Appartement te koop in Trompetvogelstraat 22 GLV, 2170 Merksem

Gelijkvloers appartement met 2 slpk., kelderberging, garage en terrasje

€ 149 000
  • Aantal slaapkamers: 2
  • Grond opp.: 64 m²
  • Bewoonbare opp.: 64 m²
  • EPC: 335 kWh/m² Label D
  • Bouwjaar: 1966
  • Niet geïndexeerd KI: € 661
Dit instapklaar appartement is gelegen op de gelijkvloers verdieping van een klein appartementsblokje in een residentiële wijk in Merksem. Scholen, winkels en openbaar vervoer zijn allemaal in de directe omgeving te vinden. Bovendien heeft het een ideale verbinding met de snelweg en belangrijke uitvalswegen! U komt het appartement binnen via de centrale inkomhal die de verschillende ruimtes met elkaar verbindt. Verder bestaat het appartement uit een leefruimte met aangrenzende keuken, 2 slaapkamers en een eenvoudige badkamer met toilet, douche en lavabo. Alle ramen werden tevens voorzien van rolluiken. Ook beschikt het appartement over een praktische kelderberging, waarin allerhande materiaal gestockeerd kan worden. Het gezellige terrasje werd voorzien van een elektrische zonneluifel en is gelegen achteraan het gebouw. Het is rechtstreeks toegankelijk vanuit de keuken. U vindt hier een tof plekje om van de buitenlucht te genieten. Bij het appartement hoort verder nog een privatieve garagebox. Deze is niet in de vraagprijs inbegrepen en dient verplicht bij aangekocht te worden voor €15.000. Er is geen lift aanwezig in het gebouw. - Het appartement is momenteel verhuurd. - Gem.kosten: €65/maand.

Indeling

Verdieping -1

Berging Het appartement beschikt over een kelderberging, waarin allerhande materiaal gestockeerd kan worden. Ook de nutsvoorzieningen zijn hier aanwezig.

Gelijkvloers

Inkom | 3m² U komt het gelijkvloers appartement binnen via een centrale inkomhal met ingemaakte kast die toegang geeft tot de verschillende ruimtes.

Woonkamer | 20m² Een dubbele glazen deur geeft vanuit de inkomhal toegang tot de woonkamer op laminaatvloer. Via het grote raam met rolluik aan de straatzijde valt flink wat daglicht binnen.

Keuken | 8m² Grenzend aan de woonkamer bevindt zich de keuken op tegelvloer. Deze beschikt over heel wat kastruimte en is eenvoudig uitgerust met een gasfornuis, dampkap en spoelbak. De CV-ketel werd netjes weggewerkt in een kast. De achterdeur biedt toegang tot het terrasje aan de achterzijde.

Terras | 2m² Het kleine terrasje is toegankelijk vanuit de keuken en is gelegen aan de achterzijde van het gebouw. Een elektrische zonnetent is aanwezig. U vindt hier een tof plekje om van de buitenlucht te genieten.

Slaapkamer | 12m² De master-bedroom is een aangenaam ruime slaapkamer op laminaatvloer. Daglicht valt binnen langs het grote raam in de zijgevel. De kamer kan tevens naar wens verduisterd worden d.m.v. een rolluik.

Slaapkamer | 6m² Ook de 2e slaapkamer is een volwaardige kamer met laminaatvloer en een raam met rolluik aan de straatzijde.

Badkamer | 1,5m² In de tot boven betegelde badkamer beschikt u over een hangtoilet, douche en lavabootje. Een klein raampje zorgt voor voldoende daglicht en verluchting van de ruimte.

Garage | 20m² Bij het appartement hoort verder nog een privatieve garage, gelegen achter het appartementsgebouw. Deze is niet in de vraagprijs inbegrepen en dient verplicht bij aangekocht te worden voor €15.000.

Technisch

Beglazing Dubbele beglazing

Dak Het dak werd geïsoleerd.

Elektriciteit Elektrische installatie is conform aan het AREI

Isolatie EPC-waarde: 335 kWh/m²jaar - Energielabel: D

Keuken De keuken beschikt over heel wat kastruimte en is eenvoudig uitgerust met een gasfornuis, dampkap en spoelbak.

Raamwerk PVC-ramen -In de woonkamer is het raam voorzien van een rolluik.

Sanitair In de tot boven betegelde badkamer beschikt u over een hangtoilet, douche en lavabootje.

Verwarming HR niet-condenserende ketel Vaillant

Trompetvogelstraat 22 GLV, 2170 Merksem Zin om hier te wonen?

Bijkomende info

Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding Nee
Verkavelingsvergunning Nee
Recht van voorkoop Nee
Bouwvergunning Bouw vergund
Beschermd erfgoed Nee
Overstromingsgevoeligheid Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone Niet van toepassing
G(ebouw)-score A
P(erceel)-score A

Ook interessant

Niet wat je zoekt?

Vul jouw wensen in en wij zoeken met je mee!
Registreer mijn wensen

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.