Wandel virtueel rond

Appartement te koop in Kleine Molenweg 68, 2940 Stabroek

Gelijkvloers BEN-nieuwbouwapp. met 1 slpk., tuintje met tuinberging en autostaanplaats

€ 250 000
  • Aantal slaapkamers: 1
  • Grond opp.: 112 m²
  • Bewoonbare opp.: 59 m²
  • Bouwjaar: 2024
Koop aan 6% btw* - Dit toffe, bijna energie neutrale nieuwbouwappartement is erg centraal gelegen, op wandelafstand van het centrum van Stabroek. Winkels, scholen en openbaar vervoer, alsook de oprit van de snelweg richting Antwerpen en Nederland zijn vlot bereikbaar. Dit gelijkvloersappartement maakt deel uit van een kleinschalig appartementsblokje "Residentie Jengo". U komt het appartement binnen via een aparte inkomhal met gastentoilet en ruimte voor vestiairekast. Vanuit de inkom heeft u rechtstreeks toegang tot de enorm lichte leefruimte met volledig geïnstalleerde open keuken. Verder beschikt het appartement over een ruime master-bedroom met ensuite-badkamer met inloopdouche en dubbele wastafel met meubel en een berging waarin alle technische voorzieningen terug te vinden zijn. Doorheen het hele appartement werd een mooie, lichtgrijze tegelvloer netjes doorgetrokken. Ook vloerverwarming is aanwezig. Verder beschikt het appartement nog over een ventilatiesysteem en 3 zonnepanelen. Een dubbele raam geeft vanuit de leefruimte toegang tot het privatieve tuintje met groot aangelegd terras. Dankzij een zuidwestelijke oriëntatie zal u hier tot laat op de avond van het zonnetje kunnen genieten. In de tuin beschikt u nog over een praktische tuinberging, waarin allerhande tuinmateriaal gestockeerd kan worden. In de gemeenschappelijke fietsenberging kan u makkelijk uw fiets kwijt. Deze werd tevens voorzien van stopcontacten voor het opladen van elektrische fietsen. Bij het appartement hoort verder nog een autostaanplaats met elektrische laadpaal, gelegen aan de voorzijde van het gebouw. Deze staanplaats is niet in de vraagprijs inbegrepen en dient verplicht bij aangekocht te worden voor €25.000. 

Indeling

Gelijkvloers

Inkom | 3,5m² U komt het gelijkvloersappartement binnen via een inkomhal op tegelvloer, dewelke meteen uitgeeft op de woonkamer. In de inkomhal werd ruimte voor een vestiaire voorzien.

Woonkamer | 26,5m² De leefruimte met open keuken baadt werkelijk in het daglicht dankzij 3 kamerhoge ramen. 1 van deze ramen geeft rechtstreeks toegang tot het terras. In de woonkamer ligt een tijdloze, lichtgrijze tegelvloer. Deze werd tevens doorheen het hele appartement netjes doorgetrokken.

Keuken | 10m² In de moderne, open keuken beschikt u over alle hedendaags comfort: een inductievuur, dampkap, vaatwasser, koelkast, combi-microgolfoven en spoelbak. Ook een knap natuurstenen werkblad is hier aanwezig.

Berging | 2m² De berging is toegankelijk vanuit de woonkamer. U vindt hier de aansluiting voor de wasmachine, de warmtepomp, de omvormer voor zonnepanelen en het verluchtingssysteem.

Slaapkamer | 12m² Er is een aangenaam ruime master-bedroom voorzien, gesitueerd aan de straatzijde. Ook hier zorgt een raam voor voldoende inval van daglicht. Extra troef hier is absoluut de ensuite-badkamer.

Badkamer | 4,5m² De badkamer grenst meteen aan de slaapkamer en werd tot boven toe betegeld. Verder beschikt u hier over een inloopdouche en dubbele wastafel met meubel. Een klein raampje trekt voldoende daglicht naar binnen en biedt extra verluchting.

Toilet | 1m² Er is een apart toilet aanwezig, gelegen in de inkomhal. Deze werd betegeld tot op 1m50 hoogte en beschikt over een hangtoilet en lavabo.

Tuin | 35,5m² Achteraan het appartement heeft u beschikking over een privatief tuintje met groot aangelegd terras. Deze is eveneens toegankelijke via de achterzijde. Dankzij een oriëntatie op het zuid-westen zal u hier tot laat op de avond van het zonnetje kunnen genieten. Bovendien heeft u vanuit de tuin nog toegang tot een praktische tuinberging.

Tuinhuis | 3,5m² De handige tuinberging voorziet in opbergruimte voor allerhande tuinmateriaal. Uw fiets kan u makkelijk stockeren in de gemeenschappelijke fietsenberging, dewelke voorzien werd van stopcontacten voor het opladen van elektrische fietsen.

Staanplaats Bij het appartement hoort een privatieve autostaanplaats met elektrische laadpaal, gelegen aan de voorzijde van het gebouw. Deze is niet in de vraagprijs inbegrepen en dient verplicht bij aangekocht te worden voor €25.000.

Technisch

Beglazing Er is dubbele beglazing aanwezig

Dak Het dak werd geïsoleerd

Elektriciteit De elektrische installatie is conform aan het AREI // 3 zonnepanelen aanwezig

Isolatie E-peil: 30

Keuken De keuken werd voorzien van een inductiefornuis, dampkap, combi-microgolfoven, vaatwasser, koelkast en spoelbak.

Raamwerk Er is PVC raamwerk aanwezig.

Sanitair De badkamer beschikt over een inloopdouche en wastafel met meubel. // Apart gastentoilet aanwezig.

Verwarming Er is vloerverwarming en een warmtepomp aanwezig.

Kleine Molenweg 68, 2940 Stabroek Zin om hier te wonen?

Bijkomende info

Stedenbouwkundige bestemming Woongebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding Nee
Verkavelingsvergunning Nee
Recht van voorkoop Nee
Bouwvergunning Bouw vergund
Beschermd erfgoed Nee
Overstromingsgevoeligheid Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone Niet van toepassing
G(ebouw)-score B
P(erceel)-score B

Ook interessant

Niet wat je zoekt?

Vul jouw wensen in en wij zoeken met je mee!
Registreer mijn wensen

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.