Wandel virtueel rond

Woning te koop in Noordland 27, 2040 Zandvliet

Ruime, recente HOB met 4 slpk., toffe tuin en garage

€ 495 000
  • Aantal slaapkamers: 4
  • Grond opp.: 535 m²
  • Bewoonbare opp.: 186 m²
  • EPC: 232 kWh/m² Label C
  • Bouwjaar: 2008
  • Niet geïndexeerd KI: € 1361
Deze perfect onderhouden, ruime HOB is erg goed gelegen in het centrum van Zandvliet, op wandelafstand van winkels, scholen en openbaar vervoer. Niettegenstaande de centrale ligging, is het hier toch rustig wonen. U komt deze recente woning binnen via een inkomhal, die meteen toegang geeft tot de ruime en lichte woonkamer. Deze vormt samen met de volledig ingerichte, open keuken één grote leefruimte. Verder heeft u op het gelijkvloers nog een badkamer met douche, toilet en dubbele wastafel, een eerste slaapkamer en een achterinkom/wasplaats. Op de eerste verdieping beschikt de woning over 3 ruime slaapkamers, een badkamer met douche, toilet en wastafel en een extra bergruimte. De tweede verdieping wordt momenteel gebruikt als bergzolder maar biedt zeker mogelijkheden om nog extra ruimtes te creëren. Uw wagen kan u kwijt in de garage met automatische poort, maar ook op de oprit is er voldoende plek voor een extra wagen. De toffe tuin met 2 netjes aangelegde terrassen is oost georiënteerd waardoor het hier een hele dag aangenaam vertoeven is! 

Indeling

Verdieping -1

Kelder Onder het volledige huis bevindt zich een kruipkelder op beton.

Gelijkvloers

Inkom | 10m² U komt deze woning binnen via de ruime inkhomhal met keramische tegelvloer. Via de glazen voordeur valt er een aangenaam daglicht binnen.

Badkamer | 6,5m² Vanuit de hal heeft u meteen toegang tot de eerste badkamer op de gelijkvloers verdieping. Deze werd tot boven toe betegeld met keramische tegels en beschikt over een douche, toilet en dubbele wastafel met meubel voorzien van een spiegelkast. Het raam zorgt voor voldoende daglicht en verluchting van de ruimte.

Slaapkamer | 14m² De eerste slaapkamer bevindt zich op de gelijkvloerse verdieping en is voorzien van een tapijtvloer. Dankzij de twee ramen valt er hier een aangenaam daglicht binnen.

Woonkamer | 40m² De woonkamer met keramische tegel is erg ruim. Dankzij de verschillende raampartijen aan weerszijde valt er enorm veel daglicht binnen.

Keuken | 16m² De keuken staat in open verbinding met de woonkamer en beschikt over dezelfde keramische tegel. Verder is ze voorzien van alle hedendaags comfort: een 5-pits keramisch fornuis, dampkap, oven, microgolfoven, Amerikaanse koelkast met koel-vries combinatie en ijs, vaatwasser en een dubbele spoelbak. Het grote schuifraam zorgt voor een rechtstreekse toegang tot het terras en de tuin en trekt flink wat daglicht naar binnen.

Wasplaats | 13m² De wasplaats/achterinkom werd eveneens voorzien van een keramische tegel. Hier vindt u de aansluitingen voor wasmachine en droogkast. Verder biedt deze ruimte mogelijkheid tot extra bergplaats. De achterdeur geeft rechtstreeks toegang tot de tuin.

Garage | 25m² De woning beschikt over een garage met automatische poort en tegelvloer. Hier vindt u de digitale meter, een waterverzachter alsook een infraroodsauna voor 2 personen.

Tuin | 535m² Het perceel heeft een totale oppervlakte van 535 m². De toffe tuin met netjes, aangelegde terrassen is een heerlijke plek om van de buitenlucht te genieten. Het eerste oost-georiënteerde terras is gelegen aan de dubbele schuifdeur. Hier kan u tot na de middag van het zonnetje genieten. Het tweede terras geniet echter een ganse dag van de volle zon.

Verdieping 1

Nachthal | 5m² De nachthal op de eerste verdieping verbindt de slaapkamers en de badkamer met elkaar.

Slaapkamer | 15,5m² De master-bedroom is gelegen op de eerste verdieping. Deze aangenaam ruime slaapkamer heeft een tapijtvloer en een groot raam dat uitkijkt over de toffe tuin.

Slaapkamer | 10m² Ook de tweede slaapkamer op de eerste verdieping is een volwaardige kamer met tapijtvloer en een raam aan de straatzijde. Deze ruimte werd op dit moment netjes ingericht als dressing.

Slaapkamer | 11,5m² De derde slaapkamer op laminaatvloer is wederom een volwaardige ruimte.

Badkamer | 8m² De tweede badkamer is gesitueerd op de eerste verdieping. De ruimte werd tot boven betegeld met keramische tegels en beschikt over een grote douche, toilet, lavabo met prachtig granieten blad en spiegel. Het raam zorgt ervoor dat de ruimte verlucht kan worden.

Berging | 7m² Op de eerste verdieping is er verder nog een praktische berging. Hier kan u heel wat extra materiaal stockeren. Ook de CV-ketel is hier terug te vinden.

Verdieping 2

Zolder | 50m² De ruime zolder doet momenteel enkel dienst als extra bergruimte. Het is echter zeker mogelijk om een vaste trap te installeren en zo nog extra slaapkamers te creëren.

Technisch

Beglazing Dubbele beglazing

Dak Dak werd geïsoleerd

Elektriciteit Elektrische installatie niet conform het AREI - alarminstallatie aanwezig

Isolatie EPC-waarde: 232 kWh/m²jaar

Keuken De keuken is voorzien van een 5-pits keramisch fornuis, dampkap, oven, microgolfoven, Amerikaanse koelkast met koel-vries combinatie en ijs, vaatwasser en een dubbele spoelbak

Raamwerk PVC ramen voorzien van rolluiken

Sanitair De badkamer op de gelijkvloerse verdieping is voorzien van een douche, toilet en dubbele wastafel met meubel. De badkamer op de eerste verdieping is eveneens voorzien van een grote douche, wastafel met meubel en toilet

Verwarming HR-condenserende ketel 2008 - vloerverwarming aanwezig

Noordland 27, 2040 Zandvliet Zin om hier te wonen?

Bijkomende info

Stedenbouwkundige bestemming Woongebied met cult., historische en/of estetische waarde
Recht van voorkoop Nee
Overstromingsgevoeligheid Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone Niet van toepassing

Ook interessant

Niet wat je zoekt?

Vul jouw wensen in en wij zoeken met je mee!
Registreer mijn wensen

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.