Wandel virtueel rond

Woning te koop in Molenstraat 37, 2940 Hoevenen

Prima onderhouden woning met 4 slpk., inpandige garage, achterliggend atelier en tuin

€ 349 000
  • Aantal slaapkamers: 4
  • Grond opp.: 340 m²
  • Bewoonbare opp.: 304 m²
  • EPC: 296 kWh/m² Label C
  • Bouwjaar: 1946
  • Niet geïndexeerd KI: € 899
Deze gerieflijke, instapklare woning is centraal gelegen tussen de dorpscentra van zowel Hoevenen als Kapellen, zodat u vlot toegang heeft tot scholen, winkels en openbaar vervoer. U komt de woning binnen via een aparte inkomhal die meteen toegang geeft tot de gezellige leefruimte met aangrenzende eetkamer en netjes geïnstalleerde keuken. Verder vindt u op het gelijkvloers nog een 1e badkamer met douche, toilet en wastafel, een ruim bureau en een berging. Ook een inpandige garage met automatische poort is aanwezig. Hoewel deze te smal is om een wagen in te parkeren (1m90), biedt deze heel wat opbergruimte en kan u hier absoluut wel fietsen, bromfietsen,... in kwijt. Op de 1e verdieping telt de woning 4 ruime slaapkamers en een badkamer met ligbad, toilet en wastafel met meubel. Grote troef van deze woning is het super ruime atelier met verdieping, gelegen achter de woning. Deze werkruimte is een droom voor iedere kleine zelfstandige die op zoek is naar stockage-ruimte. Beide verdiepingen kunnen optimaal benut worden, gezien de aanwezigheid van een goederenlift. Via de inpandige garage is het atelier goed bereikbaar. U kan hier makkelijk vanaf de straatzijde tot aan het atelier komen met een transpallet. Het totale perceel heeft een oppervlakte van 340m². In het super gezellige tuintje achteraan kan u fijn van de buitenlucht genieten. U vindt hier een oase van rust in de toch best bedrijvige buurt. Een paadje naast de woning leidt vanuit de tuin via de garage naar de straatzijde. Net om de hoek van de woning bevindt zich een recente, keurige garagebox met handmatige poort. De mogelijkheid bestaat deze - in combinatie met de woning - aan te kopen. Dit is zeker geen verplichting. VP: 30.000 euro

Indeling

Gelijkvloers

Inkom | 10m² U komt de woning binnen via een aparte inkomhal op vinylvloer. De glazen voordeur zorgt hier meteen voor een aangename inval van daglicht.

Woonkamer | 22m² Via de inkomhal loopt u door naar de gezellige leefruimte, waar het raam aan de straatzijde aangenaam daglicht binnenbrengt. Op de vloer is vinyl voorzien. Opvallend in de ruimte zijn de toffe molures in het plafond.

Eetkamer | 10m² De eetkamer, die tussen de bureau/zithoek en de living ligt, is een aangename ruimte met veel inval van daglicht via de lichtkoepel. Op de vloer zijn tegels voorzien. Fijn is de connectie die gemaakt kan worden tussen de verschillende naastliggende vertrekken.

Keuken | 8,5m² De keurig onderhouden, tijdloze keuken is voorzien van alle comfort: 4-pits gasfornuis, dampkap, oven en 1.5 spoelbak. Bijzonder praktisch is dat er ook veel kastruimte aanwezig is.

Bureau | 17m² Achter de eetkamer, werd recentelijk een bureauruimte gecreëerd. De lichtkoepel brengt ook hier fijn daglicht binnen en de vloer is voorzien van een tijdloze tegel. De ruimte is een praktische extra kamer, die voor vele doeleinden gebruikt kan worden: extra leefruimte, bureau, speelkamer of zelfs slaapkamer.

Badkamer | 6m² Achter de keuken bevindt zich een praktische wasplaats/badkamer op tegelvloer. De ruimte beschikt over een douchecabine, toilet, lavabo, ingemaakte kasten en aansluiting voor de wasmachine. Een klein raampje zorgt voor voldoende lichtinval.

Garage | 24m² Vanuit de inkomhal heeft u toegang tot de inpandige garage met automatische poort. Met een breedte van 1m90 is deze te smal om een auto in te parkeren, echter biedt deze wel heel wat ruimte om fietsen, bromfietsen,... te stallen. De houten trap leidt naar de 1e verdieping. Onder de trap kan u de gasmeter terugvinden. Extra troef is dat u via een dubbele glazen deur vanuit de garage ook rechtstreeks toegang heeft tot de tuin en het achterliggende atelier.

Berging | 4m² Er is een aparte berging op tegelvloer aanwezig. Hier kan u nog heel wat materiaal opbergen. De ruimte zorgt voor de verbinding tussen het woongedeelte en het achterliggende atelier.

Atelier | 53m² Het atelier achteraan de woning is een droom voor iedere kleine zelfstandige die op zoek is naar stockage-ruimte. Beide verdiepingen kunnen optimaal benut worden, gezien de aanwezigheid van een goederenlift. Via de inpandige garage is het atelier goed bereikbaar. Ramen trekken aangenaam daglicht binnen. Mits wat verbouwing, bestaat wellicht de mogelijkheid het atelier bij de woning te betrekken. Dit vergroot de bewoonbare oppervlakte van het huis aanzienlijk. Opportuniteiten genoeg, dus!

Tuin | 340m² Het totale perceel heeft een oppervlakte van 340m². Het super gezellige, westelijk georiënteerd tuintje van deze woning is een oase van rust in de toch best bedrijvige buurt. U kan hier in alle privacy van de buitenlucht en het zonnetje genieten! De tuin is toegankelijk via de inpandige garage, waarna u via een paadje naast de woning naar achter doorloopt.

Garage | 26m² Net om de hoek bevindt zich een recente, keurige garagebox met handmatige poort. Er is geen elektriciteit, noch water aanwezig. De mogelijkheid bestaat deze - in combinatie met de woning - aan te kopen. Dit is zeker geen verplichting. VP: 30.000 euro

Verdieping 1

Atelier | 53m² Een trap in het atelier leidt naar de 1e verdieping, waar zich eveneens een volwaardige werk/stockage-ruimte bevindt.

Slaapkamer | 12m² De master-bedroom is voorzien van laminaatvloer en heeft een raam aan de tuinzijde wat veel daglicht binnenbrengt. Toch kan de ruimte ook verduisterd worden met rolluiken.

Slaapkamer | 11m² Deze centrale ruimte met laminaatvloer op de eerste verdieping kan perfect dienst doen als slaapkamer, maar is wel een doorloopkamer. Het raam aan de tuinzijde brengt aangenaam daglicht binnen. De kamer kan verduisterd worden met rolluiken. Een houten trap geeft vanuit de garage toegang tot deze kamer.

Badkamer | 7m² De nette badkamer is voorzien van tegelvloer en heeft een raampje wat daglicht binnentrekt en mogelijkheid biedt tot verluchting. Verder is de ruimte voorzien van een bad, lavabo met meubel en toilet.

Slaapkamer | 12,5m² Ook de derde slaapkamer is een volwaardige, ruimte slaapkamer met venster aan de voorzijde van het gebouw.

Slaapkamer | 12m² De vierde slaapkamer is voorzien van vinyl op de vloer en heeft een raam aan de straatzijde. Dit kan verduisterd worden met rolluiken.

Technisch

Beglazing Enkele (op 1e verd.) en dubbele beglazing aanwezig

Dak Het dak werd vernieuwd en geïsoleerd in 2019

Elektriciteit De elektrische installatie is niet conform aan het AREI // Het atelier werd voorzien van een alarm

Isolatie EPC-waarde: 296 kWh/m²jaar - Energielabel: C

Keuken De keuken is voorzien van een 4-pits gasfornuis, dampkap, oven en 1,5 spoelbak.

Raamwerk PVC-ramen voorzien van rolluiken // Het atelier werd uitgerust met houten ramen.

Sanitair De 1e badkamer beschikt over een douche, toilet en wastafel // De 2e badkamer werd voorzien van een ligbad, toilet, wastafel met meubel en doorstromer voor warm water.

Verwarming Condenserende CV-ketel 2022 // Lucht-lucht warmtepomp met 1 unit voor airco en verwarming

Molenstraat 37, 2940 Hoevenen Zin om hier te wonen?

Bijkomende info

Renovatieverplichting Neen
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding Nee
Verkavelingsvergunning Nee
Recht van voorkoop Nee
Bouwvergunning Gebouwd voor 1962
Beschermd erfgoed Nee
Overstromingsgevoeligheid Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone Niet van toepassing
G(ebouw)-score C
P(erceel)-score C
Asbest - attest Niet-destructieve asbestinventaris
Asbest - inventaris Asbestveilig - Attestnr.: 20240627-000458.000

Ook interessant

Niet wat je zoekt?

Vul jouw wensen in en wij zoeken met je mee!
Registreer mijn wensen

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.