Appartement te koop in Platanenlaan 48.GLV, 2940 Hoevenen

Licht op te frissen gelijkvloers app. met 2 slpk. en garagebox

€ 175 000
  • Aantal slaapkamers: 2
  • Grond opp.: 76 m²
  • Bewoonbare opp.: 76 m²
  • EPC: 290 kWh/m² Label C
  • Bouwjaar: 1975
  • Niet geïndexeerd KI: € 797
Dit op te frissen appartement op de gelijkvloerse verdieping is gelegen in een rustige residentiële wijk in het centrum van Hoevenen. Winkels, scholen en het openbaar vervoer bevinden zich allemaal in de nabije omgeving. U komt het appartement binnen via de centrale inkomhal, die de verbinding vormt tussen het woon- en slaapgedeelte. Het appartement telt een ruime, lichte woonkamer met aangrenzend een basic ingerichte keuken, 2 volwaardige slaapkamers, een berging, een apart toilet en een eenvoudige badkamer met ligbad en wastafel. Via de master-bedroom heeft u toegang tot het terras aan de achterzijde van het gebouw. Verder hoort er bij het appartement nog een privatieve garagebox die makkelijk plaats biedt aan uw wagen. Ook voor deze garage is er voldoende plek om een extra wagen te parkeren. De garagebox is niet in de vraagprijs inbegrepen en dient verplicht bij aangekocht te worden voor €20.000. Gem. kosten: +- €250/maand. 

Indeling

Gelijkvloers

Hal | 5m² U komt het gelijkvloersappartement binnen via een centrale inkomhal op vinylvloer, dewelke de verbinding vormt tussen het woon- en slaapgedeelte.

Leefruimte | 28m² De ruime leefruimte beschikt over een grote raampartij aan de voorzijde, waarlangs veel licht binnenvalt. De ruimte kan eveneens naar wens verduisterd worden d.m.v. een rolluik. Verder is de woonkamer voorzien van een vinylvloer.

Keuken | 5,5m² Grenzend aan de woonkamer bevindt zich de keuken op tegelvloer. Deze werd basic ingericht met een losstaand fornuis met oven, dampkap en dubbele spoelbak. Verder werd ze tot op 1.5m hoogte betegeld met retro-tegels en beschikt ze over een raam met rolluik.

Berging | 2m² De berging op vinylvloer voorziet in extra opbergruimte. Mogelijkheid bestaat om hier een aansluiting voor de wasmachine te voorzien.

Slaapkamer | 13,5m² De master-bedroom met vinylvloer is erg ruim. Een raam en glazen deur trekken flink wat daglicht naar binnen. U kan de kamer eveneens verduisteren d.m.v. een rolluik. Via de deur heeft u rechtstreeks toegang tot het terrasje aan de achterzijde.

Slaapkamer | 9m² Ook de tweede slaapkamer is een volwaardige kamer met vinylvloer. Het raam met rolluik aan de achterzijde zorgt voor een fijn daglicht.

Badkamer | 4,5m² De eenvoudige badkamer is toe aan een opfrisbeurt. Ze werd betegeld tot op 1.5m hoogte en beschikt momenteel over een ligbad en wastafel. Daarnaast bevindt zich hier de aansluiting voor de wasmachine.

Toilet | 1,5m² Het appartement beschikt over een apart toilet. Ook deze ruimte werd betegeld tot op 1.5m hoogte.

Terras | 6m² Achteraan het gebouw heeft het appartement nog een klein terras, toegankelijk vanuit de master-bedroom. Van hieruit kan u makkelijk doorlopen naar de garagebox.

Garage | 18m² Bij het appartement hoort verder nog een privatieve garagebox, gelegen achter het gebouw. Deze heeft een handmatige poort en werd uitgerust met elektriciteit. Ook voor de garage is er voldoende plek om een extra wagen kwijt te kunnen. De garagebox is niet in de vraagprijs inbegrepen en dient verplicht bij aangekocht te worden voor €20.000.

Technisch

Beglazing Enkele beglazing

Dak Het dak werd vernieuwd en geïsoleerd.

Isolatie EPC-waarde: 290 kWh/m²jaar - Energielabel: C

Keuken De basic ingerichte keuken beschikt over een dubbele spoelbak.

Raamwerk Aluminium raamwerk voorzien van rolluiken.

Sanitair De eenvoudige badkamer heeft een ligbad en wastafel

Verwarming Verwarming d.m.v. collectieve stookolietank - ketel 2022

Platanenlaan 48.GLV, 2940 Hoevenen Zin om hier te wonen?

Bijkomende info

Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding Nee
Verkavelingsvergunning Ja
Recht van voorkoop Nee
Bouwvergunning Bouw vergund
Beschermd erfgoed Nee
Overstromingsgevoeligheid Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone Niet van toepassing
G(ebouw)-score A
P(erceel)-score A

Ook interessant

Niet wat je zoekt?

Vul jouw wensen in en wij zoeken met je mee!
Registreer mijn wensen

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.