Wandel virtueel rond

Woning te koop in Oostmolengeest 14, 2040 Berendrecht

Gezellige, op te frissen woning met 2 slpk. en tuin

€ 249 000
  • Aantal slaapkamers: 2
  • Grond opp.: 236 m²
  • Bewoonbare opp.: 79 m²
  • EPC: 379 kWh/m² Label D
  • Bouwjaar: 1968
  • Niet geïndexeerd KI: € 461
Deze gezellige, licht op te frissen woning is gelegen in het karaktervolle polderdorpje Berendrecht. Het dorpscentrum, scholen, openbaar vervoer en winkels bevinden zich allemaal in de directe omgeving. U komt de woning binnen via een inkomhal met handige ingemaakte kasten, die meteen toegang biedt tot de leefruimte met open keuken. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot een halletje dat de verbinding vormt tussen 2 volwaardige slaapkamers en een eenvoudig uitgeruste badkamer met douche, toilet en wastafel. Verder beschikt de woning nog over een berging, waarin u de aansluitingen voor wasmachine en droogkast kan terugvinden. Het totale perceel heeft een oppervlakte van 236m². Het gezellige tuintje met aangelegd terras vormt een rustig plekje waar u in alle privacy van de buitenlucht zal kunnen genieten. Het perceel is te voet of met de fiets ook langs de achterzijde toegankelijk.

Indeling

Gelijkvloers

Inkom | 4m² U komt de woning binnen via een aparte inkomhal op tegelvloer. Een glaspartij in de voordeur en raam trekken meteen aangenaam daglicht naar binnen. Handige ingemaakte kasten zijn aanwezig.

Leefruimte | 26m² In de gezellige woonkamer met tegelvloer valt veel daglicht binnen langs het grote raam aan de tuinzijde.

Keuken | 5m² De netjes onderhouden, eikenhouten keuken op tegelvloer staat in open verbinding met de leefruimte. Ze werd eenvoudig ingericht met een 4-pits gasfornuis, dampkap, koelkast, anderhalve spoelbak en beschikt over flink wat kastruimte.

Slaapkamer | 10m² Via de woonkamer bereikt u de master-bedroom die uitgerust is met een laminaatvloer en ingemaakte kasten. Het raam aan de straatzijde trekt daglicht naar binnen.

Slaapkamer | 8m² De woning beschikt over een tweede kamer op vinylvloer, die naar eigen wens kan worden ingericht als kinderkamer, bureau of dressing. Een groot raam zorgt voor voldoende lichtinval.

Badkamer | 3m² In de basic uitgeruste badkamer vindt u een douche, toilet en wastafel. De ruimte werd tot boven toe betegeld.

Berging | 11,5m² Achteraan de woning beschikt u verder nog over een berging op tegelvloer. Naast praktische bergruimte kan u hier de aansluitingen voor wasmachine en droogkast terugvinden. Een achterdeur geeft rechtstreeks toegang tot het terras en de tuin.

Tuin | 236m² Het totale perceel heeft een oppervlakte van 236m². De gezellige tuin met aangelegd terras biedt een heerlijk plekje om in alle privacy van de buitenlucht te genieten. De tuin heeft eveneens een ontsluiting langs de achterzijde.

Technisch

Beglazing Dubbele beglazing

Dak Het dak werd niet geïsoleerd

Elektriciteit De elektrische installatie is conform aan het AREI

Isolatie EPC-waarde: 379 kWh/m²jaar - Energielabel: D

Keuken De eikenhouten keuken werd eenvoudig ingericht met een 4-pits gasfornuis, dampkap en anderhalve spoelbak.

Raamwerk Houten ramen voorzien van rolluiken. Automatische rolluik aanwezig in de leefruimte.

Sanitair De badkamer beschikt over een douche, toilet en wastafel.

Verwarming HR-condenserende ketel - Vaillant 2024

Oostmolengeest 14, 2040 Berendrecht Zin om hier te wonen?

Bijkomende info

Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding Nee
Verkavelingsvergunning Nee
Recht van voorkoop Nee
Bouwvergunning Bouw vergund
Beschermd erfgoed Nee
Overstromingsgevoeligheid Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone Niet van toepassing
G(ebouw)-score A
P(erceel)-score B
Asbest - attest Niet-destructieve asbestinventaris
Asbest - inventaris Niet-asbestveilig - Attestnummer: 20240508-000828.000

Ook interessant

Niet wat je zoekt?

Vul jouw wensen in en wij zoeken met je mee!
Registreer mijn wensen

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.