Wandel virtueel rond

Appartement te koop in Wouter Haeklaan 3.21, 2100 Deurne (Antwerpen)

Centraal gelegen, instapklaar app. op de 5e verd. met 2 slpk., balkon en kelderberging

€ 225 000
  • Aantal slaapkamers: 2
  • Grond opp.: 102 m²
  • Bewoonbare opp.: 98 m²
  • EPC: 116 kWh/m² Label B
  • Bouwjaar: 1964
  • Renovatiejaar: 2016 volledig gerenoveerd
  • Niet geïndexeerd KI: € 867
Dit tof, instapklaar appartement is gelegen op de 5e verdieping van een appartementsgebouw in een residentiële wijk in Deurne. Winkels, scholen en het openbaar vervoer zijn allemaal in de directe omgeving terug te vinden. Bovendien heeft het een ideale verbinding met de snelweg en alle belangrijke uitvalswegen. Ook het nabijgelegen Rivierenhof vormt absoluut een troef. Het appartement dateert van 1964 maar werd in 2016 volledig gerenoveerd. U komt het appartement binnen via een centrale inkomhal die het woon- en slaapgedeelte met elkaar verbindt. Handige ingemaakte vestiairekasten zijn hier aanwezig. Vanuit de inkomhal komt u via een dubbele glazen deur in de ruime, lichte leefruimte met volledig geïnstalleerde, open keuken. Verder telt het appartement nog 2 volwaardige slaapkamers, een apart toilet en een badkamer met inloopdouche, kolomkast en wastafel met meubel. Het balkon is toegankelijk vanuit de 2e slaapkamer. Dankzij een westelijke oriëntatie zal u hier tot laat op de avond van het zonnetje kunnen genieten. Verder hoort er bij het appartement nog een privatieve kelderberging, waarin allerhande materiaal gestockeerd kan worden. Ook bestaat er een mogelijkheid om eventueel een auto-staanplaats bij te huren. Informeer hiervoor zeker bij onze makelaar. Er is een lift aanwezig in het gebouw.

Indeling

Verdieping -1

Kelder | 3m² Bij het appartement hoort verder nog een privatieve, droge kelderberging. Deze beschikt over elektriciteit en doet prima dienst als extra opbergruimte.

Verdieping 5

Hal | 10m² U komt het appartement op de 5e verdieping binnen via een ruime, centrale inkomhal, dewelke het slaap- en woongedeelte met elkaar verbindt. Let hier zeker op de mooie parketvloer en praktische ingemaakte kasten.

Woonkamer | 30m² Een dubbele glazen deur geeft vanuit de inkomhal toegang tot de woonkamer op laminaatvloer. Dankzij het grote raam geniet de ruimte van flink wat daglicht en heeft u hier een fijn, groen uitzicht. De sierhaard geeft de woonkamer een extra gezellige touch.

Keuken | 10m² De keuken staat in open verbinding met de leefruimte en heeft een tegelvloer met parketlook. Verder werd ze uitgerust met een 4-pits keramisch fornuis, dampkap, oven, koelkast, vaatwasser, vriezer met 3 schuiven en 1.5 spoelbak. Het raam zorgt ook hier voor aangenaam daglicht en een tof groen uitzicht.

Slaapkamer | 15m² De master-bedroom is een erg ruime slaapkamer op parketvloer. Het grote raam trekt flink wat daglicht naar binnen. De aanwezige kleerkast kan eventueel in overleg met de eigenaar overgenomen worden.

Slaapkamer | 11,5m² De 2e slaapkamer is eveneens een ruime kamer op parketvloer. Daglicht valt binnen langs een groot raam en glazen deur naar het balkon.

Balkon | 4m² Het balkon werd uitgerust met kunstgras en is toegankelijk vanuit de 2e slaapkamer. Dankzij een oriëntatie op het westen kan u hier tot laat op de avond van het zonnetje genieten.

Badkamer | 6m² Ook de netjes onderhouden badkamer werd voorzien van een tegelvloer met parketlook. U beschikt hier over een inloopdouche, kolomkast en wastafel met meubel. Ook de aansluiting voor de wasmachine kan u hier terugvinden.

Toilet | 1,5m² Het appartement beschikt over een apart gastentoilet. Deze werd voorzien van een tegelvloer met parketlook en een hangtoilet.

Technisch

Beglazing Dubbele beglazing

Dak Dak werd vernieuwd en geïsoleerd

Elektriciteit De elektrische installatie is conform aan het AREI.

Isolatie EPC-waarde: 116 kWh/m²jaar - Energielabel: B

Keuken De keuken is uitgerust met een 4-pits keramisch fornuis, dampkap, oven, koelkast, vaatwasser, vriezer met 3 schuiven en 1.5 spoelbak.

Raamwerk PVC-ramen (vooraan vervangen in 2020, achteraan in 2016 vervangen). De ramen vooraan zijn uitgerust met vliegenramen.

Sanitair De badkamer beschikt over een inloopdouche, kolomkast en wastafel met meubel // Apart toilet aanwezig.

Verwarming Verwarming op stookolie - 2 niet-condenserende ketels (1997 en 2019)

Wouter Haeklaan 3.21, 2100 Deurne (Antwerpen) Zin om hier te wonen?

Bijkomende info

Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding Nee
Recht van voorkoop Nee
Bouwvergunning Bouw vergund
Beschermd erfgoed Nee
Overstromingsgevoeligheid Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone Niet van toepassing
G(ebouw)-score C
P(erceel)-score D
Asbest - attest Niet-destructieve asbestinventaris
Asbest - inventaris Niet-asbestveilig - Attestnr.: 20240503-000381.000

Ook interessant

Niet wat je zoekt?

Vul jouw wensen in en wij zoeken met je mee!
Registreer mijn wensen

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.