Wandel virtueel rond

Woning te koop in Walenhoek 20, 2040 Zandvliet

Goed gelegen woning met 2 slpk. en grote zuidtuin

€ 239 000
  • Aantal slaapkamers: 2
  • Grond opp.: 790 m²
  • Bewoonbare opp.: 110 m²
  • EPC: 628 kWh/m² Label F
  • Niet geïndexeerd KI: € 374
Deze gezellige woning is geweldig goed gelegen aan de rand van het pittoreske dorpscentrum van Zandvliet. Hoewel scholen, openbaar vervoer en winkels allemaal in de directe omgeving te vinden zijn, is het in de Walenhoek toch bijzonder rustig wonen. De grote, diep doorlopende en zonnige tuin met oriëntering op het zuiden vormt een absolute troef bij deze woning. Binnenkomen doet u via een ruime, aparte inkomhal die meteen toegang geeft tot de woonkamer. Het gelijkvloers bestaat verder uit een vernieuwde keuken, een badkamer en een opkamer, die dienst kan doen als bureau of berging. De trap in de inkomhal leidt naar een bovenverdieping met 2 ruime slaapkamers. Rechts van de woning bevindt zich een grote berging, die mits de plaatsing van een poort prima tot garage kan worden omgetoverd. Ook in de tuin zijn er verschillende bergingen voorzien. Via een weggetje links van de woning kan je van de tuin rechtstreeks naar de straat. Handig dus voor fietsen en vuilnisbakken!

Indeling

Gelijkvloers

Inkom | 7m² U komt de woning binnen via een ruime inkomhal die via een brede doorgang rechtstreeks naar de woonkamer leidt.

Bureau | 6m² Vanuit de inkomhal heeft u toegang tot een opkamer met ingemaakte kasten, die prima als bureau of eventueel berging dienst kan doen.

Woonkamer | 25,5m² De woonkamer is aangenaam licht, dankzij grote ramen aan weerszijden van de ruimte. De lichte laminaatvloer draagt nog extra bij aan deze indruk.

Keuken | 8,5m² In de nette, vernieuwde keuken beschikt u over een 4-pits gasfornuis met dampkap, een combioven, koelkast, vaatwasser en spoelbak. Ook hier brengen verschillende ramen veel daglicht binnen. Beide deuren in de keuken geven uit op de tuin.

Badkamer | 3m² De badkamer ligt meteen achter de keuken en is voorzien van een ligbad met douchescherm en een toilet.

Berging | 20m² In de grote berging naast de woning heeft u heel wat ruimte om materiaal op te bergen. De mogelijkheid bestaat om de deur te vervangen door een garagepoort.

Tuin | 790m² Het perceel is in totaal 790m² groot en het is zuidgericht. Vanzelfsprekend heeft u in de grote, diep doorlopende tuin met verhard terras achteraan de woning mogelijkheden te over om heerlijk van de zon te genieten. In de verschillende tuinbergingen kan u heel wat materiaal kwijt.

Verdieping 1

Nachthal | 4m² Via de trap in de inkomhal komt u in de nachthal terecht, die de twee slaapkamers met elkaar verbindt.

Slaapkamer | 18m² De grote slaapkamer wordt momenteel als kinderkamer gebruikt. Dankzij de lichte laminaatvloer, de dakvensters en houten plafondbalken is dit een gezellige en knusse slaapkamer.

Slaapkamer | 12m² Een trappetje naar beneden leidt naar de tweede, eveneens volwaardige slaapkamer met groot dakvenster en laminaatvloer. Onder de schuine wand werden handige ingemaakte kasten voorzien.

Technisch

Beglazing Dubbele beglazing

Elektriciteit Elektrische installatie niet conform aan het AREI

Isolatie EPC-waarde: 628 kWh/m²jaar

Keuken De keuken werd vernieuwd in 2015 en is voorzien van een 4-pits gasfornuis, dampkap, combioven, koelkast, vaatwasser en spoelbak

Raamwerk PVC-ramen

Sanitair De badkamer is voorzien van een ligbad met douchescherm en toilet

Verwarming HR+ verwarmingsketel - 2012

Walenhoek 20, 2040 Zandvliet Zin om hier te wonen?

Bijkomende info

Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding Nee
Verkavelingsvergunning Nee
Recht van voorkoop Nee
Bouwvergunning Geen bouwvergunning
Beschermd erfgoed Nee
Overstromingsgevoeligheid Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone Niet van toepassing

Niet wat je zoekt?

Vul jouw wensen in en wij zoeken met je mee!
Registreer mijn wensen

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.