Woning te koop in Antwerpsebaan 225 lot 1, 2040 Berendrecht

Moderne nieuwbouwwoning met 3 slpk., inpandige garage en tuin

€ 520 000
  • Aantal slaapkamers: 3
  • Grond opp.: 516 m²
  • Bewoonbare opp.: 156 m²
  • Bouwjaar: 2024
Koop aan 6% btw*- Deze moderne BEN-woning (bijna-energieneutrale woning) bevindt zich op een boogscheut afstand van het centrum van het rustige polderdorpje Berendrecht. Winkels, scholen en openbaar vervoer zijn van hieruit makkelijk te bereiken. De woning is momenteel nog in opbouw en bevindt zich in de ruwbouw-fase. Voor bovenvermelde prijs koopt u de afgewerkte woning zoals volledig beschreven in het verkooplastenboek. Deze kan u terugvinden onder het tabblad 'Documenten' op www.fimmo-vastgoed.be. Grote troef bij deze woning is dat u bij tijdige beslissing en in samenspraak met de bouwheer de afwerking nog naar eigen smaak kan inrichten. Binnenkomen doet u hier in de aparte inkomhal met gastentoilet. Verder vindt u op het gelijkvloers een ruime, lichte leefruimte met open keuken en een inpandige garage met aangrenzende berging die evenwel toegankelijk is vanuit de leefruimte. De eerste verdieping beschikt over een ruime master-bedroom met dressing, een volwaardige 2e slaapkamer, een toilet en een badkamer met ligbad, douche en dubbele wastafel. Een vaste trap leidt verder naar de tweede verdieping waar u nog een 3e slaapkamer en extra bergzolder kan terugvinden. De woning wordt verder nog uitgerust met 8 zonnepanelen en een ventilatiesysteem type D met warmterecuperatie. Het totale perceel heeft een oppervlakte van 516 m².  De toffe tuin met aangelegd terras geniet van een oriëntering op het westen, waardoor u tot laat in de avond nog van het zonnetje kan genieten. 
*Contacteer één van onze medewerkers voor meer info over de voorwaarden!

Indeling

Gelijkvloers

Toilet | 1,5m² Er is een apart toilet met handenwassertje voorhanden, gesitueerd in de inkomhal. Ook deze wordt voorzien van een nette tegelvloer.

Inkom | 3,5m² U komt de woning binnen via de aparte inkomhal op tegelvloer.

Leefruimte | 52m² De ruime leefruimte met open keuken wordt voorzien van een mooie tegelvloer. De volledige ruimte geniet van een aangename inval van daglicht dankzij grote ramen aan weerszijden en wordt verwarmd door middel van vloerverwarming.

Keuken De keuken staat in open verbinding met de leefruimte en wordt uitgerust met een inductievuur, recirculatie dampkap, combi-oven, koelkast, vaatwasser en spoelbak. Bij een tijdige beslissing kan de eventuele koper zelf de keuken samenstellen in samenspraak met de bouwheer.

Berging | 8,5m² Er werd een praktische berging/wasplaats voorzien op het gelijkvloers. Deze is zowel toegankelijk vanuit de inpandige garage als vanuit de leefruimte en beschikt over een tegelvloer alsook de aansluiting voor de wasmachine. Een achterdeur geeft toegang tot het gezellige terras en de tuin.

Garage | 17m² De woning beschikt over een inpandige garage met elektrische sectionaalpoort en wordt tevens voorzien van een tegelvloer.

Tuin | 516m² Het totale perceel heeft een oppervlakte van 516m². De tuin zal door de bouwheer genivelleerd worden. Er wordt eveneens een zwarte draadafsluiting geplaatst aan de rechter- en achterzijde van het perceel. Ook het terras aan de achtergevel zal reeds aangelegd worden en een aansluiting voor buitenverlichting en buitenkraantje worden voorzien.

Verdieping 1

Nachthal | 5,5m² Een houten trap in de leefruimte leidt naar de nachthal met laminaatvloer op de eerste verdieping.

Toilet | 1,5m² Het toilet op de eerste verdieping heeft een laminaatvloer.

Slaapkamer | 19,5m² De master-bedroom is een aangenaam ruime slaapkamer met dressing op laminaatvloer. Daglicht valt binnen langs 2 grote ramen. De maatkasten zijn niet opgenomen in het verkooplastenboek.

Slaapkamer | 13m² Ook de tweede slaapkamer is een volwaardige kamer met laminaatvloer en 2 ramen.

Badkamer | 9m² De badkamer wordt voorzien van vloerverwarming en biedt voldoende ruimte om een ligbad, douche en dubbele wastafel met meubel te installeren. De douche wordt tot boven toe betegeld en rond het bad wordt een spatrand voorzien. Ook hier kan de koper bij tijdige beslissing en in samenspraak met de bouwheer de badkamer nog naar eigen smaak inrichten.

Verdieping 2

Slaapkamer | 12m² De derde slaapkamer is gesitueerd op de tweede verdieping. Deze kamer wordt afgewerkt met een laminaatvloer. Daglicht valt binnen langs het Velux-raam.

Zolder | 10m² Op de tweede verdieping beschikt de woning nog over een handige bergzolder. Voor deze zolderkamer is geen vloerafwerking voorzien. De chape is de eindlaag bij oplevering.

Technisch

Beglazing Dubbele beglazing

Dak Het dak werd geïsoleerd

Elektriciteit De elektrische installatie is conform aan het AREI - 8 zonnepanelen aanwezig

Isolatie Bijna-energieneutrale woning met E-peil 20

Keuken De keuken wordt uitgerust met een inductievuur, recirculatie dampkap, combi-oven, koelkast, vaatwasser en spoelbak.

Raamwerk Aluminium ramen

Sanitair De badkamer biedt ruimte voor een ligbad, douche en dubbele wastafel met meubel

Verwarming Vloerverwarming aangedreven door een warmtepomp op het gelijkvloers en in de badkamer

Antwerpsebaan 225 lot 1, 2040 Berendrecht Zin om hier te wonen?

Bijkomende info

Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Recht van voorkoop Nee
Overstromingsgevoeligheid Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone Niet van toepassing

Ook interessant

Niet wat je zoekt?

Vul jouw wensen in en wij zoeken met je mee!
Registreer mijn wensen

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.