Handelspand te huur in Dorpsstraat 22, 2920 Kalmthout

Goed gelegen handelspand met mogelijkheid tot bij huren studio

€ 600
  • Aantal slaapkamers: 1
  • Bouwjaar: 2000
Dit toffe handelspand met achterliggende studio bevindt zich op een commercieel zeer goed gelegen locatie in het centrum van Kalmthout. U heeft hier een uitstekende verbinding met omliggende dorpen zoals Essen, Kapellen en Stabroek. De handelsruimte heeft tal van mogelijkheden, verder beschikt ze over een aparte berging met CV-ketel en gastentoilet. U heeft de mogelijkheid om de aanpalende studio bij te huren voor € 685/maand. De studio is voorzien van een aparte inkom, een ruime woonkamer met open keuken, gastentoilet, badkamer met ligbad, berging met aparte CV-ketel, slaapkamer en een hal die u als dressing kan gebruiken. De grote parkeergelegenheid achter het handelshand is zeker en vast een extra troef. 

Indeling

Gelijkvloers

Handelsruimte | 50m² De toffe en ruime handelsruimte met tegelvloer heeft tal van mogelijkheden. De winkel geniet van veel natuurlijk licht door grote raampartijen aan weerszijden.

Berging | 4m² Naast de winkelruimte bevindt zich een berging met recente CV-ketel, verder vindt u hier aansluitingen voor een wasmachine en droogkast.

Toilet | 1m² De handelsruimte beschikt over een apart gastentoilet met handenwasser.

Inkom | 1m² Achter het handelspand vindt u een leuke studio met aparte inkom. U heeft een mogelijkheid om deze studio bij te huren voor € 685/maand.

Toilet | 1,5m² Het gastentoilet is voorzien van een handenwasser.

Badkamer | 11m² De badkamer met tegelvloer is voorzien van een ligbad, dubbele wastafel met meubel, hangkast en handdoekdroger.

Berging | 1,5m² In de berging van de studio bevindt zich een recente CV-ketel, eveneens zijn hier de aansluitingen voor wasmachine en droogkast voorzien.

Leefruimte | 35m² De woonkamer op tegelvloer geniet van veel natuurlijk licht en staat in directe verbinding met de volledig geïnstalleerde open keuken. Via het schuifraam heeft u toegang tot achtergelegen parking.

Slaapkamer | 14,5m² Het pand beschikt over een ruime slaapkamer met tegelvloer. Via het schuifraam in de kamer heeft u toegang tot achtergelegen parking.

Hal | 5,5m² Een extra troef is de verbindingshal tussen de studio en handelsruimte. De hal kan u perfect gebruiken als dressing.

Parkeerplaats Het handelspand beschikt over een achtergelegen parking waar meerdere wagens kunnen parkeren.

Technisch

Beglazing Dubbele beglazing aanwezig

Isolatie EPC-label B

Keuken De studio beschikt over een geïnstalleerde open keuken.

Raamwerk Aluminium raamwerk

Sanitair De badkamer van de studio beschikt over een ligbad, dubbele wastafel met meubel, hangkast en handdoekdroger.

Verwarming Twee HR-ketels aanwezig van 2015 en 2019

Dorpsstraat 22, 2920 Kalmthout Zin om hier te wonen?

Bijkomende info

Overstromingsgevoeligheid Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone Niet van toepassing

Ook interessant

Niet wat je zoekt?

Vul jouw wensen in en wij zoeken met je mee!
Registreer mijn wensen

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.