Wandel virtueel rond

Woning te koop in Kleine Molenweg 106, 2940 Stabroek

Licht op te frissen starterswoning met 2 à 3 slpk. en tuin

€ 299 000
  • Aantal slaapkamers: 3
  • Grond opp.: 175 m²
  • Bewoonbare opp.: 95 m²
  • EPC: 596 kWh/m² Label F
  • Bouwjaar: 1875
  • Niet geïndexeerd KI: € 297
Deze licht op te frissen HOB is erg centraal gelegen op wandelafstand van het centrum van Stabroek. Winkels, openbaar vervoer en scholen bevinden zich allemaal in de nabije omgeving. U komt de woning binnen via een zij-ingang die meteen toegang geeft tot de in 2013 vernieuwde en volledig geïnstalleerde keuken. De grote leefruimte staat in open verbinding met de keuken en geniet van een aangename lichtinval dankzij verschillende ramen. Ook de badkamer met ligbad, toilet en wastafel met meubel is gelegen op de gelijkvloers verdieping. Achteraan de woning bevindt zich verder nog een recent volledig gerenoveerde ruimte met aparte toegangsdeur die prima kan dienen als grote master-bedroom, praktijkruimte, atelier,... Een houten trap in de leefruimte leidt naar de 1e verdieping waar zich nog een ruime nachthal en 2 volwaardige slaapkamers bevinden. Het totale perceel heeft een oppervlakte van 175m². De volledig verharde tuin met tuinberging is vanaf de straatzijde toegankelijk via een poortje naast woning. Het perceel is eveneens langs de achterzijde toegankelijk via een garagepoort in de tuinberging.

Indeling

Gelijkvloers

Keuken | 11m² U betreedt deze woning via een zij-ingang die uitkomt in de keuken op tegelvloer. Deze keuken werd vernieuwd in 2013 en beschikt over een gasfornuis, dampkap, oven, vaatwasser, aansluiting voor wasmachine en spoelbak.

Leefruimte | 34m² De leefruimte staat in open verbinding met de keuken. Deze ruimte op tegelvloer biedt voldoende plek voor zowel een zithoek als een eethoek. De pelletkachel zorgt voor een aangename warmte op koude dagen. Daglicht valt hier binnen langs 2 grote ramen aan de straatzijde en een groot raam richting het aangelegd terras.

Badkamer | 5m² Ook de badkamer op tegelvloer is gesitueerd op de gelijkvloerse verdieping. Deze werd uitgerust met een ligbad, toilet en wastafel met meubel.

Slaapkamer | 9m² Achteraan de woning bevindt zich nog recent gerenoveerde ruimte met aparte toegangsdeur. Deze kan naar eigen wens ingericht worden als praktijk-ruimte, atelier, grote master-bedroom,... De kamer heeft een mooie keramische tegelvloer met parketlook en geniet van flink wat daglicht dankzij een groot raam en 2 dakvensters. Er werd ook reeds een nieuwe Vaillant-doorstromer geïnstalleerd.

Tuin | 175m² Het totale perceel heeft een oppervlakte van 175m². De volledig verharde tuin is vanaf de straatzijde toegankelijk via een poortje naast de woning. Achteraan beschikt u over een tuinberging waarin fietsen en allerhande tuinmateriaal gestockeerd kan worden. Het perceel is eveneens toegankelijk via een garagepoort achteraan de tuinberging.

Verdieping 1

Nachthal | 21m² Een houten trap in de woonkamer leidt naar de nachthal met laminaatvloer op de eerste verdieping. Deze overloop met dakvenster is erg ruim en biedt zeker de mogelijkheid om een bureau of speelhoek te installeren.

Slaapkamer | 11,5m² Beide slaapkamers op de eerste verdieping zijn volwaardige kamers voorzien van een laminaatvloer, raampje en dakvenster.

Slaapkamer | 15,5m² Beide slaapkamers op de eerste verdieping zijn volwaardige kamers voorzien van een laminaatvloer, raampje en dakvenster.

Technisch

Beglazing Dubbele beglazing aanwezig.

Dak Het dak is geïsoleerd in 2022

Elektriciteit De elektrische installatie is NIET conform aan het AREI

Isolatie EPC-waarde: 596 kWh/m²jaar - Energielabel: F // Simulatie opgemaakt indien de pelletkachel vervangen zou worden door een HR-ketel kan men een EPC-waarde van 395 kWh/m²jaar en energielabel D bekomen. Zie hiervoor de simulatie onder tabblad 'Documenten'

Keuken De in 2013 vernieuwde keuken beschikt over een gasfornuis, dampkap, oven, vaatwasser, aansluiting voor wasmachine en spoelbak.

Raamwerk Zowel houten raamwerk als PVC raamwerk aanwezig

Sanitair De badkamer werd uitgerust met een ligbad, toilet en wastafel met meubel.

Verwarming Verwarming met pellet kachel // Boiler Vaillant voor warm water

Kleine Molenweg 106, 2940 Stabroek Zin om hier te wonen?

Bijkomende info

Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Recht van voorkoop Nee
Beschermd erfgoed Nee
Overstromingsgevoeligheid Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone Niet van toepassing

Ook interessant

Niet wat je zoekt?

Vul jouw wensen in en wij zoeken met je mee!
Registreer mijn wensen

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.