Wandel virtueel rond

Appartement te koop in Bredabaan 181.1V, 2170 Merksem

Gerenoveerd, instapklaar app. op 1ste verd. met 2 slpk. en autostaanplaats

€ 175 000
  • Aantal slaapkamers: 2
  • Grond opp.: 67 m²
  • Bewoonbare opp.: 67 m²
  • EPC: 368 kWh/m² Label D
  • Bouwjaar: 1899
  • Renovatiejaar: 2019
  • Niet geïndexeerd KI: € 558
Dit centraal gelegen, instapklaar appartement bevindt zich in het centrum van Merksem. Vanzelfsprekend zijn alle noodzakelijke voorzieningen, zoals winkels, scholen, openbaar vervoer en de oprit van de snelweg, vlot bereikbaar. Dankzij deze centrale ligging biedt het appartement een prima verbinding met de stad Antwerpen. U komt het appartement op de eerste verdieping binnen via een aparte inkomhal, die meteen toegang geeft tot de eerste slaapkamer. Via een trapje en trendy glazen deur bereikt u de lichte woonkamer met recent vernieuwde, open keuken met ontbijthoek. Verder bestaat het appartement nog uit een tweede, ruime slaapkamer en recentelijk vernieuwde badkamer met inloopdouche, hangtoilet en wastafel met meubel. In de kelder van het gebouw wordt een kleine opslagruimte ter beschikking gesteld. Achteraan het appartementsblok bevindt zich een parking, waar u beschikking heeft over een autostaanplaats. Deze is niet inbegrepen in de vraagprijs en dient verplicht te worden bijgekocht voor €15.000. Gem. kosten: €78/maand. Er is geen lift aanwezig.

Indeling

Gelijkvloers

Staanplaats | 15m² Via een open doorgang onder het appartementsblok, bereikt u een parking, waar u beschikking heeft over een autostaanplaats. Deze is niet inbegrepen in de vraagprijs en moet verplicht worden bijgekocht voor €15 000.

Verdieping 1

Inkom | 4m² U komt het appartement op de eerste verdieping binnen via een aparte inkomhal met pvc-vloer.

Slaapkamer | 6,5m² De eerste slaapkamer bevindt zich meteen links van de inkomhal. De kamer werd voorzien van dezelfde tijdloze pvc-vloer en een groot raam zorgt voor voldoende daglicht.

Keuken | 5m² Via een trapje bereikt u vanuit de inkomhal de recent vernieuwde, open keuken met gezellige ontbijthoek. De keuken werd voorzien van een nette wandtegel en beschikt over een 4-pits inductiefornuis, dampkap, vaatwasser, oven en spoelbak. U kan hier ook de aansluiting voor de wasmachine terugvinden.

Woonkamer | 24m² Ook de woonkamer werd voorzien van dezelfde pvc-vloer. Daglicht valt binnen door 2 grote ramen aan de straatzijde.

Hal | 1,5m² Aansluitend aan de keuken vormt een halletje de verbinding tussen de master-bedroom en de badkamer.

Badkamer | 4,5m² De recentelijk vernieuwde badkamer is toegankelijk via een toffe schuifdeur en beschikt over een inloopdouche, hangtoilet en wastafel met meubel.

Slaapkamer | 12,5m² De master-bedroom is aangenaam ruim en bevindt zich aan de achterzijde van het appartement. Ook hier zorgen de grote ramen voor veel daglicht.

Technisch

Beglazing Dubbele beglazing - HR++ glas

Elektriciteit De elektrische installatie is conform aan het AREI

Isolatie EPC-waarde: 368 kWh/m²jaar - Energielabel: D

Keuken De recent vernieuwde keuken beschikt over beschikt over een 4-pits inductiefornuis, dampkap, vaatwasser, oven en spoelbak. U kan hier ook de aansluiting voor de wasmachine terugvinden.

Raamwerk PVC-ramen

Sanitair De recente badkamer is voorzien van een inloopdouche, hangtoilet en wastafel met meubel

Verwarming Verwarming op elektriciteit, vloerverwarming aanwezig

Bredabaan 181.1V, 2170 Merksem Zin om hier te wonen?

Bijkomende info

Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Recht van voorkoop Ja
Beschermd erfgoed Nee
Overstromingsgevoeligheid Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone Niet van toepassing

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.