeligheid Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone Niet van toepassing
G(ebouw)-score A
P(erceel)-score A
Asbest - attest Niet-destructieve asbestinventaris
Asbest - inventaris Asbestveilig - Attestnr.: 20240325-000487.000

Ook interessant

Niet wat je zoekt?

Vul jouw wensen in en wij zoeken met je mee!
Registreer mijn wensen

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.