Wandel virtueel rond

Woning te koop in Spaanse Molenstraat 35, 2040 Zandvliet

Ruime, monumentale woning met 3 slpk., tuin en garage

€ 350 000
  • Aantal slaapkamers: 3
  • Grond opp.: 601 m²
  • Bewoonbare opp.: 204 m²
  • EPC: 552 kWh/m² Label F
  • Bouwjaar: 1906
Deze monumentale woning met mooie, authentieke sierelementen is prima gelegen, midden in het rustige centrum van het pittoreske Zandvliet. U heeft hier alle noodzakelijke voorzieningen vlakbij: scholen, openbaar vervoer en winkels. Hoewel het huis bewoonbaar is in de huidige toestand, zijn er bij een eventuele renovatie heel wat mogelijkheden! U komt binnen via een ruime aparte inkomhal, met meteen rechts toegang tot de woonkamer. Let in deze ruimtes vooral op de prachtige muur- en plafondornamenten! Verder vindt u op het gelijkvloers nog de eetkamer, de keuken en de badkamer. De eerste verdieping telt drie slaapkamers, waarvan twee bijzonder ruime en één kleinere. De zolder op de tweede verdieping is bereikbaar met een vaste trap en kan prima afgewerkt worden tot masterbedroom of kinderkamers. Wat bergruimte betreft, is er een schone en droge kelder voorhanden, een grote tuinberging en dito garage met bergzolder. Het perceel heeft een totale oppervlakte van 601m² en de tuin is weelderig groen. U heeft hier dus zeker een fijn plekje om van de buitenlucht te genieten.  

Indeling

Verdieping -1

Kelder | 21m² Er is een schone en droge kelder voorhanden, die u prima als opbergruimte kan gebruiken.

Gelijkvloers

Inkom | 10,5m² U komt de woning binnen via een aparte inkomhal met prachtige, authentieke muur- en plafondornamenten. Onder de huidige vloerbedekking bevindt zich nog een mooie, oude tegelvloer.

Woonkamer | 34m² De ruime woonkamer met laminaatvloer bevindt zich rechts van de inkomhal en geniet van veel lichtinval dankzij de grote ramen aan straatzijde. Kijk ook hier zeker een keertje omhoog naar de mooie plafonds.

Eetkamer | 22,5m² Achter de glazen schuifdeuren vindt u een eetkamer welke werkelijk baadt in het licht dankzij de twee glas-in-lood lichtkoepels.

Keuken | 9m² Vanuit de eetkamer loopt u rechtuit de keuken in. Deze is basic ingericht en kan een frisse wind gebruiken. De ruimte biedt echter veel mogelijkheden.

Badkamer | 7m² In de badkamer zijn een douche, een wastafel met meubel en een toilet geïnstalleerd. Ook de aansluitingen voor wasmachine en droogkast bevinden zich hier.

Garage | 27m² Naast de woning heeft u beschikking over een grote garage, die vanzelfsprekend plaats biedt aan uw wagen, maar ook in heel wat opslagruimte voorziet, zowel op het gelijkvloers als op de bergzolder.

Tuin | 601m² Het totale perceel heeft een oppervlakte van 601m² en de tuin, weelderig groen, loopt diep naar achteren door, zodat u ondanks de noordoriëntatie toch van de zon kan genieten.

Tuinhuis | 24m² In de tuin staat een ruime tuinberging met authentieke decoratieve pomp, dienstig voor diverse doeleinden.

Verdieping 1

Nachthal | 11m² Via de trap in de inkomhal komt u in de nachthal op de eerste verdieping terecht.

Slaapkamer | 18,5m² Ook in de slaapkamers op de eerste verdieping treft u de hoge plafonds met ornamenten en grote ramen aan in de stijl die woning kenmerkt, zij het iets minder zwierig dan op het gelijkvloers. Er zijn twee erg ruime slaapkamers voorhanden en één kleinere, die echter prima kan worden ingericht als kinderkamer, thuiswerkplek, dressing of badkamer.

Slaapkamer | 17,5m² Ook in de slaapkamers op de eerste verdieping treft u de hoge plafonds met ornamenten en grote ramen aan in de stijl die woning kenmerkt, zij het iets minder zwierig dan op het gelijkvloers. Er zijn twee erg ruime slaapkamers voorhanden en één kleinere, die echter prima kan worden ingericht als kinderkamer, thuiswerkplek, dressing of badkamer.

Slaapkamer | 6m² Ook in de slaapkamers op de eerste verdieping treft u de hoge plafonds met ornamenten en grote ramen aan in de stijl die woning kenmerkt, zij het iets minder zwierig dan op het gelijkvloers. Er zijn twee erg ruime slaapkamers voorhanden en één kleinere, die echter prima kan worden ingericht als kinderkamer, thuiswerkplek, dressing of badkamer.

Verdieping 2

Zolder | 54m² Een vaste trap leidt u naar de zolder met houten vloer op de tweede verdieping. Deze is op dit moment niet afgewerkt, maar kan absoluut worden omgetoverd tot één gigantische masterbedroom of twee kleinere kinderkamers.

Technisch

Beglazing Enkele beglazing

Elektriciteit De elektrische installatie is niet conform aan het AREI

Isolatie EPC-waarde: 552 kWh/m²jaar

Keuken De keuken is voorzien van een dubbele wastafel

Raamwerk Houten ramen

Sanitair De badkamer is voorzien van een douche, toilet en wastafel

Verwarming HR-verwarmingsketel - Vaillant 2010

Spaanse Molenstraat 35, 2040 Zandvliet Zin om hier te wonen?

Bijkomende info

Stedenbouwkundige bestemming Woongebied met cult., historische en/of estetische waarde
Recht van voorkoop Nee
Beschermd erfgoed Ja
Geïnventariseerd erfgoed Inventaris van bouwkundig erfgoed

Niet wat je zoekt?

Vul jouw wensen in en wij zoeken met je mee!
Registreer mijn wensen

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.