Handelspand te huur in Dorpsstraat 14, 2940 Stabroek

Top gelegen handelspand met opslagruimte

€ 1 250
  • Grond opp.: 153 m²
  • Bewoonbare opp.: 153 m²
Dit toffe handelspand met bureauruimte en extra stockageruimte bevindt zich op een commercieel zeer goed gelegen locatie pal in het centrum van Stabroek. De handelsruimte biedt tal van mogelijkheden. Verder beschikt ze over een privatieve bureauruimte, sanitaire ruimte en kluis die doorheen de jaren telkens werd benut als stockageruimte. Het handelspand biedt parkeermogelijkheid aan de achterzijde en is eveneens via hier toegankelijk. De gemeenschappelijke kosten bedragen €200/maand inclusief voorschot verwarming en onderhoud parking en tuin. 

Indeling

Gelijkvloers

Handelsruimte | 80m² De grote, toffe handelsruimte met tegelvloer biedt tal van mogelijkheden. De winkel geniet van veel natuurlijk daglicht dankzij de grote etalageraam aan de voorzijde.

Bureau | 18m² Achteraan de handelsruimte beschikt het pand over een voldoende ruime bureauruimte. Van hieruit heeft u eveneens toegang tot de parking en tuintje, welke achteraan het handelspand gelegen is.

Sanitaire ruimte | 8m² Een privatieve sanitaire ruimte is aanwezig.

Opslagruimte | 21m² Daar het handelspand vroeger gebruikt werd als bankgebouw beschikt het over een kluis. Deze ruimte werd doorheen de jaren steeds gebruikt als stockageruimte.

Technisch

Beglazing Dubbele beglazing

Isolatie EPC-label: B

Raamwerk Aluminium ramen

Sanitair Een privatieve sanitaire ruimte is aanwezig.

Verwarming Gemeenschappelijke verwarming op aardgas

Dorpsstraat 14, 2940 Stabroek Zin om hier te wonen?

Ook interessant

Niet wat je zoekt?

Vul jouw wensen in en wij zoeken met je mee!
Registreer mijn wensen

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.