Wandel virtueel rond

Woning te koop in De Keyserhoeve 41, 2040 Zandvliet

Volledig gerenoveerde woning met 3 slpk. en tuin

€ 449 000
  • Aantal slaapkamers: 3
  • Grond opp.: 235 m²
  • Bewoonbare opp.: 160 m²
  • Bouwjaar: 2024
  • Renovatiejaar: 2024
  • Niet geïndexeerd KI: € 270
Deze knappe, volledig instapklare woning is gelegen in het hartje van het gezellige Zandvliet. Winkels, openbaar vervoer en scholen zijn allen op wandelafstand terug te vinden. Ook de gezellige achtergelegen Varkensmarkt vormt zeker een troef. De afgelopen maanden werd deze woning door professionals volledig gerenoveerd. U komt de woning binnen via de aparte inkomhal met ingemaakte kasten en apart gastentoilet. Een hippe glazen deur geeft toegang tot de riante leefruimte, die samen met de volledig uitgeruste, moderne keuken één geheel vormt. De open ruimte kan dankzij ramen aan weerszijden en een lichtkoepel genieten van heel wat lichtinval. De eerste verdieping telt een ruime master-bedroom, een badkamer met ligbad, inloopdouche, handdoekdroger en dubbele wastafel met meubel en een apart toilet. Een vaste trap leidt verder naar de tweede verdieping waar zich nog 2 volwaardige slaapkamers bevinden. De woning werd uitgerust met zonnepanelen en beschikt over een ventilatiesysteem type D. Het totale perceel heeft een oppervlakte van 235m². De toffe tuin met aangelegd terras en praktische tuinberging is absoluut een fijne plek om van de buitenlucht te genieten. Hier werd tevens een regenwaterput van 5000l geplaatst. Uw wagen kan u parkeren op de staanplaats achteraan het perceel.

Indeling

Gelijkvloers

Inkom | 4,5m² U komt de woning binnen via de aparte inkomhal met tijdloze grijze tegelvloer. Erg praktisch is de ruimte voor een grote deurmat die in de tegelvloer werd voorzien. Verder beschikt u hier nog over ingemaakte kasten, waarin zowel de CV-ketel als meters netjes werden weggewerkt..

Keuken | 18m² Een hippe glazen deur geeft toegang tot de grote leefruimte, die samen met de moderne keuken 1 geheel vormt. De keuken werd voorzien van alle comfort: een 4-pits inductiefornuis, dampkap, combi-oven, vaatwasser, vriezer, koelkast en spoelbak. Onder de trap werd nog flink wat extra kastruimte voorzien. Ook de de aansluitingen voor wasmachine en droogkast zijn hierin aanwezig. Verder beschikt de keuken nog over een knusse ontbijthoek.

Leefruimte | 34m² De woonkamer is erg ruim en kan genieten van flink wat lichtinval dankzij een lichtkoepel en grote raampartij aan de achterzijde. De mooie grijze tegelvloer werd vanuit de inkomhal netjes doorgetrokken. Extra troef zijn de grote openslaande deuren die rechtstreeks toegang geven tot het terras en de tuin.

Eetkamer | 13m² Aan de straatzijde beschikt de open ruimte over voldoende plek om nog een eethoek te voorzien. Ook hier zorgt een raam voor heel wat daglicht.

Toilet | 1,5m² Er is een gastentoilet aanwezig, gesitueerd in de inkomhal. De ruimte werd voorzien van een tegelvloer, hangtoilet en handenwassertje.

Tuin | 235m² Het totale perceel heeft een oppervlakte van 235m². De tuin met netjes aangelegd terras en tuinberging is absoluut een aangename plek om van het zonnetje en de buitenlucht te genieten. Achteraan het perceel heeft u tevens nog een autostaanplaats ter beschikking en kijkt u uit over de gezellige Varkensmarkt.

Verdieping 1

Nachthal | 8,5m² Een open trap in de leefruimte leidt naar de nachthal op vinylvloer. Deze hal vormt de verbinding tussen de 1e slaapkamer, de badkamer en een apart toilet.

Slaapkamer | 18,5m² De master-bedroom op de 1e verdieping is een erg ruime slaapkamer op vinylvloer. Dankzij 2 ramen aan de straatzijde valt hier flink wat daglicht naar binnen.

Badkamer | 9m² In de moderne badkamer op vinylvloer beschikt u over een ligbad, inloopdouche, handdoekdroger en dubbele wastafel met meubel en spiegelkast. De ruimte werd betegeld rondom het bad en de douche. Een raam zorgt voor daglicht en verluchting van de ruimte.

Toilet | 1,5m² Ook op de eerste verdieping heeft u beschikking over een apart toilet. Deze heeft eveneens een vinylvloer.

Verdieping 2

Nachthal | 1m² Een volwaardige trap leidt verder naar de nachthal op de 2e verdieping, waar zich nog 2 slaapkamers bevinden.

Slaapkamer | 16m² De 2 slaapkamer is gesitueerd op de 2e verdieping aan de straatzijde. Deze eveneens ruime kamer heeft een vynilvloer en Velux-dakvenster.

Slaapkamer | 12m² Ook de 3e slaapkamer is een volwaardige kamer op vinylvloer, gelegen op de 2e verdieping. Het grote raam trekt daglicht naar binnen en geeft een fijn uitzicht over de tuin.

Technisch

Beglazing Dubbele beglazing

Dak Het dak werd geïsoleerd

Elektriciteit De elektrische installatie is conform het AREI // Zonnepanelen aanwezig // Ventilatisysteem type D aanwezig

Isolatie E-peil: 48

Keuken De keuken werd voorzien van alle comfort: een 4-pits inductiefornuis, dampkap, combi-oven, vaatwasser, vriezer, koelkast en spoelbak.

Raamwerk PVC-raamwerk

Sanitair De badkamer beschikt over een ligbad, inloopdouche, handdoekdroger en dubbele wastafel met meubel en spiegelkast

Verwarming

De Keyserhoeve 41, 2040 Zandvliet Zin om hier te wonen?

Bijkomende info

Stedenbouwkundige bestemming Woongebied met cult., historische en/of esthetische waarde
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding Nee
Verkavelingsvergunning Nee
Recht van voorkoop Nee
Bouwvergunning Bouw vergund
Beschermd erfgoed Nee
Overstromingsgevoeligheid Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone Niet van toepassing
G(ebouw)-score A
P(erceel)-score A

Ook interessant

Niet wat je zoekt?

Vul jouw wensen in en wij zoeken met je mee!
Registreer mijn wensen

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.