Handelspand te koop in Brechtsebaan 18, 2960 Sint-Job-in-'t-Goor

Centraal gelegen handelspand met woonst, parkeergelegenheid, 3 garageboxen en benzinestation

€ 775 000
  • Aantal slaapkamers: 3
  • Grond opp.: 1555 m²
  • Bewoonbare opp.: 484 m²
  • Bouwjaar: 1986
  • Niet geïndexeerd KI: € 2914
Dit ruime handelspand is erg centraal gelegen op een verbindingsweg, pal in het centrum van Sint-Job-in-'t-Goor (Brecht) en op een boogscheut afstand van de snelweg E19. Dankzij deze centrale ligging is het pand erg vlot bereikbaar. Het totale perceel heeft een oppervlakte van 1555m² en bestaat uit een benzinestation aan de straatzijde en een handelsruimte met bovenliggend duplex-appartement. Extra troef is hier zeker en vast de parkeergelegenheid op eigen terrein. Op de gelijkvloerse verdieping vindt u een grote, open winkelruimte die momenteel werd ingericht als verfwinkel. Deze geniet van flink wat inval van daglicht dankzij grote etalageramen aan de straatzijde. Verder vindt u op het gelijkvloers nog een keukentje met spoelbak en keukenblok en een apart toilet met handenwasser. Op de 1e en 2e verdieping bevindt zich het ruime duplex-appartement. Een aparte deur geeft toegang tot de inkomhal met trap naar de 1e verdieping, waar zich de woonkamer, de leefkeuken, een berging en een apart toilet bevinden. Vanuit de woonkamer zorgt een glazen deur voor een rechtstreekse toegang tot het zuid-georiënteerde terras.  De 2e verdieping telt 3 volwaardige slaapkamers en een eenvoudige badkamer met ligbad, toilet en wastafel. Achteraan het gebouw beschikt u over een grote parking en 3 afgesloten garageboxen. De centrale en goede ligging in combinatie met de vele mogelijkheden, maken van dit pand iets unieks!

Indeling

Gelijkvloers

Handelsruimte | 330m² Het handelsgelijkvloers is toegankelijk via een aparte inkom en werd ingedeeld in een grote, open winkelruimte, een keukentje en een apart toilet. De winkelruimte beschikt over verschillende etalageramen waardoor de commerciële ruimte meteen opvalt vanaf de straatzijde. Verder zorgen deze grote ramen ook voor een aangename lichtinval binnen in de winkel.

Keuken | 11m² Het aparte keukentje werd basic ingericht met een spoelbak en keukenblok.

Toilet | 2m² Het handelspand beschikt over een toilet met handenwassertje.

Tuin | 1555m² Het totale perceel heeft een oppervlakte van 1555m². Aan de straatzijde beschikt deze eigendom over een benzinestation. Aan de achterzijde van het gebouw vindt u heel wat parkeergelegenheid alsook 3 afgesloten garageboxen.

Inkom | 3m² Het duplex-appartement is toegankelijk via een aparte inkom. Een houten trap brengt u naar de eerste verdieping.

Verdieping 1

Hal | 11m² De hal met tegelvloer op de 1e verdieping vormt de verbinding tussen de leefruimte, de keuken de berging en het toilet.

Leefruimte | 47,5m² In de leefruimte op tegelvloer valt flink wat daglicht binnen langs grote raampartijen aan de achterzijde. 2 glazen deuren zorgen voor een rechtstreekse toegang tot het ruime terras.

Terras | 20m² Het terras op de eerste verdieping is gelegen aan de achterzijde van het gebouw. Dankzij een zuidelijke oriëntatie, kan u hier de hele dag door van het zonnetje genieten.

Keuken | 35m² Ook de ruime leefkeuken met tegelvloer geniet van heel wat lichtinval dankzij een groot raam aan de straatzijde. Verder werd ze uitgerust met een 4-pits keramisch fornuis, dampkap, oven, vaatwasser en spoelbak.

Berging | 7,5m² Grenzend aan de keuken bevindt zich een handige berging/wasplaats op tegelvloer waarin allerhande voorraad gestockeerd kan worden. De ruimte beschikt eveneens over een lavabo. Het raam aan de straatzijde zorgt voor voldoende daglicht.

Toilet | 1,5m² Er is verder nog een gastentoilet aanwezig op de 1e verdieping. Deze werd voorzien van een sta-toilet, handenwasser en een raampje.

Verdieping 2

Nachthal Een vaste trap leidt verder naar de nachthal met tegelvloer op de 2e verdieping, waar zich nog 3 volwaardige slaapkamers en een badkamer bevinden.

Badkamer | 11m² De badkamer werd tot boven toe betegeld en is eenvoudig uitgerust met een ligbad, toilet en wastafel. Een Velux-dakvenster trekt daglicht naar binnen.

Slaapkamer | 16m² De master-bedroom is een ruime slaapkamer met tegelvloer en een raam in de zijgevel.

Slaapkamer | 15,5m² Ook de 2e slaapkamer is erg ruim en beschikt over een tegelvloer en een raam.

Slaapkamer | 10m² De 3e slaapkamer is eveneens een volwaardige kamer op tegelvloer. Een Velux-dakvenster zorgt hier voor voldoende lichtinval.

Technisch

Beglazing Dubbele beglazing aanwezig - Etalageramen enkele beglazing

Elektriciteit De elektrische installatie is NIET conform aan het AREI.

Isolatie Energielabel: C

Keuken De keuken werd uitgerust met een 4-pits keramisch fornuis, dampkap, oven, vaatwasser en spoelbak.

Raamwerk Aluminium raamwerk aanwezig.

Sanitair De badkamer is eenvoudig uitgerust met een ligbad, toilet en wastafel.

Verwarming HR ketel Vaillant - 2021

Brechtsebaan 18, 2960 Sint-Job-in-'t-Goor Zin om hier te wonen?

Bijkomende info

Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Recht van voorkoop Ja
Beschermd erfgoed Nee
Overstromingsgevoeligheid Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone Niet van toepassing

Ook interessant

Niet wat je zoekt?

Vul jouw wensen in en wij zoeken met je mee!
Registreer mijn wensen

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.