Wandel virtueel rond

Appartement te koop in Kleine Molenweg 4, 2940 Stabroek

Casco glvl. appartement met 1 slpk. en garage in centrum Stabroek

€ 165 000
  • Aantal slaapkamers: 1
  • Grond opp.: 83 m²
  • Bewoonbare opp.: 83 m²
  • Bouwjaar: 2005
Dit gelijkvloers appartement werd aanvankelijk gebruikt als etalagepand, maar alles is voorzien om er een gezellig, ruim en bijzonder gerieflijk 1 slpk.-appartement van te maken. Het pand is gelegen midden in het centrum van Stabroek, waar winkels, scholen en openbaar vervoer allen in de directe omgeving te vinden zijn. U komt binnen via een apart, privatief halletje, die het slaap- en het woongedeelte van elkaar scheidt. De unit beschikt over een ruime leefruimte met erg veel lichtinval. Aansluitingen zijn voorzien om hier een open keuken te installeren. Verder beschikt het appartement over een ruime slaapkamer, een ruimte waar leidingen en aansluitingen voorzien zijn om een badkamer te creëren en een apart gastentoilet. Enorme troef is de inpandige garage met automatische poort. Deze is niet inbegrepen in de prijs, maar kan u bijkopen voor €20.000.

Indeling

Gelijkvloers

Hal | 5m² U komt het appartement binnen via een aparte, privatieve hal met tegelvloer die het woon- en het slaapgedeelte van elkaar scheidt. Een praktische nis voor vestiaire biedt bergruimte aan jassen en schoenen.

Woonkamer | 25m² De aangename leefruimte is voorzien van een beige tegelvloer en geniet van bijzonder veel inval van daglicht via de grote raampartijen aan 2 zijden.

Keuken | 5m² In de woonkamer zijn de leidingen voorzien om een open keuken te installeren. U kan hier dus een meubel en toestellen plaatsen die volledig aan uw wensen en smaak voldoen!

Slaapkamer | 10m² De slaapkamer is ruim en heeft aangename inval van daglicht. De vloer is afgewerkt tot op de chape. Ook hier kan u dus nog een vloer naar eigen smaak plaatsen.

Badkamer | 5m² Hoewel er momenteel geen badkamer als dusdanig geïnstalleerd is, zijn leidingen en aansluitingen wel voorzien. De vloer werd afgewerkt tot op de chape. Het is aan u om uw droombadkamer in deze ruimte te realiseren. Wel bevindt de nog nieuwe ketel zich in deze ruimte.

Toilet | 1,5m² Het appartement beschikt over een ruimte voor een apart gastentoilet. Aansluitingen en leidingen voor toilet en lavabo zijn voorzien, het sanitair zelf ontbreekt echter nog. De vloer werd afgewerkt tot op de chape.

Garage | 18m² Enorme troef aan dit appartement is de inpandige garage met automatische poort. Deze is niet in de prijs inbegrepen, maar u kan deze bijkopen voor € 20.000.

Berging | 12m² De ruime, gemeenschappelijke berging biedt riant plaats aan uw fiets en vuilnis.

Technisch

Beglazing Dubbele beglazing

Elektriciteit Elektrische installatie conform het AREI

Keuken Leidingen en aansluitingen zijn aanwezig. Keuken is door de koper te voorzien.

Raamwerk Aluminium ramen

Sanitair Leidingen en aansluitingen zijn aanwezig. Sanitair is door de koper te voorzien.

Verwarming HR Vaillant-ketel 2005

Kleine Molenweg 4, 2940 Stabroek Zin om hier te wonen?

Bijkomende info

Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding Nee
Verkavelingsvergunning Nee
Recht van voorkoop Nee
Bouwvergunning Bouw vergund
As-built attest Nee
Beschermd erfgoed Nee
Overstromingsgevoeligheid Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone Niet van toepassing

Niet wat je zoekt?

Vul jouw wensen in en wij zoeken met je mee!
Registreer mijn wensen

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.