Woning te koop in Ruytermansweg 4, 2040 Berendrecht

Nieuwbouw BEN-woning met 3 slpk., tuin en garage

€ 348 000
  • Aantal slaapkamers: 3
  • Grond opp.: 272 m²
  • Bouwjaar: 2022
Deze knappe nieuwbouw BEN-woning is fantastisch gelegen, vlakbij het centrum van Zandvliet en Berendrecht. Winkels, scholen en openbaar vervoer, alsook de oprit van de snelweg richting Antwerpen en Nederland zijn vlot bereikbaar. Deze halfopen bebouwing maakt deel uit van project 'Corneliushoeve'. Dit project omvat 2 nieuwbouw BEN-woningen in de Ruytermansweg. Beide woningen samen vormen visueel één geheel. Voor bovenvermelde prijs koopt u de woning in casco-afwerking. Echter zou u deze ook volledig kunnen laten afwerken naar uw eigen smaak, volgens het lastenboek. Binnenkomen doet u hier in de aparte inkomhal met gastentoilet en vestiairehoek. Van hieruit heeft u rechtstreeks toegang tot de grote en lichte leefruimte met open keuken. Verder vindt u op het gelijkvloers nog een praktische berging en garage. Een vaste trap in de inkomhal leidt naar de 2 volwaardige slaapkamers, extra kinderkamer of bureau en badkamer op de eerste verdieping. Het totale perceel heeft een oppervlakte van 272.35m². Bij casco afwerking is de buitenaanleg zelf te voorzien door de koper. Echter kan deze tuin met aan te leggen terras zeker omgetoverd worden tot een heel fijn plekje om van de buitenlucht te genieten.

Indeling

Gelijkvloers

Inkom | 4,5m² U komt de woning binnen via een aparte inkomhal met gastentoilet en vestiairehoek. De glazen voordeur en raam aan de straatzijde zorgen meteen voor heel wat inval van daglicht.

Toilet | 1,5m² De inkomhal beschikt over een gastentoilet.

Leefruimte | 24m² Vanuit de inkomhal komt u in de ruime en lichte woonkamer. De grote raampartij aan de tuinzijde trekt heel wat daglicht naar binnen. De dubbele schuiframen zorgen tevens voor een rechtstreekse toegang naar het terras en de toffe tuin.

Keuken | 12,5m² De keuken staat in open verbinding met de leefruimte. In casco afwerking is de keuken verder zelf te voorzien.

Berging | 5m² Het gelijkvloers werd voorzien van een praktische bergruimte waarin u allerhande voorraad kan stockeren.

Garage | 17m² De garage werd uitgerust met een handmatige poort. Verder beschikt ze over een deur die toegang geeft tot de tuin.

Tuin | 272m² Het totale perceel heeft een oppervlakte van 272m². Bij casco afwerking van de woning is de buitenaanleg zelf te voorzien door de koper. Tussen de achtertuinen wordt op de perceelsgrens een draadafsluiting voorzien door de aannemer.

Verdieping 1

Nachthal | 4m² Een trap in de inkomhal leidt naar de nachthal op de eerste verdieping. Deze verbindt de slaapkamers met de badkamer.

Slaapkamer | 15,5m² De master-bedroom is een aangename slaapkamer voorzien van een Velux-raam.

Slaapkamer | 10m² Ook de tweede slaapkamer is een volwaardige slaapkamer voorzien van een dubbel raam.

Slaapkamer | 7m² De derde slaapkamer is de kleinste van de 3 maar kan prima dienst doen als kinderkamer. Indien gewenst kan u deze ruimte ook gebruiken als bureau of dressing.

Badkamer | 5,5m² Bij casco afwerking zijn de sanitaire installatie en toestellen zelf te voorzien. Deze badkamer zou ruimte kunnen bieden om ligbad, toilet en dubbele wastafel te voorzien.

Technisch

Beglazing Dubbele beglazing

Dak Dak werd geïsoleerd

Elektriciteit Bij casco afwerking is de elektrische installatie zelf te voorzien

Isolatie Bijna energieneutrale woning (BEN-woning) met E-peil van 20

Keuken De keuken is in casco afwerking zelf te voorzien.

Sanitair Bij casco afwerking zijn de sanitaire installatie en toestellen zelf te voorzien

Verwarming Bij casco afwerking is de verwarmingsinstallatie zelf te voorzien

Ruytermansweg 4, 2040 Berendrecht Zin om hier te wonen?

Bijkomende info

Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding Nee
Verkavelingsvergunning Nee
Recht van voorkoop Ja
Bouwvergunning Bouw vergund
As-built attest Nee
Beschermd erfgoed Nee
Overstromingsgevoeligheid Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone Niet van toepassing

Ook interessant

Niet wat je zoekt?

Vul jouw wensen in en wij zoeken met je mee!
Registreer mijn wensen

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.