Aanbod te koop

Huis of appartement te koop in Zandvliet? Ontdek ons aanbod.

Ben je op zoek naar een bouwgrond, appartement of huis te koop in Zandvliet? Dan ben je bij Fimmo Vastgoed aan het juiste adres. Als marktleider in onze polders vind je bij Fimmo een ruim aanbod aan woningen te koop in Zandvliet.

Het authentieke polderdorp Zandvliet is super centraal gelegen, vlakbij de A12, en heeft een prima verbinding met de Scheldelaan en haven. Ook de Stad Antwerpen is zowel met de wagen als per bus super vlot bereikbaar. Wist je trouwens dat Zandvliet een district is van stad Antwerpen en zo mee geniet van heel wat voorzieningen qua kinderopvang, cultuur, sport en vrije tijd? Verder is Zandvliet een groen plekje dat midden tussen de weidse polders en aan de rand van Grenspark De Zoom ligt. Hier is het heerlijk om te gaan wandelen of mountainbiken. Of slenter jij op een zonnige dag liever over het jaagpad langs het kanaal? Redenen genoeg om in dit prachtige dorp te komen wonen.

Ons team staat voor je klaar om je te helpen bij de zoektocht naar het perfecte huis, appartement of bouwgrond in Zandvliet. Je kan vertrouwen op onze ervaring, expertise en kennis van de regio. Een perfecte service naar onze klanten toe is voor ons van het allergrootste belang. Zoek je een immokantoor in de buurt van Zandvliet? Bekijk het aanbod van Fimmo op onze website of loop even binnen in ons kantoor!

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.