Wandel virtueel rond

Woning te koop in Binnenpad 34, 2040 Berendrecht

Rustig gelegen, ruimtelijke vrijstaande woning met 3 slpk. en grote tuin

€ 349 000
  • Aantal slaapkamers: 3
  • Grond opp.: 629 m²
  • Bewoonbare opp.: 175,5 m²
  • EPC: 206 kWh/m² Label C
  • Niet geïndexeerd KI: € 591
Deze ruimtelijke HOB is gelegen op wandelafstand van het centrum van polderdorpje Berendrecht, waar u alle noodzakelijke voorzieningen als winkels, scholen en openbaar vervoer terugvindt. Niettemin is dit een erg rustige omgeving:  achter de woning liggen weilanden en in de straat is weinig doorgaand verkeer. U komt de woning binnen via de veranda, die nog uitbreidingsmogelijkheden biedt. Hiervoor werd reeds een vergunning afgeleverd. Verder bestaat het gelijkvloers uit een ruime woonkamer met open keuken, een grote berging/wasplaats, een gastentoilet en een hobbyruimte/bureau in de voormalige garage. Een trap leidt vanuit de woonkamer naar de bovenverdieping, waar zich een ruime masterbedroom en twee volwaardige kinderkamers bevinden. Op de tweede verdieping is er een bergzolder, bereikbaar via een luik. De grote tuin is netjes aangelegd met een verhard terras achter de woning, een handige tuinberging en een carport. Er zijn nog twee extra staanplaatsen op eigen terrein. 

Indeling

Gelijkvloers

Veranda | 17m² U komt de woning binnen via de veranda, die - dankzij de aanwezige verwarming - zelfs in de winter een aangename extra zitruimte kan vormen. Er werd een vergunning aangevraagd én verkregen om de veranda te vergroten. Hoewel dit niet effectief gebeurd is, is deze vergunning nog geldig. Een uitbreiding van de woning hoort dus zeker tot de mogelijkheden.

Woonkamer | 37,5m² De ruime woonkamer grenst aan de veranda en profiteert als zodanig van het daglicht dat langs daar binnenvalt. In de koude maanden zorgt de houtkachel voor extra gezelligheid.

Keuken | 8m² Er is een open keuken, die is uitgerust met een 4-pits elektrisch fornuis, dampkap, oven, Amerikaanse koelkast met ijsmaker en diepvriezer, vaatwasser en spoelbak.

Berging | 19,5m² Vanuit de veranda bereikt u de bijzonder grote en nette berging, waar zich de verwarmingsketel, en ook de aansluitingen voor wasmachine en droogtrommel bevinden. Via een deur kan u rechtstreeks naar de tuin.

Toilet | 1,5m² De woning beschikt over een apart gastentoilet met handenwassertje en raampje, toegankelijk vanuit de berging.

Bureau | 14,5m² Grenzend aan de berging bevindt zich de vroegere garage, die netjes werd omgebouwd tot een hobbyruimte met laminaatvloer, ingebouwde ventilatie en ingemaakte kast voor de meters. U kan deze ruimte natuurlijk ook voor andere doeleinden benutten, zoals bv. als bureau.

Tuin | 629m² De totale oppervlakte van het perceel bedraagt 629m². De grote tuin is netjes aangelegd en voorzien van een verhard terras achteraan de woning. Rechts van de woning vindt u een carport terug, waaronder u prima uw wagen kan parkeren. Verder zijn er nog 2 extra staanplaatsen op eigen terrein, eentje achter en eentje voor de tuinpoort.

Tuinhuis | 12m² Achteraan in de tuin werd een handig tuinhuis geplaatst, waar u makkelijk heel wat spullen kan opbergen.

Verdieping 1

Nachthal | 6m² Vanuit de woonkamer leidt een trap naar de nachthal op de eerste verdieping.

Slaapkamer | 24m² De masterbedroom is een ruime slaapkamer met laminaatvloer en 2 Velux dakvensters die voldoende daglicht binnen brengen, maar naar wens verduisterd kunnen worden.

Slaapkamer | 11m² Beide kinderkamers zijn ruime, volwaardige kamers, eveneens voorzien van een laminaatvloer en een Velux dakvenster met mogelijkheid tot verduistering.

Slaapkamer | 8m² Beide kinderkamers zijn ruime, volwaardige kamers, eveneens voorzien van een laminaatvloer en een Velux dakvenster met mogelijkheid tot verduistering.

Badkamer | 7,5m² In de tot boven betegelde badkamer heeft u beschikking over een ligbad, douche, wastafel met meubel en toilet.

Verdieping 2

Zolder | 20m² Op de tweede verdieping bevindt zich een bergzolder, bereikbaar via een luik in het plafond van de nachthal.

Technisch

Beglazing Dubbele beglazing

Dak Vernieuwd in 2005

Elektriciteit Elektrische installatie conform het AREI

Isolatie EPC-waarde: 206 kWh/m²jaar

Keuken De keuken is voorzien van een 4-pits elektrisch fornuis, dampkap, oven, Amerikaanse koelkast met ijsmaker en diepvriezer, vaatwasser en spoelbak

Raamwerk PVC-ramen

Sanitair De badkamer is voorzien van een ligbad, douche, wastafel met meubel en toilet

Verwarming Viesmann HR+-ketel 2014

Binnenpad 34, 2040 Berendrecht Zin om hier te wonen?

Bijkomende info

Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Verkavelingsvergunning Nee
Recht van voorkoop Nee
Bouwvergunning Bouw vergund
Beschermd erfgoed Nee
Overstromingsgevoeligheid Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone Niet van toepassing

Niet wat je zoekt?

Vul jouw wensen in en wij zoeken met je mee!
Registreer mijn wensen

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.