Wandel virtueel rond

Appartement te koop in Leiebos 29.54, 2170 Merksem

Instapklaar app. op 7e verd. met 2 slpk., terras en kelderberging

€ 239 000
  • Aantal slaapkamers: 2
  • Grond opp.: 104 m²
  • Bewoonbare opp.: 87 m²
  • EPC: 111 kWh/m² Label B
  • Bouwjaar: 1977
  • Niet geïndexeerd KI: € 951
Dit tof, instapklaar appartement is gelegen in een appartementsblok in een residentiële wijk in Merksem, omgeven door veel groen. Alle voorzieningen, zoals winkels, scholen en openbaar vervoer, zijn vlot bereikbaar. Grote troef van dit appartement zijn de gigantische ramen in bijna elke kamer, waardoor er overal flink wat daglicht binnenvalt. U komt het appartement binnen via een inkomhal met handige ingemaakte vestiairekast. Een dubbele glazen deur geeft toegang tot de woonkamer met volledig geïnstalleerde, open keuken. De nachthal vormt één geheel met de inkomhal. Van hieruit bereikt u de twee slaapkamers, een apart toilet en de badkamer met inloopdouche, handdoekdroger en waskom met meubel en spiegelkast. Het terras strekt zich uit langs de ganse lengte van het appartement en is via schuifdeuren vanuit elke ruimte toegankelijk. U zal hier ongetwijfeld heel wat uurtjes van het zonnetje en de buitenlucht kunnen genieten. Bij het appartement hoort verder nog een privatieve kelderberging met nummer PK91. Deze doet handig dienst als extra opbergruimte. Er is een lift aanwezig in het gebouw. Gem.kosten: €260/maand.

Indeling

Verdieping -1

Berging | 3m² Bij het appartement hoort verder nog een privatieve kelderberging met nummer PK91.

Verdieping 7

Inkom | 9m² U komt het appartement op de 7e verdieping binnen via een aparte inkomhal op tegelvloer. Een grote ingemaakte vestiairekast is hier aanwezig.

Leefruimte | 30m² Via een dubbele glazen deur betreedt u meteen de ruime woonkamer op laminaatvloer. Dankzij grote raampartijen kan deze genieten van flink wat lichtinval. Het schuifraam geeft rechtstreeks toegang tot het gezellige terras.

Keuken | 5m² De in 2014 vernieuwde keuken staat in open verbinding met de leefruimte. Ze beschikt over een gezellige ontbijthoek en werd voorzien van een 4-pits keramisch fornuis, dampkap, combi-microgolfoven, koelkast, vriezer, vaatwasser en spoelbak. Ook hier zorgt het schuifraam voor heel wat daglicht en toegang tot het terras.

Berging | 2,5m² In de keuken beschikt u verder over een grote bergkast, waarin de aansluitingen voor de wasmachine werd voorzien.

Badkamer | 4,5m² De nette badkamer werd tot boven toe betegeld en beschikt over een inloopdouche, handdoekdroger en waskom met meubel en spiegelkast. Ook een ventilatiesysteem is hier aanwezig.

Slaapkamer | 17m² De master-bedroom is aangenaam ruim en heeft een laminaatvloer. Een groot schuifraam trekt heel wat daglicht naar binnen en geeft toegang tot het terras.

Slaapkamer | 9,5m² Ook de 2e slaapkamer is een volwaardige kamer met laminaatvloer en een groot schuifraam met toegang tot het terras.

Toilet | 1,5m² Het appartement beschikt over een apart gastentoilet. Deze ruimte werd tot boven toe betegeld en is voorzien van een hang-toilet.

Terras | 17m² Het grote terras strekt zich over de ganse lengte van het appartement uit en is toegankelijk vanuit elke ruimte afzonderlijk. U kijkt hier bovendien uit over een groene zone.

Technisch

Beglazing Dubbele beglazing aanwezig

Dak Het dak werd geïsoleerd en vernieuwd in 2019

Elektriciteit De elektrische installatie is conform aan het AREI

Isolatie EPC-waarde: 111 kWh/m²jaar - Energielabel: B

Keuken De keuken heeft een gezellige ontbijthoek en werd voorzien van een 4-pits keramisch fornuis, dampkap, combi-microgolfoven, koelkast, vriezer, vaatwasser en spoelbak.

Raamwerk Aluminium raamwerk vernieuwd in 2014

Sanitair De badkamer beschikt over een inloopdouche, handdoekdroger en waskom met meubel en spiegelkast

Verwarming 2 collectieve CV-ketels

Leiebos 29.54, 2170 Merksem Zin om hier te wonen?

Bijkomende info

Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding Nee
Verkavelingsvergunning Ja
Recht van voorkoop Nee
Bouwvergunning Bouw vergund
Beschermd erfgoed Nee
Overstromingsgevoeligheid Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone Niet van toepassing
G(ebouw)-score A
P(erceel)-score D
Asbest - attest Niet-destructieve asbestinventaris
Asbest - inventaris 20240508-000785.000 - Asbestveilig

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.