Handelspand te huur in Bremstraat 12, 2040 Zandvliet

Handelspand op gelijkvloers van 57,5m²

€ 450
  • Grond opp.: 57,5 m²
  • Bewoonbare opp.: 57,5 m²
Dit handelspand is gelegen op een boogscheut van het centrum van Zandvliet en leent zich uitstekend tot een éénmanspraktijk of een klein kantoor. Alle basisvoorzieningen zijn aanwezig. Je komt het pand binnen via een aparte inkomhal, er is een keukentje met spoelbak aanwezig en een apart toilet. Er zijn geen gemeenschappelijke kosten.

Indeling

Gelijkvloers

Inkom | 3m² U komt het handelspand binnen via een aparte inkomhal. Een glazen deur biedt toegang tot de handelsruimte.

Handelsruimte | 45,5m² De handelsruimte beschikt over een epoxy vloer en heel wat stopcontacten in zowel vloer als muren. Er valt flink veel daglicht binnen dankzij de ramen aan verschillende zijden van de ruimte, de inkijk wordt echter beperkt door lichtdoorlatende rolgordijnen.

Keuken | 5,5m² Het keukentje is voorzien van een tegelvloer. U vindt hier ook een keukenblok met dubbele spoelbak en kasten.

Toilet | 1,5m² Het aparte toilet is rechtstreeks vanuit de handelsruimte toegankelijk en beschikt over een handenwassertje.

Technisch

Beglazing Dubbele beglazing

Keuken De keuken is voorzien van een dubbele spoelbak en enkele kasten

Raamwerk PVC ramen

Sanitair De handelsruimte beschikt over een apart toilet met handenwassertje

Verwarming CV op aardgas

Bremstraat 12, 2040 Zandvliet Zin om hier te wonen?

Niet wat je zoekt?

Vul jouw wensen in en wij zoeken met je mee!
Registreer mijn wensen

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.