Aanbod te koop

Huis of appartement te koop in Hoevenen

Ben je op zoek naar een appartement, bouwgrond of huis te koop in Hoevenen? Dan ben je bij Fimmo Vastgoed aan het juiste adres. Als gevestigde vastgoedwaarde in onze regio vind je bij Fimmo een ruim aanbod aan eigendommen te koop in Hoevenen.

Hoevenen, wat een deelgemeente is van Stabroek, heeft als polderdorp heel wat fraais te bieden: met haar prima bereikbaarheid t.o.v. de haven, Scheldelaan en de A12 is voor veel mensen de woon-werkverbinding ideaal. Winkels, openbaar vervoer en scholen vind je hier veelvuldig en in de directe omgeving terug. Daarnaast liggen de centra van het bruisende Kapellen en Stabroek slechts op een boogscheut verwijderd. In het dorp is er ook zeker voldoende te beleven: Hoevenen heeft een bloeiend verenigingsleven, actieve jeugdwerking en de polder leent zich bovendien prima voor een wandeling of fietstocht. Dit maakt van Hoevenen een gegeerde plek om te wonen.

Het team van Fimmo Vastgoed helpt je maar al te graag bij het vinden van het perfecte huis, appartement of bouwgrond in Hoevenen. Je kan vertrouwen op onze ervaring, expertise en kennis van de regio. Een perfecte service naar onze klanten toe is voor ons van het allergrootste belang. Zoek je een immokantoor in de regio rond Hoevenen? Bekijk het aanbod van Fimmo op onze website of loop even binnen in ons kantoor!

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.