Aanbod te koop

Vind jouw ideale huis te koop in Ekeren

Ben je op zoek naar een huis of appartement te koop in Ekeren? Dan ben je bij Fimmo Vastgoed aan het juiste adres. Als gevestigde vastgoedwaarde in het Antwerpse vind je bij Fimmo een gevarieerd aanbod aan eigendommen te koop in Ekeren.

Het bruisende Ekeren, gelegen op een boogscheut van het centrum van Antwerpen, de E19, de A12 en de haven van Antwerpen is het voor veel gezinnen dé ideale locatie om te wonen. Niet alleen de perfecte woon-werkverbinding is een absolute troef van dit polderdorp. Ook het gezellige dorpsplein, de statige kasteeltjes en de aanwezigheid van vele winkels, scholen, horeca en terrasjes maken het een bijzonder gegeerd dorp waar altijd iets te beleven valt! Bovendien mag Ekeren zich een groen district noemen met natuurreservaat ‘Oude Landen’ en haar verschillende prachtige parken waar je een heerlijke wandeling kan maken.

Het team van Fimmo Vastgoed helpt je maar al te graag bij het vinden van het perfecte huis of appartement in Ekeren. Je kan vertrouwen op onze ervaring, expertise en kennis van de regio. Een perfecte service naar onze klanten toe is voor ons van het allergrootste belang. Zoek je een immokantoor in Ekeren? Bekijk het aanbod van Fimmo op onze website, neem telefonisch contact op of loop gerust even binnen in ons kantoor!

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.