Wandel virtueel rond

Woning te koop in Zandvlietse Dorpsstraat 107.2, 2040 Zandvliet

Instapklare HOB met 3 slpk., zolder, garage en tuin op perceel van 1256m²

€ 385 000
  • Aantal slaapkamers: 3
  • Grond opp.: 1256 m²
  • Bewoonbare opp.: 225 m²
  • EPC: 241 kWh/m² Label C
  • Bouwjaar: 1973
  • Niet geïndexeerd KI: € 1105
Deze degelijke halfopen bebouwing is prima gelegen in het polderdorp Zandvliet. Hoewel het hier rustig wonen is, zijn winkels, scholen en openbaar vervoer allen op wandelafstand te vinden. U komt de woning binnen via een ruime inkomhal met gastentoilet, berging en handige ingemaakte kasten. In de grote woonkamer met gezellige sierschouw valt enorm veel daglicht binnen langs verschillende raampartijen. Verder vindt u op het gelijkvloers nog een in 2004 vernieuwde leefkeuken met aangrenzende berging en een toffe veranda met uitzicht over de tuin. Een houten wenteltrap in de inkomhal leidt naar de nachthal op de eerste verdieping waar zich 3 erg ruime slaapkamers en een badkamer met ligbad, toilet en wastafel met meubel bevinden. De zolder is toegankelijk via een zolderluik met trap. Echter biedt deze volwaardige ruimte zeker nog heel wat mogelijkheden om extra kamers te creëren. Het totale perceel heeft een oppervlakte van 1256m². Grote troef van deze woning is de prachtige tuin met aangelegd terras en tuinbergingen die tot diep doorloopt. In deze oase van rust kunt u de ganse dag genieten van het zonnetje. In de losstaande garage met automatische poort kan u gemakkelijk uw wagen kwijt. Echter biedt ook de oprit naast de woning voldoende plek om meerdere auto's te parkeren. Aan de garage werd reeds een grondwaterput geslagen. De woning werd uitgerust met Somfy zonnewering, rolluiken en lichtpunten, dewelke op afstand te bedienen zijn. 

Indeling

Gelijkvloers

Inkom | 11,5m² U komt de woning binnen via een aparte inkomhal met tegelvloer, dewelke meteen geniet van een aangename lichtinval dankzij een raam en de voordeur met glaspartij. Verder vindt u in deze ruime inkomhal nog een gastentoilet, handige ingemaakte kasten en een kleine berging.

Toilet | 1,5m² Het gastentoilet is gelegen in de inkomhal en werd tot boven toe betegeld. De ruimte beschikt over een sta-toilet en handenwasser.

Berging | 1,5m² De inkomhal beschikt verder nog over een berging waarin u de Junkers CV-ketel kan terugvinden. U heeft van hieruit tevens toegang tot de kruipkelder onder de volledige woning.

Leefruimte | 37m² In de ruime woonkamer met tegelvloer valt flink wat daglicht binnen langs de grote ramen aan de straatzijde en het raam aan de oprit. De sierschouw geeft een gezellige touch aan de ruimte.

Keuken | 15m² De in 2004 vernieuwde keuken met tegelvloer beschikt over alle hedendaags comfort: een 4-pits gasfornuis, dampkap, combi microgolfoven, koelkast, vaatwasser en anderhalve spoelbak. U vindt er ook nog een gezellige eethoek en een deur met toegang tot de veranda.

Berging | 7,5m² Grenzend aan de keuken bevindt zich nog een extra berging op tegelvloer. Deze voorziet in extra opbergruimte maar ook de aansluitingen voor wasmachine en droogkast zijn hier terug te vinden. Het hoge raampje zorgt voor voldoende daglicht.

Veranda | 18m² In de veranda op tegelvloer is het zeker en vast aangenaam vertoeven. Uitslaande deuren zorgen voor een fijne verbinding met de tuin.

Garage | 30m² De woning beschikt over een losstaande, gemetste garage met automatische poort. Deze biedt handig plaats aan uw wagen. Echter is er ook op de oprit naast de woning voldoende plek om meerdere wagens te parkeren.

Tuin | 1256m² Dit schitterende perceel heeft een oppervlakte van 1256m². De tuin met aangelegd terras en tuinbergingen loopt tot diep door en vormt ongetwijfeld een grote troef voor deze woning! U kan er de hele dag door in alle rust van de buitenlucht genieten.

Tuinhuis Aan het terras beschikt u nog over een praktische tuinberging. Hierin kan allerhande tuinmateriaal gestockeerd worden.

Verdieping 1

Hal | 8m² Een houten wenteltrap in de inkomhal brengt u naar de nachthal met kurkvloer op de eerste verdieping. Een groot raam trekt daglicht naar binnen.

Badkamer | 6,5m² De badkamer werd tot boven toe betegeld en beschikt over een ligbad, sta-toilet en lavabo met meubel. Een groot raam zorgt opnieuw voor heel wat lichtinval.

Slaapkamer | 20m² In de erg ruime master-bedroom met vinylvloer valt heel wat daglicht binnen langs het grote raam aan de straatzijde. De ruimte kan tevens naar wens verduisterd worden d.m.v. een rolluik.

Slaapkamer | 14m² De tweede slaapkamer is eveneens een heel ruime kamer met kurkvloer en 2 grote ramen met rolluiken.

Slaapkamer | 10m² Ook de derde slaapkamer is een volwaardige kamer op kurkvloer. Het grote raam met rolluik geeft een fijn zicht over de tuin.

Verdieping 2

Zolder | 55m² Een zolderluik met trap in de nachthal geeft toegang tot de gigantische zolder. Deze volwaardige ruimte biedt heel wat mogelijkheden om nog extra kamers te creëren.

Technisch

Beglazing Dubbele beglazing met handmatige en automatische rolluiken aanwezig, vernieuwd in 2009

Dak Het dak werd reeds geïsoleerd, doch niet voldoende.

Elektriciteit De elektrische installatie is niet conform aan het AREI // Somfy zonnewering, rolluiken en lichtpunten (op afstand te bedienen)

Isolatie EPC-waarde: 241 kWh/m²jaar - Energielabel: C

Keuken De keuken werd vernieuwd in 2004 en beschikt over een 4 pits gasfornuis, dampkap, combi microgolfoven, 1.5 spoelbak, koelkast en vaatwasser.

Raamwerk Aluminium raamwerk aanwezig

Sanitair De badkamer beschikt over een toilet, ligbad en lavabo met meubel.

Verwarming HR-condenserende ketel - Junkers -2013

Zandvlietse Dorpsstraat 107.2, 2040 Zandvliet Zin om hier te wonen?

Bijkomende info

Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Recht van voorkoop Nee
Beschermd erfgoed Nee
Overstromingsgevoeligheid Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone Niet van toepassing

Ook interessant

Niet wat je zoekt?

Vul jouw wensen in en wij zoeken met je mee!
Registreer mijn wensen

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.