Wandel virtueel rond

Appartement te koop in Vaartstraat 17, 2520 Ranst

Prachtig, centraal gelegen dakapp. met 3 slpk., terras, garagebox en kelderberging in Ranst

€ 415 000
  • Aantal slaapkamers: 3
  • Grond opp.: 163 m²
  • Bewoonbare opp.: 111 m²
  • Bouwjaar: 2020
  • Niet geïndexeerd KI: € 1009
Dit luxueus, recent appartement is gelegen midden in het centrum van Ranst. Winkels, scholen en openbaar vervoer bevinden zich allemaal op wandelafstand. Ook de snelweg E313 is van hieruit vlot te bereiken. Het energiezuinige appartement bevindt zich op de tweede verdieping en is zowel toegankelijk via een lift als via een buitentrap. U komt binnen in de inkomhal met tegelvloer, die verder doorloopt in de nachthal en zo de verschillende ruimtes met elkaar verbindt. Het appartement beschikt over een riante leefruimte met volledig uitgeruste open keuken, dewelke kan genieten van een aangename lichtinval dankzij verschillende raampartijen. Verder beschikt u hier over 3 ruime slaapkamers, een badkamer met inloopdouche, toilet, handdoekdroger en wastafel met meubel, een berging en een apart gastentoilet. Ook een praktische bergzolder is aanwezig. Een grote troef aan dit pand is het gigantische dakterras met prachtig uitzicht over de achterliggende landerijen. Hier zal u ongetwijfeld vele uren heerlijk van de buitenlucht kunnen genieten. In de kelderverdieping beschikt u nog over een privatieve kelderberging. Verder hoort bij het appartement nog een gesloten garagebox met automatische poort, gelegen achter het appartementsgebouw. Deze garage is niet in de vraagprijs inbegrepen en dient verplicht bij aangekocht te worden voor €25.000. Er is een lift aanwezig in het gebouw. Gem.kosten: € 60/maand

Indeling

Verdieping -1

Kelder | 5,5m² In de kelder beschikt het appartement nog over een privatieve berging op betonvloer.

Garage | 26,5m² Verder hoort bij het appartement nog een privatieve garagebox met automatische poort, gelegen achter het gebouw. Deze garage is niet in de vraagprijs inbegrepen en dient verplicht bij aangekocht te worden voor €25.000.

Verdieping 2

Inkom | 4m² U komt het appartement op de 2e verdieping binnen via een aparte inkomhal op tegelvloer. Deze inkomhal is zowel toegankelijk rechtstreeks vanuit de lift of via een glazen deur vanaf het terras.

Leefruimte | 33,5m² Meteen links in de inkomhal bereikt u de riante, lichte leefruimte met open keuken. Dankzij grote raampartijen valt hier flink wat daglicht binnen. De mooie tijdloze tegelvloer werd vanuit de hal netjes doorgetrokken.

Keuken | 17m² De moderne keuken staat in open verbinding met de leefruimte en heeft dezelfde nette tegelvloer. Verder werd ze voorzien van een knap natuurstenen werkblad en beschikt ze over alle comfort: een 6-pits gasfornuis, dampkap, oven, combi-oven, vaatwasser en anderhalve spoelbak.

Nachthal | 4m² Langs de rechterzijde loopt de inkomhal door in de nachthal op tegelvloer. Deze vormt de verbinding tussen 3 slaapkamers, de badkamer, de berging en een apart toilet. Verder vindt u in de nachthal nog een praktische vestiairehoek.

Slaapkamer | 12,5m² In de ruime master-bedroom op tegelvloer valt aangenaam daglicht binnen langs het kamerhoge, uitslaande raam. Deze geeft meteen ook toegang tot het terras aan de achterzijde.

Slaapkamer | 11m² De 2e slaapkamer is eveneens een ruime kamer op tegelvloerd. Daglicht valt hier binnen langs 2 ramen aan de straatzijde. Extra pluspunt zijn de handige ingemaakte kasten.

Slaapkamer | 10m² Ook de 3e slaapkamer is een volwaardige kamer op tegelvloer met ingemaakte kasten en een Velux-dakvenster.

Badkamer | 7,5m² In de badkamer beschikt u over een inloopdouche, hangtoilet, handdoekdroger en wastafel met meubel en spiegelkastje.

Toilet | 5,5m² Er is een apart toilet met handenwassertje aanwezig, gelegen in de nachthal.

Berging | 2,5m² In de berging kan u zowel de CV-ketel als de aansluitingen voor wasmachine en droogkast terugvinden.

Terras | 36m² Grote troef van het appartement is ongetwijfeld het gigantische dakterras met fantastisch uitzicht over de achterliggende landerijen. Deze werd volledig omheind en vormt een heerlijke plek om van de buitenlucht te genieten. Het grote terras werd voorzien van een lichtpunt, stopcontact en water en is toegankelijk vanuit de leefruimte via het schuifraam of vanuit de inkomhal via de aparte deur.

Terras | 16m² Het 2e deel van het terras is toegankelijk vanuit de master-bedroom en werd eveneens volledig omheind.

Verdieping 3

Zolder Een zolderluik in de nachthal geeft toegang tot de grote bergzolder op de 3e verdieping.

Technisch

Beglazing Dubbele beglazing

Dak Het dak werd geïsoleerd

Elektriciteit Elektrische installatie is conform aan het AREI // Alarm aanwezig

Isolatie E-peil: 37 - Energielabel: A

Keuken De keuken werd voorzien van een 6-pits gasfornuis, dampkap, oven, combi-oven, vaatwasser en anderhalve spoelbak.

Raamwerk Aluminium raamwerk en PVC-dakvenster

Sanitair De badkamer beschikt over een inloopdouche, hangtoilet, handdoekdroger en wastafel met meubel en spiegelkast

Verwarming HR-condenserende ketel Remeha 2020 // Warmtepomp in de leefruimte voor zowel airco als verwarming

Vaartstraat 17, 2520 Ranst Zin om hier te wonen?

Bijkomende info

Renovatieverplichting Neen
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding Nee
Verkavelingsvergunning Nee
Recht van voorkoop Nee
Bouwvergunning Bouw vergund
Beschermd erfgoed Nee
Overstromingsgevoeligheid Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone Niet van toepassing
G(ebouw)-score A
P(erceel)-score A

Ook interessant

Niet wat je zoekt?

Vul jouw wensen in en wij zoeken met je mee!
Registreer mijn wensen

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.