Gratis schatting

Een schatting door Fimmo:

  • Beëdigd makelaar komt ter plaatse
  • Grondige en professionele waardebepaling
  • Schattingsverslag onmiddellijk beschikbaar
  • Volledig vrijblijvende kennismaking met het kantoor
  • Het kost je niets, enkel een uurtje van je tijd!

Je huis, appartement of bouwgrond laten schatten?

Wil je binnenkort je huis of appartement verkopen en ben je benieuwd naar de waarde van jouw pand? Of ben je op zoek naar een nieuwe woonst en wil je daarom graag weten wat je huidige eigendom kan opbrengen? Dan ben je bij Fimmo aan het juiste adres!

Onze schattingen boenk erop!

Als beëdigd makelaar en vastgoedexpert van de regio is het ons vak de waarde van jouw eigendom correct en realistisch in te schatten. We komen dan ook graag persoonlijk langs voor een waardebepaling van je woning, appartement of bouwgrond. Tijdens dit gesprek lichten we ook toe wie wij zijn, hoe wij als kantoor werken en wat je precies mag verwachten als je zou beslissen met Fimmo samen te werken voor de verkoop van jouw pand.

Deze schatting is steeds gratis en vrijblijvend. Alleen als je een goed gevoel overhoudt aan dit gesprek, starten wij met plezier – nu of in de toekomst – de verkoop van jouw eigendom op.

Ook wanneer je benieuwd bent naar wat jouw eigendom kan opbrengen op de huidige verhuurmarkt, kan je bij Fimmo terecht. Vul je gegevens in en we contacteren je voor een afspraak.

Persoonlijke gegevens

Gegevens over je eigendom

Foto van kantoor Fimmo Stabroek

Kom langs in ons kantoor

Het Fimmo-team verwelkomt je graag met open armen in hun kantoor in Stabroek. Kom vrijblijvend langs voor meer informatie over onze gratis schatting en verkoop.

Wat onze klanten zeggen

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.