Wandel virtueel rond

Woning te koop in De Croone 2, 2940 Stabroek

Prachtig gelegen, vrijstaande woning met 4 slpk. en ruime carport op 793m²

€ 475 000
  • Aantal slaapkamers: 4
  • Grond opp.: 792 m²
  • Bewoonbare opp.: 186 m²
  • EPC: 339 kWh/m² Label D
  • Bouwjaar: 1978
  • Niet geïndexeerd KI: € 1477
Deze vrijstaande woning is gelegen even buiten het centrum van Stabroek: alle noodzakelijke voorzieningen zijn vlot bereikbaar, maar u woont hier toch erg rustig. U komt de woning binnen in een aparte inkomhal met gastentoilet. Vanuit deze inkomhal heeft u rechtstreeks toegang tot de woonkamer met aangrenzend een volledig geïnstalleerde keuken en eetkamer. Verder vindt u op het gelijkvloers nog een 1e slaapkamer met dressing en ensuite badkamer met ligbad, dubbele wastafel met meubel en toilet, een berging, een wasplaats en een bureau. De eerste verdieping telt nog 3 volwaardige slaapkamers, een badkamer met inloopdouche en wastafel en een terras. Het totale perceel heeft een oppervlakte van 793m². De toffe tuin werd aangelegd met een verhoogd terras, waterpartij en buitenkeuken. U vindt hier ongetwijfeld een tof plekje om van de buitenlucht te kunnen genieten. De carport biedt handig plaats aan uw wagen. Echter is er ook op de oprit voldoende plek om nog enkele wagens kwijt te kunnen. 

Indeling

Gelijkvloers

Inkom | 7,5m² U komt de woning binnen via een aparte inkomhal op een knappe granieten vloer. De raampartij naast de voordeur trekt aangenaam daglicht naar binnen.

Toilet | 1,5m² Er is een gastentoilet voorhanden, gesitueerd in de inkomhal. De ruimte werd tot boven toe betegeld en beschikt over een lavabo, sta-toilet en raampje.

Woonkamer | 18m² Vanuit de inkomhal heeft u rechtstreeks toegang tot de gezellige woonkamer op vinylvloer. Daglicht valt binnen langs een groot raam met zicht over de tuin. Een houtkachel zorgt voor extra warmte tijdens koude dagen.

Keuken | 14m² Grenzend aan de woonkamer bevindt zich de keuken op vinylvloer. Deze is voorzien van een toffe ontbijthoek en beschikt over 4-pits keramisch vuur, dampkap, vaatwasser, oven en dubbele spoelbak. Het raam en de glazen achterdeur zorgen ook hier voor voldoende inval van daglicht.

Berging | 3m² Aan de keuken beschikt u over een kleine berging. Deze werd momenteel ingericht om toegang te geven tot beide aquariums.

Eetkamer | 12,5m² In de eetkamer op laminaatvloer trekken 2 grote ramen heel wat daglicht naar binnen.

Bureau | 9m² Het bureau heeft en planché-vloer en is gesitueerd op het gelijkvloers aan de straatzijde. 2 kamerhoge ramen zorgen voor heel wat inval van daglicht.

Slaapkamer | 16m² De master-bedroom is een ruime slaapkamer met laminaatvloer, gelegen op het gelijkvloers. 2 ramen zorgen ook hier voor heel wat inval van daglicht. Extra troef in deze kamer is absoluut de dressing.

Dressing | 6m² Ensuite aan de master-bedroom bevindt zich een dressing op laminaatvloer.

Badkamer | 12,5m² De badkamer op het gelijkvloers heeft een klik-vinylvloer en werd uitgerust met een vrijstaand ligbad, een toilet en een dubbele wastafel met meubel.

Wasplaats | 5,5m² In de wasplaats zal u naast de aansluitingen voor wasmachine en droogkast ook de CV-ketel en doorstromer kunnen terugvinden.

Tuin | 792m² Het totale perceel heeft een oppervlakte van 792m². De toffe tuin vormt een heerlijk rustig plekje om van de buitenlucht te kunnen genieten. U vindt er een verhoogd, aangelegd terras, een waterpartij alsook een buitenkeuken met barbecue en toog met natuurstenen blad.

Carport | 40m² Uw wagen kan u makkelijk parkeren onder de carport, deze werd niet vergund. Echter is er ook op de oprit voldoende plek om extra wagens kwijt te kunnen op eigen terrein.

Verdieping 1

Hal | 6m² Een stenen trap leidt naar de nachthal op laminaatvloer op de 1e verdieping.

Slaapkamer | 11,5m² De 2e slaapkamer is eveneens een grote kamer op laminaatvloer. Hier werd een tof ingewerkt meubel rond het bed voorzien. Extra pluspunt is de ensuite badkamer.

Badkamer | 7m² In de 2e badkamer beschikt u over een inloopdouche en lavabo met meubel. De 3 kamerhoge ramen zorgen voor flink wat lichtinval. De badkamer is gelegen op de 1e verdieping, ensuite aan de 2e slaapkamer. Verder heeft u van hieruit toegang tot een terras.

Terras Vanuit de badkamer op de 1e verdieping heeft u toegang tot het terras.

Slaapkamer | 10m² Ook de 3e slaapkamer is een ruime kamer op parketvloer voorzien van handige ingemaakte kasten met een mooi natuurstenen blad. Daglicht valt binnen langs een raam en Velux-raam.

Slaapkamer | 7,5m² Hoewel de 4e slaapkamer de kleinste is, vormt dit nog steeds een volwaardige kinderkamer. De ruimte heeft een steentapijt-vloer en ingemaakte kasten met natuurstenen blad. Een dakvenster en raam zorgen ook hier voor heel wat lichtinval.

Technisch

Beglazing Dubbele beglazing aanwezig // Geen rolluiken aanwezig

Dak Het dak werd in de jaren '90 geïsoleerd.

Elektriciteit De elektrische installatie is niet conform aan het AREI.

Isolatie EPC-waarde: 339 kWh/m²jaar - Energielabel: D

Keuken De keuken beschikt over een 4-pits keramisch vuur, dampkap, vaatwasser, oven en dubbele spoelbak.

Raamwerk PVC raamwerk aanwezig

Sanitair De badkamer op het gelijkvloers is uitgerust met een vrijstaand ligbad, een toilet en een dubbele wastafel met meubel. // De 2e badkamer beschikt over een inloopdouche en lavabo met meubel.

Verwarming Niet-condenserende verwarmingsketel // Individuele gas ketel voor warm water van 2014.

De Croone 2, 2940 Stabroek Zin om hier te wonen?

Bijkomende info

Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding Ja
Verkavelingsvergunning Ja
Recht van voorkoop Nee
Bouwvergunning Bouw vergund
Beschermd erfgoed Nee
Overstromingsgevoeligheid Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone Niet van toepassing
G(ebouw)-score A
P(erceel)-score B
Asbest - attest Niet-destructieve asbestinventaris
Asbest - inventaris Asbestveilig - Attestnummer: 20240503-000079.000

Ook interessant

Niet wat je zoekt?

Vul jouw wensen in en wij zoeken met je mee!
Registreer mijn wensen

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.