Wandel virtueel rond

Woning te koop in Sigarenstraat 28, 2940 Stabroek

Instapklare woning met 3 slpk., inpandige garage en tuin

€ 349 000
  • Aantal slaapkamers: 3
  • Grond opp.: 400 m²
  • Bewoonbare opp.: 165 m²
  • EPC: 292 kWh/m² Label C
  • Bouwjaar: 1918
  • Niet geïndexeerd KI: € 706
Deze charmante, instapklare woning is gelegen in een rustig straatje, pal in het centrum van Stabroek. Winkels, scholen en openbaar vervoer bevinden zich allemaal op wandelafstand. U komt de woning binnen via een aparte inkomhal met gastentoilet, dewelke meteen toegang geeft tot de lichtrijke leefruimte met volledig geïnstalleerde open keuken. Extra troef in de woonkamer is het opkamertje waarvan u een gezellig speelhoekje of bureau zou kunnen maken. Vanuit de inkomhal heeft u tevens ook toegang tot de inpandige garage met handmatige poort. Een houten trap leidt naar de nachthal op de eerste verdieping. Deze hal vormt de verbinding tussen 3 volwaardige slaapkamers en een badkamer met ligbad, douche, toilet en wastafel met meubel. Het totale perceel heeft een oppervlakte van 400m². De tuin met aangelegd terras vormt een super gezellig, groen plekje waar u heel wat uurtjes van de buitenlucht zal kunnen genieten. De tuin is eveneens toegankelijk vanaf de straatzijde via een houten poortje. Er is verder nog een grondwaterpomp aanwezig. 

Indeling

Gelijkvloers

Inkom | 7,5m² U komt de woning binnen via een aparte inkomhal met gastentoilet op tegelvloer. Het raampje boven de voordeur zorgt meteen voor een aangename lichtinval. U heeft van hieruit rechtstreeks toegang tot zowel de inpandige garage als de leefruimte.

Woonkamer | 43m² De woonkamer op grijze tegelvloer geniet van heel wat natuurlijke lichtinval dankzij verschillende ramen. Het houten plafond en de sierschouw zorgen voor een knusse uitstraling. De schouw werd voorheen gebruikt voor een gaskachel en zou opnieuw aangesloten kunnen worden. Extra troef in de woonkamer is het verhoog waarop u een gezellig speelhoekje of bureautje kan creëren. Indien gewenst is het verhoog ook eenvoudig te verwijderen. Een achterdeur zorgt voor een fijne verbinding naar de tuin.

Keuken | 8,5m² De keuken staat in open verbinding met de leefruimte en werd voorzien van dezelfde mooie donkergrijze tegelvloer. Verder beschikt ze over alle hedendaags comfort: een 5-pits gasfornuis, dampkap, grote oven, koelkast, diepvries, vaatwasser en dubbele spoelbak. Ook de vele kasten zijn hier zeker een pluspunt!

Garage | 24,5m² Vanuit de inkomhal heeft u rechtstreeks toegang tot de inpandige garage met handmatige poort. Deze biedt handig plaats aan uw wagen. U vindt er tevens de aansluiting voor het wasmachine alsook de Vaillant CV-ketel.

Toilet | 1,5m² Er is een gastentoilet voorhanden. Deze is gesitueerd in de inkomhal en werd tot op 1.5m hoogte betegeld.

Tuin | 400m² Het totale perceel heeft een oppervlakte van 400m². In de netjes onderhouden tuin met aangelegd terras vindt u een erg gezellig, groen plekje om van de buitenlucht te genieten. Een houten poortje aan de straatzijde geeft rechtstreeks toegang tot de tuin.

Verdieping 1

Nachthal Een houten trap in de inkomhal leidt naar de nachthal op planché-vloer op de eerste verdieping. Daglicht valt hier binnen langs het Velux-dakvenster.

Slaapkamer | 19,5m² De master-bedroom is een erg ruime slaapkamer met toffe houten planché-vloer. Het Velux-raam zorgt hier voor voldoende inval van daglicht. Mogelijkheid bestaat om deze kamer nog op te splitsen in 2 aparte kamers. De boiler werd netjes weggewerkt in de kast.

Slaapkamer | 10m² De 2e en 3e slaapkamer zijn eveneens ruime slaapkamers. Ze hebben beiden een planché-vloer en een Velux-dakvenster waarlangs daglicht naar binnen valt.

Slaapkamer | 10m² De 2e en 3e slaapkamer zijn eveneens ruime slaapkamers. Ze hebben beiden een planché-vloer en een Velux-dakvenster waarlangs daglicht naar binnen valt.

Badkamer | 6m² In de volledig tot boven betegelde badkamer vindt u een ligbad, douche, toilet en wastafel met meubel. Dankzij het Velux-dakvenster kan de ruimte verlucht worden.

Zolder De woning beschikt verder nog over 2 bergzolders onder de lage kanten van het schuine dak.

Technisch

Beglazing Dubbele beglazing

Dak Het dak werd geïsoleerd

Elektriciteit De elektrische installatie is niet conform aan het AREI.

Isolatie EPC-waarde: 292 kWh/m²jaar // Energielabel: C

Keuken De keuken werd voorzien van een 5-pits gasfornuis, dampkap, grote oven, koelkast, diepvries, vaatwasser en dubbele spoelbak.

Raamwerk Houten ramen

Sanitair De badkamer beschikt over een ligbad, douche, toilet en wastafel met meubel.

Verwarming HR-condenserende ketel 2007 - Vaillant

Sigarenstraat 28, 2940 Stabroek Zin om hier te wonen?

Bijkomende info

Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Recht van voorkoop Nee
Beschermd erfgoed Nee
Overstromingsgevoeligheid Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone Niet van toepassing

Ook interessant

Niet wat je zoekt?

Vul jouw wensen in en wij zoeken met je mee!
Registreer mijn wensen

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.