Wandel virtueel rond

Woning te koop in Zandvlietse Dorpsstraat 175.1, 2040 Zandvliet

Top gelegen, licht op te frissen HOB met 2 slpk. en tuin

€ 199 999
  • Aantal slaapkamers: 2
  • Grond opp.: 632 m²
  • Bewoonbare opp.: 119,5 m²
  • EPC: 704 kWh/m² Label F
VERLAAGD REGISTRATIERECHT MOGELIJK! - Deze licht op te frissen laagbouwwoning is prima gelegen vlakbij het centrum van polderdorpje Zandvliet. U vindt dus winkels, scholen en openbaar vervoer dus allemaal in de nabije omgeving terug. Het perceel ligt echter even van de weg af, waardoor u hier heerlijk rustig woont. U komt het pand binnen via een ruime veranda, die toegang biedt tot een eveneens ruime leefkeuken. Verder bestaat de woning nog uit een knusse woonkamer, twee aangenaam ruime slaapkamers en een berging/wasplaats. De tuin bevindt zich vooraan de woning, maar omwille van de ligging van het perceel kan u hier toch een heel fijn en besloten plekje in de buitenlucht creëren. In de tuinberging en de garage naast de woning kan u respectievelijk heel wat materiaal en uw wagen kwijt. M.b.t. de totale oppervlakte van het perceel: er is op dit moment een opmeting bezig, het voorlopige opmetingsplan kan u raadplegen op onze website. Bij de definitieve opmeting kan de oppervlakte van het perceel nog ietwat wijzigen.

Indeling

Gelijkvloers

Veranda | 17,5m² U komt de woning binnen via een ruime veranda met tegelvloer, die een fijne uitbreiding van de leefruimte vormt.

Keuken | 15m² De keuken is ruim en kan worden ingericht als echte leefkeuken. Een raam richting de veranda zorgt hier voor daglicht.

Berging | 10,5m² Naast de keuken vindt u een praktische berging. Hier zijn ook de aansluitingen voor wasmachines en droogkast.

Badkamer | 7,5m² Ook de tot boven betegelde badkamer is vanuit de keuken toegankelijk. U beschikt hier over een ligbad, een wastafel en een toilet.

Woonkamer | 28m² Via een klein opstapje komt u in de woonkamer terecht. Deze is voorzien van een tegelvloer en een groot raam richting de veranda. Tijdens de koude dagen zorgt de houtkachel voor gezellige warmte.

Slaapkamer | 16m² In de woning zijn twee aangenaam ruime slaapkamers voorhanden. Allebei werden ze voorzien van een laminaatvloer. Er is ook telkens een raam aanwezig, waardoor u hier voldoende inval van daglicht hebt.

Slaapkamer | 14m² In de woning zijn twee aangenaam ruime slaapkamers voorhanden. Allebei werden ze voorzien van een laminaatvloer. Er is ook telkens een raam aanwezig, waardoor u hier voldoende inval van daglicht hebt.

Garage | 19m² Links van de woning bevinden zicht een tuinberging en een garage, waar u respectievelijk heel wat materiaal kan opbergen en makkelijk uw wagen kwijt kan. Kiest u er echter voor deze constructies af te breken, dan komt er nog een extra stuk tuin vrij. Dit is niet zichtbaar op het voorlopig opmetingsplan.

Tuinhuis | 24m² Links van de woning bevinden zicht een tuinberging en een garage, waar u respectievelijk heel wat materiaal kan opbergen en makkelijk uw wagen kwijt kan. Kiest u er echter voor deze constructies af te breken, dan komt er nog een extra stuk tuin vrij. Dit is niet zichtbaar op het voorlopig opmetingsplan.

Tuin | 632m² De tuin van deze woning bevindt zich in dit geval vooraan in plaats van zoals gebruikelijk achteraan. Niettemin kan u hier absoluut een prachtig plekje in de buitenlucht creëren, eens te meer omdat de woning niet onmiddellijk aan de straat gelegen is. Let op: er is nog een opmeting bezig voor dit perceel, u kan een voorlopig splitsingsplan raadplegen op onze website. De totale oppervlakte van het perceel kan nog ietwat wijzigen bij de definitieve opmeting.

Technisch

Beglazing Enkele beglazing

Elektriciteit De elektrische installatie is niet conform aan het AREI

Isolatie EPC-waarde: 704 kWh/m²jaar

Keuken De keuken is voorzien van een 4-pits gasfornuis, dampkap, oven en spoelbak

Raamwerk Aluminium ramen

Sanitair De badkamer is voorzien van een ligbad, wastafel en toilet

Verwarming Vaillant HR-verwarmingsketel - 2016

Zandvlietse Dorpsstraat 175.1, 2040 Zandvliet Zin om hier te wonen?

Bijkomende info

Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Recht van voorkoop Nee
Beschermd erfgoed Nee
Overstromingsgevoeligheid Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone Niet van toepassing

Niet wat je zoekt?

Vul jouw wensen in en wij zoeken met je mee!
Registreer mijn wensen

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.