Appartement te koop in Bosstraat 24-26, 2040 Berendrecht

Groot, gelijkvloers nieuwbouwapp. met 2 slpk. en tuintje

€ 249 000
  • Aantal slaapkamers: 2
  • Grond opp.: 172,5 m²
  • Bewoonbare opp.: 94 m²
  • Bouwjaar: 2022
Dit grote nieuwbouwappartement is gelegen op het gelijkvloers van het appartementsgebouw 'De Bergen', een nieuwbouwproject met in totaal 11 appartementen. De Bergen situeert zich vlakbij het centrum van Berendrecht, waardoor alle noodzakelijke voorzieningen vlot bereikbaar zijn. Niettemin woont u hier erg rustig. Het appartement zelf bestaat uit een inkomhal, een grote woonkamer met open keuken, twee ruime slaapkamers, een nachthal, gastentoilet, badkamer en berging. Vooraan het appartement, bereikbaar via de woonkamer, heeft u beschikking over een privatief tuintje met verhard terras. Achteraan het appartementsblok bevindt zich de gemeenschappelijke tuin, waarvan u als bewoner vrij gebruik mag maken.  Het appartementsgebouw beschikt over een ondergrondse parkeergarage, bereikbaar met een lift, waar zich een gemeenschappelijke fietsenberging en privatieve staanplaatsen en kelderbergingen bevinden. Er grenst echter ook een praktische, bovengrondse staanplaats aan dit appartement. Staanplaatsen en bergingen zijn niet inbegrepen in de vraagprijs en dienen apart te worden bijgekocht.

Indeling

Gelijkvloers

Woonkamer | 43,5m² De woonkamer is bijzonder ruim. Dankzij het grote schuifraam richting het tuintje valt hier bovendien veel daglicht binnen.

Inkom | 3,5m² U komt het appartement binnen via een inkomhal die via een open doorgang meteen uitgeeft op de woonkamer. In de inkomhal is ruimte voor een vestiaire.

Keuken | 7m² Er is een open keuken voorzien, welke samen met de woonkamer één grote leefruimte vormt. De keuken wordt afgewerkt naar uw smaak, met inachtneming van de bepalingen in het lastenboek.

Berging | 3m² Grenzend aan de keuken en als zodanig bijzonder handig gepositioneerd, bevindt zich de berging met daarin ook de aansluitingen voor wasmachine en droogkast.

Slaapkamer | 12m² Beide slaapkamers in het appartement zijn ruim en worden voorzien van een groot raam dat veel daglicht binnenbrengt.

Slaapkamer | 10m² Beide slaapkamers in het appartement zijn ruim en worden voorzien van een groot raam dat veel daglicht binnenbrengt.

Badkamer | 4m² De badkamer zal naar uw smaak worden afgewerkt, conform de bepalingen in het lastenboek

Toilet | 2m² Het appartement beschikt over een apart toilet met handenwassertje.

Tuin | 44m² Vooraan het appartement heeft u beschikking over een privatieve tuin met verhard terras. Bovendien mag u als bewoner vrij gebruik maken van de gemeenschappelijke tuin achteraan het appartementsblok.

Technisch

Beglazing Dubbele beglazing

Elektriciteit De elektrische installatie is conform aan het AREI - zonnepanelen aanwezig

Isolatie Appartement gebouwd volgens BEN-principes - E-peil 30

Keuken De keuken zal worden afgewerkt naar eigen smaak van de koper, conform de bepalingen in het lastenboek

Raamwerk Aluminium ramen

Sanitair De badkamer zal worden afgewerkt naar eigen smaak van de koper, conform de bepalingen in het lastenboek

Verwarming Individuele verwarmingsketel op aardgas

Bosstraat 24-26, 2040 Berendrecht Zin om hier te wonen?

Bijkomende info

Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding Nee
Recht van voorkoop Nee
Bouwvergunning Bouw vergund
Beschermd erfgoed Nee
Overstromingsgevoeligheid Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone Niet van toepassing

Niet wat je zoekt?

Vul jouw wensen in en wij zoeken met je mee!
Registreer mijn wensen

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.