Wandel virtueel rond

Woning te koop in De Vest 12, 2040 Zandvliet

HOB met 5 slpk., inpandige garage en tuin

€ 475 000
  • Aantal slaapkamers: 5
  • Grond opp.: 367 m²
  • Bewoonbare opp.: 193 m²
  • EPC: 147 kWh/m² Label B
  • Bouwjaar: 2008
  • Niet geïndexeerd KI: € 1112
Deze grote, gerieflijke halfopen bebouwing is erg tof gelegen in een rustige, doodlopende straat op een boogscheut van het pittoreske dorpje Zandvliet. U woont hier erg rustig, maar niettemin zijn scholen, winkels en openbaar vervoer vlakbij. U komt deze woning binnen via een aparte inkomhal met gastentoilet en vestiaire-nis. Verder bestaat het gelijkvloers uit een grote leefruimte met volledig uitgeruste, open keuken en een inpandige garage. De eerste verdieping telt 3 ruime slaapkamers en een badkamer met ligbad, douche, toilet en dubbele wastafel met meubel. Een volwaardige trap leidt verder naar de nachthal op de 2e verdieping, dewelke nog 2 erg ruime slaapkamers met elkaar verbindt. Het totale perceel heeft een oppervlakte van 367m². In de volledig omsloten tuin met aangelegd terras en tuinberging is het zeker en vast aangenaam vertoeven. Dankzij een westelijke oriëntatie, zal u hier tot laat op de avond van het zonnetje kunnen genieten. Uw wagen kan u zowel parkeren in de inpandige garage als op de oprit naast de woning. Er is een regenwaterput van 5.000 liter aanwezig, dewelke werd aangesloten op het kraantje in de garage. De woning werd verder nog uitgerust met een Verisure-alarmsysteem. Deze werd momenteel nog niet aangesloten maar kan evenwel steeds geactiveerd worden. De woning is beschikbaar eind 2024.

Indeling

Gelijkvloers

Woonkamer | 35m² De ruime woonkamer met tegelvloer is uitgerust met verschillende grote ramen die zorgen voor enorm veel inval van daglicht. Het schuifraam in de achtergevel geeft meteen toegang tot het aangelegd terras en de tuin.

Inkom | 6,5m² U komt de woning binnen via een aparte inkomhal op tegelvloer met handige vestiaire-nis en gastentoilet. Onder de trap bevindt zich nog een kleine bergruimte.

Keuken | 11m² In open verbinding met de leefruimte bevindt zich de netjes onderhouden keuken met houten werkblad. Deze werd voorzien van alle comfort: een 5-pits gasfornuis, dampkap, microgolf, oven, vaatwasser, koelkast en anderhalve spoelbak.

Garage | 20m² Een deur in de keuken geeft toegang tot de inpandige garage. Hier zal u de aansluitingen voor wasmachine en droogkast terugvinden alsook de meters voor gas en elektriciteit. Een luik geeft toegang tot de kruipkelder, dewelke doorloopt onder de volledige woning.

Toilet | 1,5m² Er is een gastentoilet aanwezig, gesitueerd in de inkomhal. Deze ruimte werd tot boven toe betegeld en beschikt over een hang-wc, handenwasser en een raampje.

Tuin | 367m² Het perceel heeft een totale oppervlakte van 367m². In de volledig omsloten tuin met aangelegd terras en tuinberging kan u dankzij een westelijke oriëntatie tot laat op de avond van het zonnetje genieten.

Verdieping 1

Nachthal | 5,5m² De houten trap in de inkomhal leidt naar de nachthal met laminaatvloer op de eerste verdieping. Deze verbindt de eerste 3 slaapkamers met de badkamer.

Slaapkamer | 11m² De 3 slaapkamers op de eerste verdieping zijn allen volwaardige kamers met een mooie laminaatvloer en een raam dat daglicht naar binnen trekt. 2 kamers zijn gelegen aan de tuinzijde, 1 kamer situeert zich aan de straatzijde.

Slaapkamer | 10m² De 3 slaapkamers op de eerste verdieping zijn allen volwaardige kamers met een mooie laminaatvloer en een raam dat daglicht naar binnen trekt. 2 kamers zijn gelegen aan de tuinzijde, 1 kamer situeert zich aan de straatzijde.

Slaapkamer | 11,5m² De 3 slaapkamers op de eerste verdieping zijn allen volwaardige kamers met een mooie laminaatvloer en een raam dat daglicht naar binnen trekt. 2 kamers zijn gelegen aan de tuinzijde, 1 kamer situeert zich aan de straatzijde.

Badkamer | 8,5m² In de grotendeels betegelde badkamer vindt u een ligbad, douche, toilet en dubbele wastafel met meubel. Het raam aan de straatzijde zorgt voor aangenaam daglicht en verluchting van de ruimte.

Verdieping 2

Hal | 1,5m² Ook de tweede verdieping is bereikbaar via een volwaardige trap. U komt hier boven in een nachthal op laminaatvloer dewelke nog 2 extra slaapkamers met elkaar verbindt.

Slaapkamer | 18m² De master-bedroom bevindt zich op de tweede verdieping. Deze erg ruime slaapkamer heeft een laminaatvloer en een raam in de zijgevel.

Slaapkamer | 16,5m² De vijfde slaapkamer is eveneens gelegen op de tweede verdieping en beschikt ook over een laminaatvloer en raam in de zijgevel.

Technisch

Beglazing Dubbele beglazing

Dak Het dak werd geïsoleerd volgens normering 2008

Elektriciteit De elektrische installatie is conform aan het AREI // alarminstallatie Verisure aanwezig, doch niet aangesloten

Isolatie EPC-waarde: 147 kWh/m²jaar - Energielabel: B

Keuken De keuken werd voorzien van alle comfort: een 5-pits gasfornuis, dampkap, microgolf, oven, vaatwasser, koelkast en anderhalve spoelbak.

Raamwerk PVC-ramen // houten voordeur en garagepoort

Sanitair De badkamer beschikt over een ligbad, douche, toilet en dubbele wastafel met meubel.

Verwarming HR-condenserende ketel Junkers 2007

De Vest 12, 2040 Zandvliet Zin om hier te wonen?

Bijkomende info

Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Recht van voorkoop Nee
Beschermd erfgoed Nee
Overstromingsgevoeligheid Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone Niet van toepassing

Ook interessant

Niet wat je zoekt?

Vul jouw wensen in en wij zoeken met je mee!
Registreer mijn wensen

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.