Aanbod te huur

Appartement of huis te huur in Hoevenen

Ben je op zoek naar een appartement te huur of huis te huur in Hoevenen? Bij Fimmo Vastgoed vind je een mooi aanbod vastgoed te huur in Hoevenen.

Hoevenen, wat een deelgemeente is van Stabroek, heeft als polderdorp heel wat fraais te bieden: met haar prima bereikbaarheid t.o.v. de haven, Scheldelaan en de A12 is voor veel mensen de woon-werkverbinding ideaal. Winkels, openbaar vervoer en scholen vind je hier veelvuldig en in de directe omgeving terug. Daarnaast liggen de centra van het bruisende Kapellen en Stabroek slechts op een boogscheut verwijderd. In het dorp is er ook zeker voldoende te beleven: Hoevenen heeft een bloeiend verenigingsleven, actieve jeugdwerking en de polder leent zich bovendien prima voor een wandeling of fietstocht. Dit maakt van Hoevenen een gegeerde plek om te wonen.

Een huis of appartement huren in Hoevenen? In ons ruim aanbod vind je huizen en appartementen te huur in verschillende groottes, stijlen en prijsklassen. Voor elk wat wils! Bovendien begeleidt het team van Fimmo Vastgoed je van A tot Z doorheen alle administratie zoals het huurcontract, de plaatsbeschrijving, registratie van alle documenten, … Bekijk het aanbod van Fimmo te huur in Hoevenen op onze website of loop even binnen in ons kantoor!

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.