Wandel virtueel rond

Appartement te koop in Bosstraat 56, 2040 Berendrecht

Ideaal startersappartement op 1ste verd. met 2 slpk. en grote garage

€ 149 900
  • Aantal slaapkamers: 2
  • EPC: 567 kWh/m² Label F
VERLAAGD REGISTRATIERECHT MOGELIJK! - Dit toffe en recent opgeknapte appartement is gelegen vlakbij het centrum van polderdorpje Berendrecht. U heeft hier scholen, winkels en openbaar vervoer allemaal vlak in de buurt. Bovendien is de oprit van de snelweg naar zowel Antwerpen als Nederland vlot bereikbaar. U komt het appartement binnen via een gelijkvloerse inkomhal met aangrenzend een kleine, maar handige berging. Een trap leidt u naar inkomhal van het eigenlijke appartement op de eerste verdieping, waarvandaan u toegang heeft tot de woonkamer en de badkamer. Grenzend aan de woonkamer bevinden zich de keuken en twee volwaardige slaapkamers. Achteraan het appartementsblokje is er een grote, privatieve garage, die plaats biedt aan 2 wagens en ook als opbergruimte kan worden gebruikt. De garage is niet in de vraagprijs inbegrepen en dient verplicht te worden bijgekocht voor €15 000. Er is geen lift aanwezig in het gebouw en er zijn geen gemeenschappelijke kosten. 

Indeling

Gelijkvloers

Inkom | 2m² U komt het appartement binnen via een inkomhal op de begane grond. Hier is meteen al een handige nis voor een vestiare voorzien. Een trap leidt naar het appartement op de eerste verdieping.

Berging | 3m² Ook op het gelijkvloers is er een praktische berging, waar zich de aansluitingen voor wasmachine en droogkast bevinden.

Garage | 30m² Achteraan het appartementsblokje heeft u beschikking over een grote, privatieve garage die ruimte biedt aan 2 wagens en eveneens als bergruimte dienst kan doen. De garage is niet in de vraagprijs inbegrepen en dient apart te worden bijgekocht voor €15 000.

Verdieping 1

Inkom | 6m² Op de eerste verdieping is er opnieuw een inkomhal, die toegang geeft tot de badkamer en de woonkamer.

Badkamer | 6m² De tot boven betegelde badkamer werd helemaal vernieuwd in 2017. Ze werd uitgerust met een douche, wastafel met groot meubel en toilet. Een raam brengt daglicht binnen en biedt mogelijkheid tot verluchting.

Woonkamer | 29m² In de woonkamer met laminaatvloer valt heel wat daglicht binnen dankzij de grote ramen aan de voorzijde. Deze zijn echter prima te verduisteren met rolluiken. De gaskachel in de vorm van een strakke, ingebouwde cassette zorgt voor warmte en gezelligheid tijdens de koudere dagen.

Keuken | 6m² Grenzend aan de woonkamer bevindt zich een nette, opgeknapte keuken met een 4-pits gasfornuis, dampkap, koelkast, dubbele spoelbak en veel kastruimte.

Slaapkamer | 13m² De masterbedroom beschikt over een laminaatvloer en een raam dat daglicht binnenbrengt.

Slaapkamer | 10m² Aansluitend aan de eerste slaapkamer bevindt zich een volwaardige kinderkamer, eveneens voorzien van een laminiaatvloer. Het grote raam zorgt voor veel daglicht, maar ze kan desgewenst verduisterd worden met een rolluik.

Technisch

Beglazing Dubbele beglazing - rolluiken aanwezig

Elektriciteit Elektrische installatie is conform het AREI

Isolatie EPC-waarde: 567 kWh/m²jaar

Keuken De keuken is voorzien van een 4-pits gasfornuis, dampkap, koelkast en dubbele spoelbak

Raamwerk Houten ramen

Sanitair De badkamer is voorzien van een douche, wastafel met meubel en toilet

Verwarming Verwarming met gaskachels

Bosstraat 56, 2040 Berendrecht Zin om hier te wonen?

Niet wat je zoekt?

Vul jouw wensen in en wij zoeken met je mee!
Registreer mijn wensen

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.