Wandel virtueel rond

Woning te koop in Neerhoefstraat 22, 2040 Berendrecht

Instapklare, energiezuinige woning met mog. 4 slpk., tuin en garage

€ 499 000
  • Aantal slaapkamers: 2
  • Grond opp.: 306 m²
  • Bewoonbare opp.: 176 m²
  • EPC: 49 kWh/m² Label A
  • Bouwjaar: 2020
  • Niet geïndexeerd KI: € 980
Deze recente, energiezuinige halfopen woning is prima gelegen in een rustige wijk vlakbij het centrum van Berendrecht. Van hieruit zijn winkels, scholen en openbaar vervoer vlot bereikbaar. Binnenkomen doet u via de aparte inkomhal met tegelvloer. Verder vindt u op het gelijkvloers nog een erg ruime en lichte leefruimte met volledig geïnstalleerde open keuken, een berging, een apart gastentoilet en een inpandige garage met automatische poort. De eiken trap in de inkomhal leidt naar de eerste verdieping, waar u 2 erg grote slaapkamers, een badkamer met inloopdouche en dubbele wastafel met meubel én een apart toilet kan terugvinden. De tweede verdieping telt nog een riante, onafgewerkte zolder, welke perfect omgebouwd kan worden tot een 3e slaapkamer. Het perceel heeft een totale oppervlakte van 306 m². De volledig omheinde tuin met 2 terrassen en tuinberging is zeker een fijn plekje om van de buitenlucht te genieten. De oprit naast de woning biedt plaats om 2 auto's te parkeren. De woning beschikt over 6 zonnepanelen en werd uitgerust met een ventilatiesysteem type D. Ook een regenwaterput van 5.000 liter is aanwezig.

Indeling

Gelijkvloers

Inkom | 4m² U komt de woning binnen via de aparte inkomhal met tegelvloer. Het raampje boven de voordeur zorgt voor een aangename inval van daglicht.

Leefruimte | 29m² Via de stalen deur bereikt u onmiddellijk de ruime leefruimte met tegelvloer. Dankzij de verschillende ramen geniet u hier van flink wat daglicht. Het schuifraam in de achtergevel zorgt voor een rechtstreekse toegang tot het terras en de tuin.

Keuken De moderne keuken staat in open verbinding met de leefruimte. De tijdloze tegelvloer werd hier netjes doorgetrokken. Verder werd de keuken voorzien van een composieten werkblad en beschikt ze over alle hedendaags comfort en kwalitatieve toestellen: een inductiefornuis, dampkap, vaatwasser, oven, microgolfoven, ijskast, diepvriezer en 1,5 spoelbak.

Berging Aansluitend aan de keuken beschikt u over een praktische berging met tegelvloer waarin extra voorraad gestockeerd kan worden. Ook de CV-ketel is hier terug te vinden.

Toilet | 1,5m² De woning beschikt over een apart gastentoilet met handenwasser, gesitueerd in de inkomhal.

Garage | 20m² De inpandige garage werd voorzien van een automatische poort. U kan er gemakkelijk uw wagen parkeren en vindt hier ook de aansluitingen voor wasmachine en droogkast. Extra troef is de achterdeur die een rechtstreekse toegang tot de tuin biedt. Verder kan u ook op de oprit naast de woning nog 2 auto's parkeren. Bovendien beschikt de woning over een kruipkelder, dewelke eveneens toegankelijk is via de garage.

Tuin | 306m² Het totale perceel heeft een oppervlakte van 306m². De netjes aangelegde, volledig omheinde tuin met 2 terrassen vormt een heerlijk plekje om van de buitenlucht te genieten. U vindt hier tevens een regenwaterput van 5.000 liter.

Verdieping 1

Nachthal | 8,5m² De eiken trap in de inkomhal leidt u rechtstreeks naar de nachthal op de eerste verdieping. Deze is voorzien van een laminaatvloer en verbindt het apart toilet, de badkamer en 2 ruime slaapkamers met elkaar.

Toilet | 1,5m² Een apart toilet op de eerste verdieping is voorhanden.

Badkamer | 9m² De ruime badkamer werd voorzien van een mooie retro-tegelvloer. Verder werd de ruimte tot boven toe betegeld en beschikt ze over een inloopdouche en dubbele wastafel met meubel. Ook een ventilatiesysteem C is aanwezig. Het raam aan de achterzijde zorgt voor voldoende daglicht.

Slaapkamer | 12,5m² De master-bedroom is een ruime slaapkamer gelegen aan de straatzijde. De kamer werd voorzien van een laminaatvloer en geniet van flink wat lichtinval dankzij 2 ramen. U kan de ruimte eveneens naar wens verduisteren d.m.v. rolluiken.

Slaapkamer | 11,5m² Ook de tweede slaapkamer is een erg ruime kamer met laminaatvloer en een raam met rolluik aan de tuinzijde.

Verdieping 2

Zolder | 39m² Via de vaste trap op de eerste verdieping bereikt u de nog verder af te werken zolder. Deze volwaardige ruimte werd voorzien van 2 ramen en voldoende isolatie. Ze zou perfect omgebouwd kunnen worden tot 3de slaapkamer.

Technisch

Beglazing Dubbele beglazing aanwezig, vooraan de woning zijn er ook vliegenramen aanwezig. De slaapkamers beschikken over handmatige rolluiken.

Dak Het dak werd geïsoleerd

Elektriciteit De elektrische installatie is conform aan het AREI // 6 zonnepanelen aanwezig // Ventilatiesysteem type D aanwezig

Isolatie BEN-woning met EPC-waarde: 49 kWh/m²jaar - E-peil: 29 - Energielabel: A

Keuken De keuken beschikt over een inductiefornuis, dampkap, oven, microgolfoven, koelkast, diepvriezer en anderhalve spoelbak.

Raamwerk PVC raamwerk aanwezig, nieuw geplaatst in 2020

Sanitair De badkamer beschikt over een dubbele wastafel met meubel en een inloopdouche // Regenwaterput van 5000 liter aanwezig in de voortuin

Verwarming Nieuwe Vaillant ketel van 2020 // Vloerverwarming op het gelijkvloers

Neerhoefstraat 22, 2040 Berendrecht Zin om hier te wonen?

Bijkomende info

Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding Nee
Verkavelingsvergunning Ja
Recht van voorkoop Nee
Bouwvergunning Bouw vergund
Beschermd erfgoed Nee
Overstromingsgevoeligheid Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone Niet van toepassing
G(ebouw)-score A
P(erceel)-score A

Ook interessant

Niet wat je zoekt?

Vul jouw wensen in en wij zoeken met je mee!
Registreer mijn wensen

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.