Appartement te koop in Bosstraat 24-26, 2040 Berendrecht

Gezellig nieuwbouwapp. op 1ste verd. met 1 slpk. en terras

€ 220 000
  • Aantal slaapkamers: 1
  • Grond opp.: 76,7 m²
  • Bewoonbare opp.: 68,7 m²
  • Bouwjaar: 2022
Dit gezellige nieuwbouwappartement is gelegen op de eerste verdieping van het appartementsgebouw 'De Bergen', een nieuwbouwproject met in totaal 11 appartementen. De Bergen situeert zich vlakbij het centrum van Berendrecht, waardoor alle noodzakelijke voorzieningen vlot bereikbaar zijn. Niettemin woont u hier erg rustig. Het appartement zelf bestaat uit een inkomhal, een ruime leefruimte met open keuken, een slaapkamer met aangrenzende badkamer, een apart toilet en een berging. Vooraan het appartement, bereikbaar via de woonkamer, heeft u beschikking over een tof terras. Achteraan het appartementsblok bevindt zich de gemeenschappelijke tuin, waarvan u als bewoner vrij gebruik mag maken. Het appartementsgebouw beschikt over een ondergrondse parkeergarage, bereikbaar met een lift, waar zich een gemeenschappelijke fietsenberging en privatieve staanplaatsen en kelderbergingen bevinden. Staanplaatsen en bergingen zijn niet inbegrepen in de vraagprijs en dienen apart te worden bijgekocht.

Indeling

Verdieping 1

Inkom | 1m² U komt het appartement binnen via een inkomhalletje dat meteen toegang geeft tot de woonkamer..

Toilet | 1,5m² Rechts van de voordeur vindt u een apart toilet met handenwassertje.

Leefruimte | 34m² De woonkamer en open keuken vormen samen één grote leefruimte, waar dankzij de ramen aan verschillende zijden van de kamer heel wat daglicht binnenvalt. De keuken wordt afgewerkt naar uw eigen smaak, met inachtneming van de bepalingen in het lastenboek.

Slaapkamer | 14m² Er is een aangenaam ruime masterbedroom voorzien. Ook hier zorgt een raam voor voldoende inval van daglicht.

Badkamer | 5m² De badkamer grenst meteen aan de slaapkamer en wordt afgewerkt naar eigen smaak, conform de bepalingen in het lastenboek.

Berging | 3m² Het appartement beschikt over een praktische berging met daarin aansluitingen voor wasmachine en droogkast.

Terras | 8m² Via het grote schuifraam in de woonkamer heeft u toegang tot een tof terras, waar u van de avondzon zal kunnen genieten. Verder mag u als bewoner gebruik maken van de gemeenschappelijke tuin, gelegen achteraan het appartementsblok.

Technisch

Beglazing Dubbele beglazing

Elektriciteit De elektrische installatie is conform aan het AREI - zonnepanelen aanwezig

Isolatie Appartement gebouwd volgens BEN-principes - E-peil 30

Keuken De keuken zal worden afgewerkt naar eigen smaak van de koper, conform de bepalingen in het lastenboek

Raamwerk Aluminium ramen

Sanitair De badkamer zal worden afgewerkt naar eigen smaak van de koper, conform de bepalingen in het lastenboek

Verwarming Individuele verwarmingsketel op aardgas

Bosstraat 24-26, 2040 Berendrecht Zin om hier te wonen?

Bijkomende info

Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding Nee
Recht van voorkoop Nee
Bouwvergunning Bouw vergund
Beschermd erfgoed Nee
Overstromingsgevoeligheid Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone Niet van toepassing

Niet wat je zoekt?

Vul jouw wensen in en wij zoeken met je mee!
Registreer mijn wensen

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.