FIMMO-team

Wat hebben wij je te bieden?

Klantgerichtheid, service, vertrouwen en een open communicatie zijn zaken die wij zeer hoog in het vaandel dragen. Onze klanten zijn voor ons van het allergrootste belang. Het is dan ook onze absolute prioriteit steeds op hun vragen in te gaan en oplossingen op maat te bieden die bij hen of bij hun project passen. Het is voor ons immers een erezaak er alles aan te doen om uw verwachtingen in te lossen en het in ons gestelde vertrouwen niet te beschamen!

Onze troeven:

  • No-nonsense
  • Klantgericht
  • Open communicatie
  • Oplossingen op maat
  • Brede publiciteitscampagne
  • Correcte waardebepaling
  • Geen agressieve, opdringerige stijl

Wij hopen je snel te mogen ontmoeten voor een kennismakend gesprek!

Ontdek ons team

Foto Niels Frijters

Niels Frijters

Zaakvoerder

0476 86 18 76

BIV 503476

Foto Marieke Frijters

Marieke Frijters

Zaakvoerder

0476 86 18 86

BIV 511 760

Foto Alexia van Bladel

Alexia van Bladel

Administratief medewerker

03 210 17 17

Over ons team

Niels Frijters, zaakvoerder, is erkend vastgoedmakelaar (BIV 503 476) en samen met zijn zus, de drijvende kracht achter dit kantoor. Hij heeft bijna 15 jaar ervaring in de vastgoedsector. Professionaliteit, enthousiasme en gedrevenheid zijn, bovenop zijn commerciële en positieve ingesteldheid, de grote troeven van Niels!

Zijn zus, Marieke Frijters, (BIV 511 760) is sinds begin 2016 actief in de vastgoedsector. Met haar ‘Master in de Communicatie’, is zij het creatieve brein achter de publiciteits- en communicatiecampagnes die ‘Fimmo Vastgoed’ op poten zet. Vermits binnen dit bedrijf een ‘grondige kennis van zaken’ van het allergrootste belang is, rondde zij haar studie ‘Vastgoed’ ondertussen af. Uiteraard volgt zij nog zeer regelmatig bijscholingen om perfect op de hoogte te blijven en een optimale service te kunnen blijven garanderen.

De administratieve duizendpoot bij Fimmo Vastgoed heet Alexia van Bladel. Zij ondersteunt het ganse team bij het dagelijkse reilen en zeilen op kantoor. Ze beheert de agenda’s en zorgt zowel aan de telefoon als in persoon voor een hartelijke ontvangst van al onze klanten.

Met deze 3 totaal verschillende persoonlijkheden vormen wij een bijzonder divers, complementair en getalenteerd team.

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.