Wandel virtueel rond

Woning te koop in Walenhoek 66, 2040 Zandvliet

Halfopen woning met 3 slpk. en garage op prachtig perceel van 1339m²

€ 549 000
  • Aantal slaapkamers: 3
  • Grond opp.: 1339 m²
  • Bewoonbare opp.: 220 m²
  • EPC: 68 kWh/m² Label A
  • Bouwjaar: 2012
  • Niet geïndexeerd KI: € 1087
Deze gezellige, instapklare woning is gelegen midden in het centrum van het pittoreske polderdorpje Zandvliet, met alle noodzakelijke faciliteiten als winkels, scholen en openbaar vervoer bereikbaar op wandelafstand. De energiezuinige woning werd gebouwd in 2012 en werd destijds reeds voorzien van enkele technische snufjes zoals een ingebouwd muzieksysteem, domotica om de lichten te bedienen en een 'alles-uit' knop. U komt de woning binnen via de ruime inkomhal die beschikt over een gastentoilet en handige ingemaakte kasten. Vanuit de inkomhal loopt u meteen verder naar de volledig geïnstalleerde, kwalitatieve keuken die in open verbinding staat met zowel de ruime en lichte leefruimte als met de eetkamer. Verder vindt u op het gelijkvloers nog een gezellige veranda die rechtstreeks toegang geeft tot de prachtige tuin en een wasplaats/technische ruimte. Een houten trap in de inkomhal leidt naar de 1e verdieping waar zich nog 3 volwaardige slaapkamers, een apart toilet, een technische ruimte en een badkamer met inloopdouche, handdoekdroger en dubbele wastafel met meubel bevinden. Het perceel heeft een totale oppervlakte van 1339m². Grote troef aan deze woning is absoluut de prachtige, grote tuin met netjes aangelegd terras, een tuinberging en een gastenverblijf. U kan hier ongetwijfeld in alle rust en privacy heerlijk van de buitenlucht genieten. Verder vindt u in de tuin nog een grondwaterput met pomp. Verder beschikt het pand nog over een regenput van 5000l, deze is gelegen in de voortuin. Uw wagen kan u makkelijk parkeren in de garage met automatische poort. Echter is ook op de oprit naast de woning voldoende plek voor 3 extra wagens. Er zijn 18 zonnepanelen aanwezig. Deze zijn voorzien van groenstroomcertificaten. Aarzel bij interesse of vragen niet om één van onze medewerkers te contacteren!

Indeling

Gelijkvloers

Inkom | 9m² U komt de woning binnen via een ruime inkomhal op tegelvloer. Een raampje boven de voordeur zorgt meteen voor een aangename inval van daglicht. Handige ingemaakte kasten zijn aanwezig in een vestiaire-nis alsook onder de trap.

Toilet | 1,5m² Het gastentoilet is gesitueerd in de inkomhal en beschikt over een tegelvloer, hang-toilet, natuurstenen lavabootje en een klein raam.

Keuken | 17m² Vanuit de inkomhal komt u meteen in de mooie, landelijke open keuken op tegelvloer. Deze werd uitgerust met een granieten werkblad en beschikt over een 4-pits gasfornuis, dampkap, oven, microgolfoven, vaatwasser en anderhalve spoelbak. Verder vindt u in deze kwalitatieve keuken ook nog heel wat extra kastruimte.

Woonkamer | 35m² De woonkamer op tegelvloer is erg ruim en staat in open verbinding met de keuken. Er valt flink wat daglicht binnen langs de 2 ramen aan de straatzijde, een raam in de zijgevel én een groot raam richting de veranda. Een muurtje van 1.2m hoogte zorgt voor een afscheiding van een apart bureauhoekje. Extra troef is de pelletkachel die voorziet in een knusse warmte tijdens koude dagen.

Eetkamer | 20m² Ook de eetkamer staat in open verbinding met de keuken en de leefruimte en kan genieten van flink wat daglicht dankzij grote raampartijen en een lichtkoepel. U heeft hier een super tof uitzicht over de mooie tuin. Het raam richting de veranda werd tevens voorzien van een vliegenhor.

Veranda | 20m² De veranda vormt een fijne uitbreiding van de leefruimte en biedt voldoende plek om een gezellige zithoek te installeren. Indien gewenst kunnen de ramen aan de zijkant volledig open geschoven worden.

Technische ruimte | 6,5m² Aansluitend aan de keuken bevindt zich de technische ruimte op tegelvloer waar u naast de aansluitingen voor wasmachine en droogkast ook de omvormer voor de zonnepanelen, meter voor elektriciteit als een praktische uitgietbak kan terugvinden.

Garage | 29m² De gemetste garage biedt handig plaats aan uw wagen. Ze werd voorzien van een betonnen vloer en automatische poort. Aan de achterzijde geeft een deur rechtstreeks toegang tot de tuin. Ook op de oprit naast de woning is er voldoende plek om nog 3 extra wagens te parkeren.

Tuin | 1339m² Het perceel heeft een totale oppervlakte van 1339m². Grote troef aan deze woning is absoluut de prachtige, grote tuin met netjes aangelegd terras, tuinberging en gastenverblijf. U vindt hier een heerlijk rustige plek om in alle privacy van de buitenlucht te genieten. De tuin werd verder voorzien van een grondwaterput met pomp.

Tuinhuis | 20m² Achteraan het perceel bevindt zich nog een chalet die dienst doet als gastenverblijf. U vindt er een leefruimte, badkamer met douche, toilet en lavabo en een slaapkamer.

Verdieping 1

Nachthal | 5m² De houten trap in de inkomhal leidt naar de nachthal met laminaatvloer op de 1e verdieping.

Slaapkamer | 18m² De erg ruime master-bedroom heeft een nette laminaatvloer en 3 ramen die flink wat daglicht naar binnen trekken. Extra pluspunt zijn ongetwijfeld de ingemaakte vestiairekasten.

Slaapkamer | 10,5m² Ook de 2e en 3e slaapkamer zijn volwaardige kinderkamers voorzien van een laminaatvloer en raam.

Slaapkamer | 7m² Ook de 2e en 3e slaapkamer zijn volwaardige kinderkamers voorzien van een laminaatvloer en raam.

Badkamer | 8m² De keurig onderhouden badkamer werd tot boven toe betegeld en beschikt over een inloopdouche, handdoekdroger en dubbele wastafel met meubel en spiegelkast. Het raam richting de tuinzijde zorgt voor voldoende daglicht en verluchting van de ruimte.

Toilet | 1,5m² Op de 1e verdieping is eveneens een apart toilet met tegelvloer en handenwasser aanwezig.

Technische ruimte | 4m² Verder bevindt zich op de eerste verdieping nog een kleine technische ruimte op tegelvloer waarin u de CV-ketel kan terugvinden.

Technisch

Beglazing Dubbele beglazing

Dak Het dak werd geïsoleerd in 2012

Elektriciteit De elektrische installatie is conform aan het AREI // 18 zonnepanelen aanwezig voorzien van groenstroomcertificaten

Isolatie EPC-waarde: 68 kWh/m²jaar - Energielabel: A

Keuken De keuken beschikt over een 4-pits gasfornuis, dampkap, oven, microgolfoven, vaatwasser en anderhalve spoelbak. Verder vindt u in deze kwalitatieve keuken ook nog heel wat extra kastruimte.

Raamwerk PVC-ramen voorzien van automatische rolluiken op de benedenverdieping en handmatige rolluiken boven.

Sanitair De badkamer is voorzien van een inloopdouche, handdoekdroger en dubbele wastafel met meubel en spiegelkast.

Verwarming HR-condenserende ketel - Vaillant - 2012 // Pelletkachel

Walenhoek 66, 2040 Zandvliet Zin om hier te wonen?

Bijkomende info

Stedenbouwkundige bestemming Woongebied met cult., historische en/of esthetische waarde
Recht van voorkoop Nee
Beschermd erfgoed Nee
Overstromingsgevoeligheid Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone Niet van toepassing

Ook interessant

Niet wat je zoekt?

Vul jouw wensen in en wij zoeken met je mee!
Registreer mijn wensen

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.