Wandel virtueel rond

Woning te koop in Sint Hubertusstraat 28, 2940 Hoevenen

Oerdegelijke, op te frissen woning met 3 slpk., zolder, tuintje en garage

€ 299 000
  • Aantal slaapkamers: 3
  • Grond opp.: 186 m²
  • Bewoonbare opp.: 139 m²
  • EPC: 385 kWh/m² Label D
  • Bouwjaar: 1963
  • Niet geïndexeerd KI: € 941
Deze degelijke, op te frissen gesloten bebouwing is ideaal gelegen nabij het centrum van Hoevenen. Winkels, scholen en het openbaar vervoer zijn allemaal terug te vinden op wandelafstand. Niettegenstaande de woning een opfrisbeurt kan gebruiken, heeft ze enorm veel potentieel en mogelijkheden. U komt de woning binnen via de aparte inkomhal. Deze geeft meteen rechts toegang tot de ruime woonkamer die van heel wat daglicht kan genieten dankzij de 2 grote raampartijen. U vindt op de gelijkvloers verdieping eveneens een eenvoudige keuken met aansluitende eetkamer, een apart gastentoilet en een toffe veranda. Een houten trap in de inkomhal leidt naar de eerste verdieping waar zich 3 volwaardige slaapkamers en een netjes onderhouden basic-ingerichte badkamer met douche, toilet en wastafel bevinden. De tweede verdieping is momenteel enkel bereikbaar via een luik met schuiftrap, maar is een grote ruimte met heel wat mogelijkheden! Mits het uitbouwen van een dakkapel zou u een extra volwaardige verdieping kunnen creëren. Het totale perceel heeft een oppervlakte van 186m². Het oost-gerichte tuintje vormt een gezellig plekje om van de buitenlucht te genieten. Achteraan het perceel bevindt zich nog een garage, dewelke toegankelijk is via een servitude-wegenis. U heeft hier via de garagepoort van de buren een recht van doorgang om tot uw garage te komen.

Indeling

Verdieping -1

Kelder | 8m² Het pand beschikt over een kruipkelder waarin de meters voor nutsvoorzieningen terug te vinden zijn.

Gelijkvloers

Inkom | 6,5m² U komt de woning binnen via de aparte inkomhal met tegelvloer. De voordeur is nog voorzien van enkele beglazing maar zorgt wel meteen voor heel wat inval van daglicht. Een houten trap leidt u naar de eerste verdieping.

Woonkamer | 31m² De ruime woonkamer op vinyl-vloer heeft een aangename inval van daglicht door de ramen aan weerszijden en is voorzien van een gezellige sierhaard.

Toilet | 1,5m² Het aparte toilet werd netjes tot boven toe betegeld.

Keuken | 7m² Hoewel de degelijke keuken zeer netjes onderhouden werd, zou een jonge, frisse wind haar goed doen. Ze beschikt momenteel over een 4-pits gasfornuis, dampkap en dubbele spoelbak.

Eetkamer | 13m² De eetkamer staat in open verbinding met de keuken. Daglicht valt binnen langs het grote raam en de dubbele glazen deur richting de veranda.

Veranda | 14m² Achteraan de woning bevindt zich de veranda met tegelvloer. De grote raampartijen zorgen hier voor flink wat daglicht. Het is een leuke ruimte die uitkijkt over de gezellige tuin. U vindt er tevens de aansluiting voor de wasmachine terug.

Tuin | 186m² Het totale perceel heeft een oppervlakte van 186m². Het gezellige tuintje vormt een leuk plekje om van de buitenlucht te genieten.

Garage | 16,5m² Achteraan het perceel bevindt zich een privatieve garagebox met handmatige poort. Deze is toegankelijk via een servitudewegenis. Dit wil zeggen dat u via de garagepoort van de buren een recht van doorgang hebt om tot de garagebox te komen.

Verdieping 1

Nachthal | 6,5m² Via de trap in de inkomhal komt u in de nachthal op de eerste verdieping terecht, waar u toegang heeft tot de verschillende slaapkamers en badkamer. De hal werd uitgerust met een vinylvloer.

Slaapkamer | 18,5m² De erg ruime masterbedroom op vinyl-vloer kan genieten van heel wat daglicht dankzij de grote raampartij aan de straatzijde. De ruimte kan evenwel verduisterd worden met rolluiken.

Slaapkamer | 15m² Ook de tweede slaapkamer is een erg ruime kamer met een vinyl-vloer. Deze kan genieten van voldoende daglicht dankzij het raam aan de tuinzijde, wat opnieuw verduisterd kan worden d.m.v. een rolluik.

Slaapkamer | 7,5m² De derde slaapkamer is eveneens een volwaardige kamer met vinyl-vloer en raam met rolluik. De ruimte is gelegen aan de achterzijde en beschikt verder nog over handige ingemaakte kasten.

Badkamer | 3m² De nette badkamer is momenteel basic ingericht met een douche, wastafel en toilet met vergruizer. Het raam aan de straatzijde zorgt ervoor dat de ruimte verlucht kan worden en dat deze voldoende daglicht binnenkrijgt.

Verdieping 2

Zolder | 30m² Via het luik met schuiftrap op de eerste verdieping bereikt u de gigantische zolder op beton waar enorm veel mogelijkheden zijn. Dit is een volwaardige ruimte, waar zeker nog extra slaapkamers gemaakt kunnen worden.

Technisch

Beglazing Dubbele beglazing

Dak Het dak werd geïsoleerd

Elektriciteit De elektrische installatie is niet conform aan het AREI

Isolatie EPC-waarde: 385 kWh/m²jaar - Energielabel: D

Keuken De keuken is voorzien van een 4-pits gasfornuis, dampkap, en dubbele spoelbak

Raamwerk PVC-ramen voorzien van rolluiken (waarvan momenteel 2 rolluiken defect zijn)

Sanitair De badkamer is voorzien van een douchecabine, wastafel en toilet met vergruizer

Verwarming HR-condenserende ketel - Junkers

Sint Hubertusstraat 28, 2940 Hoevenen Zin om hier te wonen?

Bijkomende info

Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Recht van voorkoop Nee
Beschermd erfgoed Nee
Overstromingsgevoeligheid Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone Niet van toepassing

Ook interessant

Niet wat je zoekt?

Vul jouw wensen in en wij zoeken met je mee!
Registreer mijn wensen

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.