Wandel virtueel rond

Woning te koop in Putsebaan 273, 2040 Zandvliet

Te renoveren woning met 2 slpk., garage en toffe tuin

€ 235 000
  • Aantal slaapkamers: 2
  • Grond opp.: 644 m²
  • Bewoonbare opp.: 134 m²
  • EPC: 493 kWh/m² Label E
  • Bouwjaar: 1899
  • Niet geïndexeerd KI: € 605
Deze te renoveren, vrijstaande woning is gelegen in het groen, even buiten de dorpskern van Zandvliet: rustig en toch overal vlakbij. Winkels, scholen en openbaar vervoer bevinden zich allemaal in de nabije omgeving. U komt de woning binnen via een aparte inkomhal met tegelvloer die meteen rechts toegang geeft tot een verder af te werken badkamer. Verder beschikt deze woning over 2 ruime slaapkamers die nog verder af te werken zijn, een lichte, gezellige leefruimte, een volledig uitgeruste keuken, een wasplaats, een technische ruimte, een kleine berging en een zolderruimte. Het totale perceel heeft een oppervlakte van 644m² en is toegankelijk via een automatische poort. De woning zelf werd iets verder naar achter gebouwd, waardoor de tuin zich zowel voor als achter de woning bevindt. Achteraan werd een terras aangelegd. Vooraan bevindt zich de garage met handmatige poort. Deze biedt plaats aan uw wagen of kan gebruikt worden als extra opslagruimte. Er zijn verder nog zonnepanelen aanwezig met groenestroomcertificaten die de komende jaren nog +- €12.000 zullen opbrengen. Deze certificaten zijn in de vraagprijs inbegrepen.

Indeling

Gelijkvloers

Inkom | 7m² U komt de woning binnen via de aparte inkomhal met tegelvloer. Een grote lichtkoepel en glaspartij in de aluminium voordeur zorgen voor een aangename lichtinval.

Badkamer | 9m² Meteen rechts komt u in de half afgewerkte badkamer. Deze werd tot boven toe betegeld en biedt mits verdere afwerking ruimte voor een ligbad, douche, toilet en wastafel. De materialen voor deze verdere afwerking zoals bad, lavabomeubel, kranen, tegels, kasten en spiegel kunnen van de huidige eigenaar overgenomen worden. De lichtkoepel zorgt voor heel wat inval van daglicht.

Technische ruimte | 4m² De technische ruimte is toegankelijk vanuit de inkomhal en werd tot boven toe betegeld. U vindt er de CV-ketel en boiler terug.

Hal | 4,5m² Vanuit de inkomhal loopt u verder door naar de hal die de verbinding vormt tussen de slaapkamers en de leefruimte. De tegelvloer van de inkomhal werd hier netjes verder doorgetrokken.

Slaapkamer | 15,5m² De master-bedroom is een ruime slaapkamer die geniet van flink wat daglicht dankzij dubbele openslaande ramen en een Velux-venster. Wat hier extra opvalt is het toffe, hoge plafond. Deze kamer bevindt zich momenteel op een betonnen vloer en dient nog verder afgewerkt te worden.

Slaapkamer | 13,5m² Ook de tweede slaapkamer is een volwaardige kamer die nog verdere afwerking vereist. Deze slaapkamer heeft een groot raam en op de vloer liggen momenteel nog tegels op zavel.

Woonkamer | 36m² In de ruime woonkamer zorgen verschillende ramen voor een fijne inval van daglicht. De combinatie van een natuurstenen vloer met een houten vloer zorgt hier voor een erg gezellige uitstraling van de ruimte. Ook de houtkachel draagt bij tot deze knusse sfeer. Het schuifraam biedt een rechtstreekse toegang tot het terras en de tuin.

Keuken | 8m² Aansluitend aan de leefruimte bevindt zich de keuken met ontbijthoek. Deze werd voorzien van een tegelvloer en natuurstenen werkblad. Verder beschikt ze over een 4-pits keramisch vuur, dampkap, oven, microgolf, koelkast en anderhalve spoelbak. Een lichtkoepel zorgt ook hier voor voldoende daglicht.

Berging | 1,5m² Vanuit de keuken heeft u verder nog toegang tot een kleine bergruimte. Deze zou eventueel omgevormd kunnen worden tot een extra toilet. De leidingen werden hiervoor alvast voorzien.

Wasplaats | 7,5m² Er is een handige wasplaats/achterinkom voorhanden. In deze ruimte met tegelvloer vindt u de aansluiting voor de wasmachine en kan u eventueel nog extra bergruimte creëren. Daglicht valt binnen langs de lichtkoepel in het plafond. Verder zorgt een achterdeur voor een toegang tot de tuin.

Zolder | 12m² De zolder werd voorzien van een nette laminaatvloer en een Velux-raam trekt hier daglicht naar binnen. Verder kan u hier de omvormer van de zonnepanelen terugvinden.

Garage | 18m² De woning beschikt over een garage met handmatige poort.

Tuin | 644m² Het totale perceel heeft een oppervlakte van 644m² en is westgericht. De woning is ietwat achterin gelegen, wat maakt dat de tuin zowel voor als achter de woning gelegen is. U betreedt het perceel vooraan via een automatische poort. Achteraan beschikt u over een aangelegd terras. De rustige tuin midden in het groen is een heerlijk plekje om buiten tot rust te komen.

Technisch

Beglazing Dubbele beglazing

Dak Het dak werd geïsoleerd

Elektriciteit De elektrische installatie is NIET conform aan het AREI // Zonnepanelen aanwezig met groenestroomcertificaten inclusief in de vraagprijs

Isolatie EPC-waarde: 493 kWh/m²jaar - Energielabel: E

Keuken De keuken beschikt over een 4-pits keramisch vuur, dampkap, oven, microgolf, koelkast en anderhalve spoelbak.

Raamwerk Aluminium ramen

Sanitair De badkamer dient verder afgewerkt te worden maar biedt ruimte voor een ligbad, toilet en wastafel.

Verwarming HR-condenserende ketel - Junkers

Putsebaan 273, 2040 Zandvliet Zin om hier te wonen?

Bijkomende info

Stedenbouwkundige bestemming Agrarisch gebied
Recht van voorkoop Ja
Beschermd erfgoed Nee
Overstromingsgevoeligheid Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone Niet van toepassing

Ook interessant

Niet wat je zoekt?

Vul jouw wensen in en wij zoeken met je mee!
Registreer mijn wensen

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.