Wandel virtueel rond

Woning te koop in Walenhoek 58, 2040 Zandvliet

Goed gelegen, op te frissen HOB met 3 slpk. en garage op zuid-perceel

€ 295 000
  • Aantal slaapkamers: 3
  • Grond opp.: 474 m²
  • Bewoonbare opp.: 144 m²
  • EPC: 400 kWh/m² Label D
  • Bouwjaar: 1962
  • Niet geïndexeerd KI: € 805
Deze op te frissen, halfopen bebouwing bevindt zich in de gezellige Walenhoek, midden in het polderdorp Zandvliet. Hoewel de woning vlakbij het centrum gelegen is, is het hier toch erg rustig wonen. Winkels, scholen en openbaar vervoer zijn allen in de directe omgeving terug te vinden. Ook is er een erg goede verbinding met de A12 en de haven van Antwerpen. U komt de woning binnen via een aparte inkomhal. Deze geeft rechtstreeks toegang aan zowel de ruime woonkamer als keuken. Verder telt het gelijkvloers een zij-inkom, badkamer, apart toilet, achterinkom en veranda. Op de eerste verdieping vindt u 3 volwaardige slaapkamers. Verder heeft de woning een droge, praktische kelder en een vrijstaande garage waar heel wat materiaal in gestockeerd kan worden. Bovendien biedt de grote oprit voldoende plaats om meerdere wagens op eigen terrein te parkeren. De woning is gelegen op een zuid-gericht perceel waardoor u de ganse dag en met de nodige privacy van het zonnetje kan genieten! 

Indeling

Verdieping -1

Kelder | 12m² De woning beschikt over een droge, gerieflijke kelder.

Gelijkvloers

Woonkamer | 34m² Vanuit de inkomhal heeft u rechtstreeks toegang tot de ruime woonkamer met tegelvloer. Dankzij de raam aan de voor- en achterzijde van de ruimte valt er een aangename inval van het daglicht binnen.

Inkom | 9m² U komt de woning binnen via de aparte inkomhal met tegelvloer. Een handige vestiaire-nis, is voorzien.

Keuken | 14m² Eveneens heeft u vanuit de inkomhal onmiddellijk toegang tot de keuken met epoxyvloer. Deze is voorzien van een 4-pits keramisch fornuis, dampkap, oven, koelkast en dubbele spoelbak. Het raam richting de veranda zorgt voor heel wat daglicht.

Hal | 2m² Vanuit de keuken komt u in de hal met tegelvloer die u toegang geeft tot de veranda, het apart toilet, de douchekamer en de achterinkom.

Badkamer | 1,5m² De kleine badkamer is voorzien van een douche, dewelke tot op 2m hoogte betegeld werd.

Toilet | 1,5m² Een apart gastentoilet is voorhanden.

Achterinkom | 7m² In de achterinkom met epoxyvloer bevinden zich de aansluitingen voor wasmachine en droogkast. Van hieruit heeft u rechtstreeks toegang tot de zuidgeoriënteerde tuin.

Veranda | 14,5m² De veranda bevindt zich aan de zijkant van de woning, naast de keuken. Deze ruimte beschikt over een tegelvloer en aluminium ramen met dubbele beglazing.

Garage | 21m² Een handige, gemetste garage waar heel wat materiaal gestockeerd kan worden is aanwezig. Eveneens heeft u op de oprit voldoende mogelijkheden om meerdere wagens te parkeren op eigen terrein.

Tuin | 450m² Het perceel heeft ongeveer een oppervlakte van 450 m² en is zuidgeoriënteerd. Hierdoor kan u een hele dag van het zonnetje genieten.

Verdieping 1

Nachthal | 3m² De houten trap in de inkomhal leidt u naar de nachthal op de eerste verdieping. Hier vindt u 3 volwaardige slaapkamers.

Slaapkamer | 19m² De masterbedroom met vinylvloer is een bijzonder ruime slaapkamer gelegen aan de voorzijde. Het grote raam trekt heel wat daglicht binnen. De ruimte kan tevens naar wens verduisterd worden door middel van rolluiken. Het deurtje in de ruimte geeft rechtstreeks toegang tot een ingemaakte zolderplaats.

Slaapkamer | 12,5m² Ook de tweede slaapkamer is een volwaardige ruimte op vinylvloer. Deze kamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en kan volledig verduisterd worden door middel van een rolluik.

Slaapkamer | 8m² De derde slaapkamer bevindt zich eveneens aan de achterzijde van de woning en is voorzien van een vinylvloer en raam met rolluik.

Verdieping 2

Zolder Een handige bergzolder is aanwezig.

Technisch

Beglazing Dubbele beglazing

Dak Het dak werd niet geïsoleerd // De zoldervloer is voorzien van glaswol

Elektriciteit De elektrische installatie is niet conform aan het AREI

Isolatie EPC-waarde: 400 kWh/m²jaar - Energielabel: D

Keuken De keuken is voorzien van een 4-pits keramisch fornuis, dampkap, oven, koelkast en dubbele spoelbak.

Raamwerk PVC, houten en aluminium (veranda) raamwerk aanwezig voorzien van rolluiken

Sanitair De kleine badkamer beschikt over een douche.

Verwarming HR-condenserende CV-ketel- 2008 - Viessman

Walenhoek 58, 2040 Zandvliet Zin om hier te wonen?

Bijkomende info

Renovatieverplichting Neen
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied met cult., historische en/of esthetische waarde
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding Nee
Verkavelingsvergunning Nee
Recht van voorkoop Nee
Bouwvergunning Bouw vergund
Beschermd erfgoed Nee
Overstromingsgevoeligheid Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone Niet van toepassing
G(ebouw)-score A
P(erceel)-score C
Asbest - attest Niet-destructieve asbestinventaris
Asbest - inventaris Niet-asbestveilig - Attestnr.: 20240326-000620.000

Ook interessant

Niet wat je zoekt?

Vul jouw wensen in en wij zoeken met je mee!
Registreer mijn wensen

Deze website maakt gebruik van cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door gebruik te maken van deze website verklaart u dat u hiermee akkoord gaat.