Wandel virtueel rond

Woning te koop in Ingenieur Stasstraat 8, 2100 Deurne (Antwerpen)

Op te frissen woning met 2 à 3 slpk. en gezellige stadstuin

€ 249 000
  • Aantal slaapkamers: 3
  • Grond opp.: 114 m²
  • Bewoonbare opp.: 146 m²
  • EPC: 185 kWh/m² Label B
  • Bouwjaar: 1932
  • Niet geïndexeerd KI: € 718
Deze op te frissen woning is erg centraal gelegen, u woont hier vlakbij het centrum van zowel Merksem als Deurne en ook Antwerpen is vlot bereikbaar. Vanzelfsprekend bevinden winkels, scholen, openbaar vervoer en de oprit van de snelweg zich in de directe omgeving. U komt de woning binnen via een aparte inkomhal, dewelke meteen toegang verleent tot de woonkamer met laminaatvloer. De lichte, ruime keuken bevindt zich achter de woonkamer en werd uitgerust met kwaliteitsvolle SMEG-toestellen. Verder vindt u op het gelijkvloers nog een veranda die rechtstreeks toegang geeft tot het gezellige stadstuintje. Op de eerste verdieping komt u boven in een hal op planché-vloer. Verder zijn hier 2 grote slaapkamers die genieten van toffe inval van daglicht. De badkamer werd momenteel opgedeeld in 2 ruimtes. In het 1e gedeelte beschikt u over een ligbad met streamers en een wastafel. In het 2e gedeelte kan u een douchecabine en toilet terugvinden. Mogelijkheid bestaat om het 1e gedeelte om te vormen tot een 3e slaapkamer. Er is verder nog een droge kelder aanwezig, waarin allerhande materiaal gestockeerd kan worden. De woning beschikt over 9 zonnepanelen en een thuisbatterij. Het totale perceel heeft een oppervlakte van 114m². Achteraan de woning vindt u een tof stadstuintje dat volledig verhard is. Op die manier is het eenvoudig te onderhouden, maar kan u er prima genieten van het zonnetje en de buitenlucht.

Indeling

Verdieping -1

Kelder Er is een ruime, droge kelder aanwezig waarin allerhande materiaal gestockeerd kan worden. Verder vindt u hier 2 omvormers voor de zonnepanelen en een batterij terug.

Gelijkvloers

Inkom | 9m² U komt de woning binnen via de aparte inkomhal op tegelvloer, dewelke toegang geeft tot de woonkamer. De houten trap leidt u naar de eerste verdieping.

Woonkamer | 30m² Via een dubbele glazen deur bereikt u de ruime woonkamer op laminaatvloer. Het raam aan de straatzijde en het raam richting de veranda trekken hier flink wat daglicht naar binnen.

Keuken | 20m² Grenzend aan de woonkamer bevindt zich de volledig geïnstalleerde keuken op tegelvloer. U beschikt hier over kwalitatieve SMEG-toestellen: een 4-pits gasfornuis, dampkap, combi mirco/oven, combi stoom/oven, warmhoudlade en dubbele spoelbak. Daglicht valt binnen via het raam aan de tuinzijde en de glazen deur richting de veranda.

Veranda | 9,5m² De woning beschikt over een veranda op tegelvloer. U zal hier de aansluiting voor de wasmachine kunnen terugvinden. Een achterdeur geeft toegang tot het toffe stadstuintje.

Tuin | 114m² Het perceel heeft een totale oppervlakte van 114m². De woning beschikt over een aangenaam stadstuintje, dat weliswaar volledig verhard is. Op die manier is het eenvoudig te onderhouden, maar is het toch een super fijn plekje om van de zon en de buitenlucht te genieten.

Verdieping 1

Nachthal | 6m² U komt boven op de eerste verdieping in de hal met planché-vloer.

Slaapkamer | 19,5m² De bijzonder ruime master-bedroom heeft een planché-vloer en geniet van inval van daglicht via de 2 grote ramen aan de straatzijde.

Slaapkamer | 16m² Ook de tweede slaapkamer is ruim, heeft een planché-vloer en geniet van inval van natuurlijk daglicht via het raam aan de achterzijde van de woning.

Slaapkamer De badkamer bestaat momenteel uit 2 delen. In het eerste gedeelte werd een ligbad met streamers en een wastafel geïnstalleerd. Verder heeft deze ruimte een kurkvloer en een groot raam. Mogelijkheid bestaat om deze ruimte om te vormen tot een 3e slaapkamer.

Badkamer In het 2e gedeelte van de badkamer vindt u een douchecabine en toilet. Deze ruimte werd voorzien van een laminaatvloer en een klein raampje dat verluchting biedt. Achter de schuifdeur bevindt zich de CV-ketel.

Technisch

Beglazing Dubbele beglazing en rolluiken vooraan aanwezig

Dak Het dak werd vernieuwd en geïsoleerd - het platte dak werd geïsoleerd in 2022

Elektriciteit De elektrische installatie is niet conform aan het AREI // De woning beschikt over 9 zonnepanelen en een thuisbatterij

Isolatie EPC-waarde: 185 kWh/m²jaar - Energielabel: B

Keuken De keuken werd uitgerust met kwalitatieve SMEG-toestellen: een 4-pits gasfornuis, dampkap, combi mirco/oven, combi stoom/oven, warmhoudlade en dubbele spoelbak.

Raamwerk Houten raamwerk

Sanitair De badkamer werd voorzien van een ligbad met streamers, douchecabine, toilet en wastafel.

Verwarming Niet-condenserende ketel - 2003

Ingenieur Stasstraat 8, 2100 Deurne (Antwerpen) Zin om hier te wonen?

Bijkomende info

Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding Nee
Verkavelingsvergunning Nee
Recht van voorkoop Nee
Bouwvergunning Gebouwd voor 1962
Beschermd erfgoed Nee
Overstromingsgevoeligheid Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone Niet van toepassing
G(ebouw)-score C
P(erceel)-score C
Asbest - attest Niet-destructieve asbestinventaris
Asbest - inventaris Niet-asbestveilig - Attestnummer: 20230713-000328.000

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.