Fimmo, vastgoedkantoor in Stabroek

Bij Fimmo dragen we klantgerichtheid, service, vertrouwen en open communicatie hoog in het vaandel. We doen dan ook ons uiterste best om jouw ideale woning of bouwgrond te vinden. Bekijk ons ruim aanbod in regio Noord-Antwerpen en de Polder.

Wat onze klanten zeggen

Je huis, appartement of bouwgrond laten schatten?

Vraag je gratis waardebepaling aan

Je woning verkopen of verhuren?

Ben je op zoek naar de ideale partner om jouw woning of appartement te verkopen of verhuren? Dan ben je bij Fimmo aan het juiste adres. We begeleiden je van A tot Z bij het hele verkoopproces. Onze ervaren makelaars kennen de regio als geen ander en weten dan ook perfect hoe ze de juiste koper kunnen vinden voor jouw pand.

Kies je voor Fimmo, dan zorgen we voor visibiliteit van jouw pand of bouwgrond zowel op onze online kanalen als in verschillende geschreven media en in het straatbeeld. Daarnaast kan je genieten van nog heel wat extra voordelen. Ontdek al onze unieke eigenschappen of contacteer ons vrijblijvend voor een gesprek.

Verkopen met Fimmo

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.