Wandel virtueel rond

Handelspand te koop in Puttestraat 37, 2940 Stabroek

​​​​​​​Goed gelegen, te renoveren handelshuis met woonst in centrum Putte (Stabroek)

€ 199 000
  • Aantal slaapkamers: 3
  • Grond opp.: 214 m²
  • Bewoonbare opp.: 147 m²
  • Niet geïndexeerd KI: € 964
Dit te renoveren handelshuis is ideaal gelegen in het centrum van Putte (Stabroek). Hoewel het pand volledig gerenoveerd dient te worden, biedt het tal van mogelijkheden. Het gelijkvloers bestaat momenteel uit een handelsruimte met aangename lichtinval dankzij het grote etalageraam, een woonkamer, een keuken, een achterinkom, een basic ingerichte badkamer met douche, toilet en wastafel en een achterkamer. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 volwaardige slaapkamers. Verder beschikt dit pand over een praktische droge kelder. Het totale perceel heeft een oppervlakte van 214m². Het gezellige stadstuintje is west-georiënteerd en heeft een tuinberging en te renoveren garage. Het perceel is tevens langs de achterzijde toegankelijk via een servitude-wegenis. 

Indeling

Verdieping -1

Kelder | 8m² Het pand beschikt over een praktische droge kelder.

Gelijkvloers

Leefruimte | 17m² Binnenkomen doet u hier via de handelsruimte op de gelijkvloers verdieping. Deze geniet van een aangename lichtinval dankzij het grote etalageraam en de glazen deur. Verder heeft deze ruimte een nette, tijdloze tegelvloer en aluminium ramen met dubbele beglazing.

Leefruimte Achter de handelsruimte bevindt zich de woonkamer. Deze ruimtes worden momenteel van elkaar gescheiden door middel van een gyproc-wand. Deze wand zou eventueel weggehaald kunnen worden om zo ofwel de handelsruimte ofwel de leefruimte aanzienlijk te vergroten. De woonkamer beschikt over een tapijtvloer en heeft glasdals in het plafond.

Achterkamer | 14m² De woning beschikt over een achterkamer. Dankzij een groot raam valt hier flink wat daglicht naar binnen. Vanuit deze kamer heeft u toegang tot de vaste trap naar de eerste verdieping.

Keuken De keuken kan een grondige opfrisbeurt gebruiken. Deze is momenteel erg basic ingericht met een vinylvloer en dubbele spoelbak. De ruimte geniet van een aangename lichtinval dankzij het grote raam met zicht op het terras.

Achterinkom De achterinkom heeft een vinylvloer. Ook hier zorgt het raam voor voldoende daglicht.

Badkamer | 3m² Ook de badkamer dient volledig gerenoveerd te worden. Deze beschikt momenteel over een douche, toilet en wastafel. De twee kleine raampjes zorgen voor lichtinval en verluchting van de ruimte.

Tuin | 214m² Het totale perceel heeft een oppervlakte van 214m². Het west-georiënteerde stadstuintje is een erg gezellig plekje om van de buitenlucht te genieten.

Berging | 12,5m² De tuin beschikt over 2 handige tuinbergingen waarin allerhande materialen gestockeerd kunnen worden.

Berging | 4,5m² De tuin beschikt over 2 handige tuinbergingen waarin allerhande materialen gestockeerd kunnen worden.

Garage | 18m² Achteraan het perceel bevindt zich de te renoveren garage. Deze is toegankelijk via de achterliggende servitude wegenis.

Verdieping 1

Hal | 4m² De houten trap leidt naar de nachthal op de eerste verdieping. Deze vormt de verbinding tussen de 3 slaapkamers.

Slaapkamer | 16,5m² De master-bedroom is een erg ruime slaapkamer met tapijtvloer gelegen aan de straatzijde. Het grote raam met enkele beglazing trekt flink wat daglicht naar binnen. Blikvanger van de ruimte is de mooie marmeren sierschouw.

Slaapkamer | 11m² Ook de tweede slaapkamer is een ruime kamer voorzien een tapijtvloer, ingemaakte kasten en glasdals op de grond. De lichtkoepel werd momenteel dichtgemaakt met houten platen.

Slaapkamer | 13,5m² De derde volwaardige slaapkamer is eveneens voorzien van een tapijtvloer en een groot raam.

Technisch

Beglazing Enkele en dubbele beglazing

Elektriciteit De elektrische installatie van het handelspand is conform aan het AREI

Isolatie Energielabel F

Keuken De keuken is momenteel erg basic ingericht met een dubbele spoelbak.

Raamwerk Houten en aluminium ramen voorzien van rolluiken

Sanitair De badkamer beschikt momenteel over een douche, toilet en wastafel.

Verwarming Er is geen aardgas aanwezig in het gebouw // Stookolietank werd geneutraliseerd.

Puttestraat 37, 2940 Stabroek Zin om hier te wonen?

Bijkomende info

Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Recht van voorkoop Nee
Beschermd erfgoed Nee
Overstromingsgevoeligheid Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone Niet van toepassing

Ook interessant

Niet wat je zoekt?

Vul jouw wensen in en wij zoeken met je mee!
Registreer mijn wensen

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.