Wandel virtueel rond

Woning te koop in Putsebaan 160.1, 2040 Zandvliet

Gerenoveerde HOB met 3 slpk. en zuid-tuin

€ 399 000
  • Aantal slaapkamers: 3
  • Grond opp.: 355 m²
  • Bewoonbare opp.: 189 m²
  • EPC: 257 kWh/m² Label C
  • Bouwjaar: 1957
  • Renovatiejaar: 2015 en 2021
  • Niet geïndexeerd KI: € 884
Deze instapklare woning werd de voorbije jaren netjes opgeknapt. Ze is gelegen even buiten het dorpscentrum van Zandvliet. Desondanks heeft u van hieruit vlot toegang tot winkels, scholen en openbaar vervoer. U komt de woning binnen via een aparte inkomhal, dewelke meteen toegang geeft tot een ruime en lichte leefruimte. Verder bestaat het gelijkvloers uit een netjes onderhouden keuken, achterinkom, apart toilet, wasplaats en moderne badkamer met  ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel met meubel en spiegelkast. De houten trap in de inkomhal leidt naar de eerste verdieping, waar de nachthal 3 volwaardige slaapkamers met elkaar verbindt. De grote zolderverdieping, die eveneens bereikbaar is via een volwaardige trap, werd in 2021 nog geïsoleerd en kan volledig naar eigen wens ingericht worden. Deze biedt zo nodig nog meer ruimte aan de woning. Verder beschikt het pand nog over een droge kelder waarin extra materiaal gestockeerd kan worden. Het totale perceel heeft een oppervlakte van 355m². Dankzij een zuidelijke oriëntatie zal u een hele dag van het zonnetje kunnen genieten in deze toffe tuin met aangelegd terras en tuinberging. Het poortje naast de woning zorgt ervoor dat u met fietsen e.d. eenvoudig via de Putsebaan tot in de tuin kan komen. Extra troef is dat het perceel ook nog een toegang heeft via de naastliggende Otterstraat. Op die manier kan u gemakkelijk uw wagen op eigen terrein parkeren. De woning beschikt over zonnepanelen en een thuisbatterij. 

Indeling

Verdieping -1

Kelder | 12m² In de droge kelder vindt u de aansluitingen van de nutsvoorzieningen en CV-ketel.

Gelijkvloers

Inkom | 6m² U komt de woning binnen via de aparte inkomhal met tijdloze donkergrijze tegelvloer. De voordeur met glaspartij trekt meteen aangenaam daglicht naar binnen.

Leefruimte | 35m² Vanuit de inkomhal bereikt u de leefruimte, dewelke werd uitgerust met dezelfde mooie tegelvloer. Daglicht valt binnen langs 2 grote ramen aan weerszijden. De sierhaard zorgt voor een extra gezellige toets in de ruimte.

Keuken | 15m² De netjes onderhouden keuken op lichtgrijze tegelvloer beschikt over een 5-pits gasfornuis, dampkap, oven, vaatwasser en spoelbak.

Achterinkom Aansluitend aan de keuken bevindt zich de achterinkom op tegelvloer. Deze vormt de verbinding tussen het gastentoilet, de badkamer en de wasplaats.

Badkamer | 10m² De moderne badkamer werd tot boven toe betegeld en beschikt over een ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel met meubel en spiegelkast. Het raampje zorgt voor voldoende daglicht en verluchting van de ruimte.

Wasplaats | 2,5m² De wasplaats werd tot boven toe betegeld en beschikt over de aansluitingen voor wasmachine en droogkast.

Toilet | 1,5m² De woning beschikt over een gastentoilet met handenwassertje met meubel.

Tuin | 355m² Het totale perceel heeft een oppervlakte van 355m². De zuidgerichte tuin met aangelegd terras en tuinberging vormt een fijne plek om van het zonnetje te genieten. Het poortje naast de woning zorgt ervoor dat u eenvoudig met fietsen e.d. via de Putsebaan tot in de tuin kan komen. Extra troef is dat het perceel eveneens toegankelijk is via de naastliggende Otterstraat. U heeft hiervoor een recht van doorgang over het perceel van de buur en kan dus gemakkelijk uw wagen op eigen domein parkeren.

Verdieping 1

Nachthal | 10,5m² Een houten trap in de inkomhal leidt naar de nachthal met laminaatvloer op de eerste verdieping. Deze verbindt de 3 slaapkamers met elkaar.

Slaapkamer | 15,5m² De master-bedroom is een ruime slaapkamer met laminaatvloer, gelegen aan de tuinzijde. Het grote raam geeft een fijn uitzicht over de tuin. De ruimte kan tevens naar wens verduisterd worden d.m.v. rolluiken.

Slaapkamer | 13m² De tweede slaapkamer is eveneens een ruime kamer met laminaatvloer en groot raam met rolluik. Deze kamer is gesitueerd aan de straatzijde.

Slaapkamer | 7m² Ook de derde slaapkamer is een volwaardige kinderkamer met laminaatvloer en groot raam, gelegen aan de straatzijde. Het raam werd ook hier voorzien van een rolluik.

Verdieping 2

Zolder | 35m² De ruime zolder is toegankelijk via een vaste trap. De ruimte werd in 2021 geïsoleerd en kan verder naar eigen wens ingericht worden. Het dakvenster trekt voldoende daglicht naar binnen.

Technisch

Beglazing Dubbele beglazing met vliegenramen en rolluiken aanwezig.

Dak Het dak werd in 2021 geïsoleerd.

Elektriciteit De elektrische installatie is CONFORM aan het AREI // Zonnepanelen en thuisbatterij aanwezig.

Isolatie EPC-waarde: 257kWh/m²jaar - Energielabel: C

Keuken De keuken beschikt over een 5-pits gasfornuis, dampkap, oven, vaatwasser en spoelbak.

Raamwerk PVC raamwerk

Sanitair De moderne badkamer beschikt over een dubbele wastafel met meubel en spiegelkast, ligbad en inloopdouche.

Verwarming HR condenserende ketel Vaillant 2015.

Putsebaan 160.1, 2040 Zandvliet Zin om hier te wonen?

Bijkomende info

Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Recht van voorkoop Nee
Beschermd erfgoed Nee
Overstromingsgevoeligheid Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone Niet van toepassing

Ook interessant

Niet wat je zoekt?

Vul jouw wensen in en wij zoeken met je mee!
Registreer mijn wensen

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.