Appartement te koop in Ertbrandstraat 172, 2950 Kapellen (Antw.)

Nieuwbouwapp. op 2e verd. met 1 slpk., ruim terras en garage

€ 237 042
  • Aantal slaapkamers: 1
  • Grond opp.: 94 m²
  • Bewoonbare opp.: 94 m²
  • Bouwjaar: 2023
Dit prachtige, energiezuinige appartement maakt deel uit van nieuwbouwproject 'Residentie 1870' en is erg centraal gelegen in het gezellige grensdorp Putte. U vindt winkels, scholen en het openbaar vervoer allemaal op wandelafstand, maar ook de dorpskernen van Stabroek en Kapellen zijn vlot bereikbaar. Voor bovenvermelde prijs koopt u het appartement in casco-afwerking. Echter zou u deze ook volledig kunnen laten afwerken in samenspraak met de bouwheer. U komt het appartement op de 2e verdieping binnen via een aparte inkomhal met ruimte voor vestiaire en gastentoilet. Vanuit de inkomhal heeft u meteen toegang tot de ruime, lichte woonkamer met aangrenzende open keuken en wasplaats/berging. Verder beschikt het appartement over een grote master-bedroom met ensuite badkamer die voldoende ruimte biedt voor een ligbad en dubbele wastafel met meubel. Het grote terras is toegankelijk via een schuifraam in de leefruimte en vormt absoluut een troef van dit appartement. U vindt hier een super tof plekje om van de buitenlucht te kunnen genieten. Bij het appartement hoort verder nog een autostaanplaats (nummer 4) in de gesloten garage op de gelijkvloers verdieping. Deze staanplaats is niet in de vraagprijs inbegrepen en dient verplicht bij aangekocht te worden voor €15.000. Bij interesse in het volledig afgewerkte appartement kan u de prijslijst raadplegen onder tabblad 'Documenten' op de website van Fimmo Vastgoed.

Indeling

Gelijkvloers

Garage | 13,5m² Bij het appartement hoort een autostaanplaats, gelegen in de parkeergarage op de gelijkvloerse verdieping. Deze autostaanplaats nummer 4 is niet in de vraagprijs inbegrepen en dient verplicht bij aangekocht te worden voor €15.000

Verdieping 2

Leefruimte | 39,5m² Vanuit de inkomhal heeft u meteen toegang tot de ruime woonkamer met open keuken. Deze ruimte geniet van flink wat inval van daglicht dankzij ramen aan de straatzijde en het grote schuifraam aan de achterzijde.

Inkom | 2m² U komt het appartement op de 2e verdieping binnen via een aparte inkomhal met ruimte voor vestiaire en gastentoilet.

Keuken | 6,5m² De keuken staat in open verbinding met de leefruimte.

Berging | 3m² Erg praktisch is de berging/wasplaats die grenst aan de keuken. U zal hier naast opbergruimte ook de aansluitingen voor wasmachine en droogkast kunnen terugvinden.

Toilet | 1,5m² Er is een gastentoilet aanwezig, gesitueerd in de inkomhal.

Slaapkamer | 21m² De master-bedroom is een erg ruime slaapkamer met ensuite badkamer. Het Velux-dakvenster trekt aangenaam daglicht naar binnen.

Badkamer | 8m² Achter de master-bedroom bevindt zich de badkamer. Deze biedt voldoende plek om een ligbad en dubbele wastafel met meubel te installeren.

Terras | 15m² Het terras is rechtstreeks toegankelijk vanuit de leefruimte en vormt absoluut een grote troef van dit appartement. U vindt hier een super toffe plek om heerlijk van de buitenlucht te kunnen genieten.

Technisch

Beglazing Dubbele beglazing

Dak Het dak werd geïsoleerd

Elektriciteit De elektrische installatie is conform aan het AREI

Isolatie Appartement in opbouw, startverklaring vermeld een E-peil: E40

Keuken De keuken is in casco afwerking zelf te voorzien

Raamwerk Aluminium raamwerk

Sanitair Bij casco afwerking zijn de sanitaire installatie en toestellen zelf te voorzien

Verwarming Verwarming op aardgas // Ventilatiesysteem type D aanwezig

Ertbrandstraat 172, 2950 Kapellen (Antw.) Zin om hier te wonen?

Bijkomende info

Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding Nee
Verkavelingsvergunning Nee
Recht van voorkoop Nee
Bouwvergunning Bouw vergund
Beschermd erfgoed Nee
Overstromingsgevoeligheid Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone Niet van toepassing
G(ebouw)-score D
P(erceel)-score D

Ook interessant

Niet wat je zoekt?

Vul jouw wensen in en wij zoeken met je mee!
Registreer mijn wensen

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.