Wandel virtueel rond

Woning te koop in Hoge Kaart 146, 2930 Brasschaat

Te renoveren woning met 1 mog. 2 slpk. en tuin

€ 225 000
  • Aantal slaapkamers: 2
  • Grond opp.: 195 m²
  • Bewoonbare opp.: 91 m²
  • EPC: 757 kWh/m² Label F
  • Bouwjaar: 1930
  • Niet geïndexeerd KI: € 399
Deze te renoveren hoekwoning is vlakbij het centrum van Brasschaat gelegen, waardoor u scholen, openbaar vervoer en winkels allemaal in de nabije omgeving kan terugvinden. De huidige eigenaars hebben reeds enkele werken aan de woning uitgevoerd. Zo werden de ramen op het gelijkvloers en de voordeur reeds vernieuwd in 2020, er werden 6 zonnepanelen geplaatst, er is reeds een warmtepompboiler aanwezig en er werd een Niko home control systeem voorzien waardoor schakelaars te bedienen zijn via een app. Verder dient de woning nog volledig verder afgewerkt te worden. U komt de woning binnen via een centraal inkomhalletje op tegelvloer. Enerzijds geeft deze inkomhal toegang tot de keuken, waar reeds een keukenblok werd geplaatst. Anderzijds heeft u via de inkomhal toegang tot de eetkamer met pelletkachel. Verder vindt u op het gelijkvloers nog een wasplaats, apart toilet en leefruimte. Een trap leidt vanuit de eetkamer naar de master-bedroom met ensuite badkamer op de eerste verdieping. Deze werd uitgerust met een bad/douchecabine en wastafel met meubel. De woning beschikt momenteel over 1 slaapkamer. Echter heeft de huidige eigenaar reeds een plan laten uitwerken om een 2e slaapkamer en badkamer uit te bouwen op de 1e verdieping. Bekijk hiervoor zeker de plannen onder tabblad 'documenten' op de website van Fimmo. Het totale perceel heeft een oppervlakte van 195m². De tuin met overdekt terras en tuinberging is dankzij een poortje toegankelijk vanaf de straatzijde. De oprit naast de woning biedt voldoende plek om 2 wagens te parkeren. Let op: de buurman van nummer 144 heeft een recht van doorgang door de tuin om met zijn vuilbakken naar de straat te kunnen.

Indeling

Gelijkvloers

Hal | 3m² U komt de woning binnen via de centrale inkomhal met tegelvloer. De reeds vernieuwde voordeur met glaspartijen zorgt meteen voor inval van daglicht.

Keuken | 14,5m² Vanuit de inkomhal heeft u rechtstreeks toegang tot de verder af te werken keuken op laminaatvloer. Deze werd geplaatst in 2018 en is voorzien van een 4-pits keramisch fornuis, dampkap, oven, vaatwasser, koelkast, vriezer en spoelbak. Grote ramen aan de straatzijde trekken flink wat daglicht naar binnen.

Eetkamer | 12m² Meteen links in de inkomhal bereikt u de eetkamer op tegelvloer. 2 grote ramen zorgen ook hier voor een aangenaam daglicht. Een pelletkachel zorgt voor een gezellige warmte tijdens koude dagen.

Wasplaats | 8,5m² Grenzend aan de eetkamer situeert zich de wasplaats op laminaatvloer. U vindt hier vanzelfsprekend de aansluitingen voor wasmachine en droogkast. Verder kan u hier ook de omvormer voor de zonnepanelen en een apart toilet terugvinden.

Toilet | 1,5m² Het aparte toilet beschikt over een laminaatvloer, hang-wc en lavabo met meubel en is gelegen in de wasplaats.

Leefruimte | 10,5m² Achteraan de woning bevindt zich de woonkamer met laminaatvloer. Daglicht valt in deze ruimte binnen langs een raam in de zijgevel en het grote schuifraam met toegang tot de tuin.

Tuin | 195m² Het totale perceel heeft een oppervlakte van 195m². In de tuin vindt u een gezellig overdekt terrasje en tuinberging terug. Een poortje aan de zijkant geeft rechtstreeks toegang vanaf de straatzijde. Op de oprit naast de woning is er voldoende plek om 2 wagens te parkeren.

Tuinhuis | 4m² Achteraan het perceel beschikt u over een tuinberging waarin handig tuinmateriaal opgeborgen kan worden.

Slaapkamer | 195m² Een trap leidt vanuit de eetkamer naar de master-bedroom met ensuite badkamer op de eerste verdieping. Deze kamer met PVC-vloer werd voorzien van een bad/douchecabine, wastafel met meubel en een mechanisch verluchtingssysteem. Het raam met rolluik zorgt voor voldoende daglicht.

Slaapkamer Momenteel beschikt het pand slechts over 1 slaapkamer. Echter werd er reeds een plan opgemaakt voor het uitbouwen van een 2e slaapkamer en badkamer. U kan dit plan raadplegen onder het tabblad 'documenten' op de website van Fimmo.

Technisch

Beglazing Dubbele en enkele beglazing aanwezig, deels voorzien van automatische rolluiken.

Dak Het dak werd onvoldoende geïsoleerd.

Elektriciteit De elektrische installatie is conform aan het AREI, echter verklaart de eigenaar dat er nog werken werden uitgevoerd na de conforme elektrische keuring // Zonnepanelen aanwezig

Isolatie EPC-waarde: 757 kWh/m²jaar - Energielabel: F

Keuken De keuken werd voorzien van een 4-pits keramisch fornuis, dampkap, oven, vaatwasser, koelkast, vriezer en spoelbak.

Raamwerk PVC raamwerk aanwezig.

Sanitair De badkamer werd voorzien van een bad/douchecabine en wastafel met meubel.

Verwarming Elektrische verwarming, warmtepompboiler en pelletkachel aanwezig

Hoge Kaart 146, 2930 Brasschaat Zin om hier te wonen?

Bijkomende info

Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Recht van voorkoop Nee
Beschermd erfgoed Nee
Overstromingsgevoeligheid Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone Niet van toepassing

Ook interessant

Niet wat je zoekt?

Vul jouw wensen in en wij zoeken met je mee!
Registreer mijn wensen

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.